Aziatische Aangrenzend en The Business of Cho door Grant-Lee Phillips

Weinig mensen hebben de bovennatuurlijke overtuigingskracht van Margaret Cho. Na samen aan muziek voor Cho Dependent, kreeg ze me naar de zeer exotische en scatological "Shit-Tar" tokkelen in haar videoclip Eat Shit & Die , terwijl drie dansende drollen deden hoge trappen over het podium. Deze zomer vond ik mezelf in een kleine kooi gekleed in leer, op een sushi dragen van een octopus en tenslotte met Margaret, re-enactment van scènes uit Miss Saigon op een dolly. Dat is slechts een dag in het leven van Margaret.

Als professional heb ik enkele punten van zorg voordat ik ging naar binnen vroeg ik of mijn haar zou worden gestreken. Margaret me verzekerd dat het zou en we waren goed te gaan! Ik had nog nooit eerder gedaan, maar dit ging om een ​​grote video productie met dansers en rook en catering zijn. Ze zouden zeker een strijkijzer op de set. Deze obsessie begon maanden eerder, toen Margaret terloops willen een video voor de Aziatische Aangrenzend maken en dat ik kon de Ryuichi Sakamoto karakter zijn, zoals in Madonna's Rain video. Die kerel heeft geweldig haar. Verdomme hem! Dit ging een aantal ongelooflijke acteren van mijn kant nodig om dat soort walvisbeen rechtheid roepen. Een pruik was nooit een optie voor een methode jongen als ik.

Het andere wat je realiseren als je een muziek-video te maken is hoe je echt over een nummer voelen. Je gaat lip-sync om het een paar duizend keer voordat jij mag opstijgen wat harnas je opknoping uit en ze geven je eten. Het helpt om het lied liefde. IK HOUD Aziatische Aangrenzend . Het feit dat het is geïnspireerd door verkeerde veronderstelling Margaret's dat ik van sommige Aziatische afkomst (ik ben eigenlijk Creek) maakt het des te meer genie en vleiend. Het is een verleidelijke opname die kon houden zijn eigen op een dansvloer. Margaret leverde een ongelofelijke vocale om mee te beginnen. Het was een droom om te schrijven met haar en een genot om de track te produceren. Carmen Rizzo bracht het ook tot een heel ander niveau, met zijn beats en exotische texturen. Voer Tani Ikeda die de video geregisseerd. Tani gevonden in Aziatische Grenzend gelijke porties van schoonheid, absurditeit en beet. Ze zelfs uitgesneden mijn dikke delen! Als je gaat om een ​​dag door te brengen in de kooi kon je niet grappiger vinden, harder werkende mensen om het te delen met.

Aangrenzend jouwe,
Grant-Lee Phillips

Margaret Cho - Azië grenst - met Grant Lee Phillips van Margaret Cho op Vimeo .

————————————————————————————————————————————————————————-
"Asian Aangrenzend" is van Margaret's Grammy-genomineerde komedie muziekalbum, "Cho Dependent."
Krijgen het lied op iTunes hier .
Krijg het op CD of vinyl met het automatisch downloaden van het hele album, van Margaret!

Laat een reactie achter