De Haak

Ik ben een shopper door de natuur, maar niet van beroep, en ik probeer om deze tendens tegen te gaan, omdat het een stuk duurder worden in de tijd. Hoewel ik prima, fijne smaak in alles, er zijn dingen die ik heb opgedaan, dat ik niet wilde, bijna net zo snel als ik ze had gekocht, en ik heb gehad om ze snel te lossen, niet om ze te verkopen, want ik heb weinig geduld voor dat, maar alleen het geven van hen of ze weg te gooien. Er zijn items die spannend en opwindend te hebben in het heldere licht van de dag, die 's nachts groeide onheilspellend en onuitsprekelijke en ongewenst waren. Ik voel me dapper, ik voel 'indie', ik voel 'punk rock', maar ik ben bang in het donker. Ik kan echt niet eens staan ​​een minuut van een spookverhaal verteld door iemand met een zaklamp verlichten hun kin. Kom niet achter me. Probeer niet om mij te laten gaan in het wassenbeeldenmuseum, zeker niet de kamer van verschrikkingen. Ik ga niet op die achtervolgd hayride. Ik ben niet dapper genoeg voor een van die. Ik besteed veel van mijn tijd buiten te wachten, die mijn ogen en oren, een scaredy kat. Gele lijn op mijn rug. Bang bang bang.
Ik zal u over een object dat ik gekocht op ebay die vervolgens maakte me mijn account opzeggen, want het was zo fucking eng vond ik het had een of andere manier vervloekt mijn gebruikersnaam vertellen. Het was een bagger haak vermoedelijk uit het begin van de eeuw die was gebruikt om te trekken ontbindend menselijke lichamen uit de diepten van hun mysterieuze waterige graven, en misschien was het echt, en misschien was het niet, maar het ding was oud, en had een vreemde macht om het, alsof het leefde. Alsof het had iets sinister vibrerende binnen wat maakt metal, wat metaal koud en hard en eeuwig maakt. Het was verroest en oude en kost bijna niets en de verkoper beweerde dat het er spookte en wilde het uit zijn leven en je praktisch betaald om het uit zijn handen. Ik koos voor de optie "nu kopen" omdat ik niet / niet kon / wilde het geloven, en het zou niet toch uitgemaakt hebben als niemand anders op het geboden.
Het pakket kwam bijna onmiddellijk, alsof het was geteleporteerd, en het voelde zwaarder dan verwacht, en de haak deel ervan, het deel dat zogenaamd zou gaan in het dode lichaam was gevaarlijk scherpe ondanks de duidelijke patina van leeftijd. Het rook naar schimmel en chaos en er was een vreemde motivatie voor mijn man en ik om irrationeel te vechten toen we in de aanwezigheid van de haak. De haak leefden boven onze open haard voor een tijd, en toen ik in de kamer met de haak was ik zenuwachtig. Het was een gast die was uitgenodigd, in feite één had ik betaald om live met ons mee, maar de haak was niet vriendelijk. De haak was niet vertrouwd met de toetsen. Ik keek naar de haak en de haak keek me aan en ik zou niet verbaasd zijn geweest als de haak sleepte zichzelf uit de schoorsteenmantel en vervolgens over de vloer en dan in mijn slaapkamer en dan bij mij in bed. Ik stelde me de koude kus van de haak op mijn been toen ik in bed lag 's nachts en niet slapen voor de meeste van ingezetenschap van de haak is. Als ik zou lopen in de kamer waar de haak logeerde, de lucht geproefd metallic, een ijzer / koper component, als de dood, als bloed, net als het kwaad en ook wat ik denk dat een gekantelde stalen balsemen van tafel op een begrafenis thuis zou smaken. Het was ijzingwekkend koud aanvoelt (hoewel ik geprobeerd om deze niet aanraken) altijd, alsof we de haak in de koelkast bewaard, maar wij niet. Het huis en alles is het meestal warm. Er was geen reden voor die haak te koud, anders dan het feit dat er iets anders aan de hand, iets wat we niet begrijpen, en iets wat we niet willen weten over zijn.
Kort nadat we hadden geleefd met de vreemde haak tijdje, werd een vriend starten van een bedrijf, het omgaan met macabere en offbeat antiek en efemere en zodra ik hoorde, werd de haak haastig duwde in een dikke Whole Foods papieren zak met handgrepen en stuurde als een toevallige aanbod, een symbool van geluk, een wens voor goed geluk in het bedrijfsleven, en ik was blij. De haak was uit mijn huis, uit mijn leven. De nieuwe eigenaar hield van de haak en verwelkomde de haak en alles was goed. Iedereen was blij, met inbegrip van de haak, neem ik aan. Maar dan vrijwel direct de nieuwe winkel ging uit van het bedrijfsleven. Dat haak wilde wraak denk ik. Ik heb niet meer nagedacht over de haak tot net nu, deze koude ochtend, toen ik kwam in mijn woonkamer, die de haak ooit noemde zijn eigen kamer en ik dacht, gewoon voor een tweede, ik kon het proeven.

