Cannes

Ik woon in een staat van jetlag. Ik heb nooit overheen. De hele zomer en nu in de herfst is het zo geweest. Ik denk dat mijn hele leven is geweest als dit. Als iedereen slaapt, ben ik klaarwakker. Maar dan is het draagt ​​meer dan want dan als iedereen wakker is, ik moet ook wakker zijn, want ik ben bezig. Vandaag is mijn wakkere uren worden besteed aan het proberen om mijn gebroken 'reizen' guitar ', die ik brak tijdens het reizen te lossen - en staren naar een grote zwart-wit portret van Elizabeth Taylor en wat lijkt een eddie fisher gevormd hoofd gestationeerd achter een vintage canon , hoewel, dan was het niet vintage. Het is vintage me nu, net als haar dikke wenkbrauwen, freckly en gelukkig Cote D'Azur gezicht (waarschijnlijk zonder sunblock - ze draagt ​​een sjaal in plaats) en donkere gevleugelde eyeliner. Ik kan niet geloven dat ze dood is. Ik ben in Cannes, die eruit ziet als Miami mij van hier. Het is dat de beroemde straat in de voorkant van het strand waar je nog alle paparazzi foto's van Brigitte Bardot, voordat het fascisme, toen ze was gewoon een heel klein beetje onmogelijk mooie nimf, haar haar nog niet eens volledig blonde nog, de rokerige oog slechts een suggestie op haar jonge, heldere, nog niet anti-moslim ogen. Ze zou hebben gehouden dieren dan, maar ze wilde niet haar politieke standpunten volledig te vormen, en dus dit is mijn favoriete tijd van haar. Vanaf dan en tot ver in de jaren 1970. Er was nooit zo'n mooie vrouw als Brigitte Bardot. Het is jammer dat ze zo'n racistische nu, maar we kunnen denken aan haar gezicht en herinneren haar als ze was. Ik geef de voorkeur aan haar te denken als dood dan haten immigranten en homoseksuelen. Voor mij is dat de ergste pijn. En de grootste misdaad tegen de schoonheid. Maar jongen, ze was mooi, en de beste stijl, echt. Ze zag er goed uit. Ik doe mijn make-up net als haar een paar dagen. Het is of BB of Chrissie Hynde van The Pretenders video, "Brass in Pocket" aan mijn persona, rock overeenkomen en roll-Amerikaanse meisje dat woont in Londen en niet opschieten zo goed met de lokale bevolking. Of het krijgen van langs te goed, dat is een even irritant probleem. Dikke zwarte eyeliner, lange valse wimpers op de top van Latisse-misbruik homegrown echte wimpers op de top van een lege, kale, veroordelend maar kwetsbaar mooi gezicht. Het is een woeste blik. Mijn tatoeages zijn schilferen in de zon en de droogte van te veel transcontinentale / transatlantische / transpacific vluchten. Ik voel me goed, gezien het gebrek aan slaap, voeding, verzorging, genegenheid, honden, huis. Ik moet iets te eten, maar niets is geopend, Ik ben gewelddadig tegenover de kamer in de exotische locaties, het is pikdonker buiten. De laatste keer dat ik at, ergens gisteren denk ik, werd ik geconfronteerd met een verschrikkelijke nicoise salade, die crimineel was, want ik ben verdomme zo dicht bij Nice, maar de wijn was fenomenaal en goedkoop (en ik leerde de belangrijkste woorden uit de schattige serveerster "vin rouge '- dat is alles wat de Franse ik nodig heb) en kreeg ik te gaan voor een paar uur in de nacht, het nemen van foto's van de laarzen die ik kon niet eens doorgronden in afgesloten, gated etalages. Het winkelcentrum hier is waar ik ga zeker een einde te voldoen. De shit is me gek met zijn subtiliteit en klasse. Het is verdomme duur, maar elke verdomde euro waard. Mijn vriend vertelde me dat dit is de stad van de witte pants- en alle mode de hele tijd. Hij was zo goed. Ik zie paren langs me zippen op 60 motorfietsen, houden elkaar tussen de dijen van witte broek, geboeid op de enkel. Iedereen is prachtig. Niemand ziet er eenzaam, behalve ik. Maar dat is cool. Ik ga in de problemen toen de winkels te openen hun deuren. Ik ben uit het leggen van mijn creditcard te ademen. Ze gaan te hebben om een ​​mooie lange leugen hebben neer bij dit alles wordt gedaan.

Zoek andere berichten over Blog .

Geef een reactie