Ik ben een shopper door de natuur, maar niet van beroep, en ik probeer om deze tendens tegen te gaan, omdat het een stuk duurder worden in de tijd. Hoewel ik prima, fijne smaak in alles, er zijn dingen die ik heb opgedaan, dat ik niet wilde, bijna net zo snel als ik ze had gekocht, en ik heb gehad om ze snel te lossen, niet om ze te verkopen, want ik heb weinig geduld voor dat, maar alleen het geven van hen of ze weg te gooien. Er zijn items die spannend en opwindend te hebben in het heldere licht van de dag, die 's nachts groeide onheilspellend en onuitsprekelijke en ongewenst waren. Ik voel me dapper, ik voel 'indie', ik voel 'punk rock', maar ik ben bang in het donker. Ik kan echt niet eens staan ​​een minuut van een spookverhaal verteld door iemand met een zaklamp verlichten hun kin. Kom niet achter me. Probeer niet om mij te laten gaan in het wassenbeeldenmuseum, zeker niet de kamer van verschrikkingen. Ik ga niet op die achtervolgd hayride. Ik ben niet dapper genoeg voor een van die. Ik besteed veel van mijn tijd buiten te wachten, die mijn ogen en oren, een scaredy kat. Gele lijn op mijn rug. Bang bang bang.

Ik zal u over een object dat ik gekocht op ebay die vervolgens maakte me mijn account opzeggen, want het was zo fucking eng vond ik het had een of andere manier vervloekt mijn gebruikersnaam vertellen. Het was een bagger haak vermoedelijk uit het begin van de eeuw die was gebruikt om te trekken ontbindend menselijke lichamen uit de diepten van hun mysterieuze waterige graven, en misschien was het echt, en misschien was het niet, maar het ding was oud, en had een vreemde macht om het, alsof het leefde. Alsof het had iets sinister vibrerende binnen wat maakt metal, wat metaal koud en hard en eeuwig maakt. Het was verroest en oude en kost bijna niets en de verkoper beweerde dat het er spookte en wilde het uit zijn leven en je praktisch betaald om het uit zijn handen. Ik koos voor de optie "nu kopen" omdat ik niet / niet kon / wilde het geloven, en het zou niet toch uitgemaakt hebben als niemand anders op het geboden.

Het pakket kwam bijna onmiddellijk, alsof het was geteleporteerd, en het voelde zwaarder dan verwacht, en de haak deel ervan, het deel dat zogenaamd zou gaan in het dode lichaam was gevaarlijk scherpe ondanks de duidelijke patina van leeftijd. Het rook naar schimmel en chaos en er was een vreemde motivatie voor mijn man en ik om irrationeel te vechten toen we in de aanwezigheid van de haak. De haak leefden boven onze open haard voor een tijd, en toen ik in de kamer met de haak was ik zenuwachtig. Het was een gast die was uitgenodigd, in feite één had ik betaald om live met ons mee, maar de haak was niet vriendelijk. De haak was niet vertrouwd met de toetsen. Ik keek naar de haak en de haak keek me aan en ik zou niet verbaasd zijn geweest als de haak sleepte zichzelf uit de schoorsteenmantel en vervolgens over de vloer en dan in mijn slaapkamer en dan bij mij in bed. Ik stelde me de koude kus van de haak op mijn been toen ik in bed lag 's nachts en niet slapen voor de meeste van ingezetenschap van de haak is. Als ik zou lopen in de kamer waar de haak logeerde, de lucht geproefd metallic, een ijzer / koper component, als de dood, als bloed, net als het kwaad en ook wat ik denk dat een gekantelde stalen balsemen van tafel op een begrafenis thuis zou smaken. Het was ijzingwekkend koud aanvoelt (hoewel ik geprobeerd om deze niet aanraken) altijd, alsof we de haak in de koelkast bewaard, maar wij niet. Het huis en alles is het meestal warm. Er was geen reden voor die haak te koud, anders dan het feit dat er iets anders aan de hand, iets wat we niet begrijpen, en iets wat we niet willen weten over zijn.

Kort nadat we hadden geleefd met de vreemde haak tijdje, werd een vriend starten van een bedrijf, het omgaan met macabere en offbeat antiek en efemere en zodra ik hoorde, werd de haak haastig duwde in een dikke Whole Foods papieren zak met handgrepen en stuurde als een toevallige aanbod, een symbool van geluk, een wens voor goed geluk in het bedrijfsleven, en ik was blij. De haak was uit mijn huis, uit mijn leven. De nieuwe eigenaar hield van de haak en verwelkomde de haak en alles was goed. Iedereen was blij, met inbegrip van de haak, neem ik aan. Maar dan vrijwel direct de nieuwe winkel ging uit van het bedrijfsleven. Dat haak wilde wraak denk ik. Ik heb niet meer nagedacht over de haak tot net nu, deze koude ochtend, toen ik kwam in mijn woonkamer, die de haak ooit noemde zijn eigen kamer en ik dacht, gewoon voor een tweede, ik kon het proeven.


4 Reacties. toevoegen aan de mix ...

  1. Ik heb genoten van het lezen van dit. Goed geschreven, interessant. Heeft u overwogen verdere verhalen over de haak? Waar heb gaan volgende? Wat is er gebeurd? Hoe zit het met haar orgin en die macabere gebeurtenissen? Gewoon een idee.

  2. Ik ben bang! Geweldig verhaal !! Grote schrijven zoals gebruikelijk, Margaret ~ bedankt voor sharingd :)

Geef een reactie