Aziatische Aangrenzend en The Business van Cho door Grant-Lee Phillips

Weinig mensen hebben het bovennatuurlijke overtuigingskracht van Margaret Cho. Na samen aan muziek voor Cho Dependent, kreeg ze me naar de zeer exotische en scatologische "Shit-Tar" tokkelen in haar videoclip Eat Shit & Die terwijl drie dansen drollen deed high kicks over het podium. Deze zomer vond ik mezelf in een kleine kooi, gekleed in leer, op een sushi tafel dragen van een octopus en tenslotte met Margaret, re-enactment van scènes uit Miss Saigon op een dolly. Dat is slechts een dag in het leven met Margaret.

Als een professionele, had ik enkele punten van zorg voordat ik ging in. Ik vroeg of mijn haar zou worden gestreken. Margaret me verzekerd dat het zou en we waren goed te gaan! Ik had nog nooit eerder gedaan, maar dit ging om een ​​grote videoproductie met dansers en rook en catering zijn. Ze zouden zeker een steiltang op de set. Deze obsessie begon maanden eerder, toen Margaret terloops genoemd willen om een ​​video voor de Aziatische Aangrenzend te maken en dat ik kon de Ryuichi Sakamoto karakter, net als in Madonna's Rain video. Die vent heeft verbazingwekkende haren. Verdomme hem! Dit zou gaan om enkele ongelooflijke acteren van mijn kant nodig om dat soort walvisbeen rechtheid te roepen. Een pruik was nooit een optie voor een methode jongen als ik.

Het andere wat je je realiseert dat wanneer u een videoclip te maken is hoe je echt over een nummer voelen. Je gaat naar de lip-sync om het een paar duizend keer voordat jij mag opstijgen wat harnas je opknoping uit en ze geven je voedsel. Het helpt om het lied te houden. Ik hou van Aziatische Aangrenzend . Het feit dat het werd geïnspireerd door de verkeerde veronderstelling Margaret's dat ik van sommige Aziatische etniciteit (ik ben eigenlijk Creek) maakt het des te meer genialiteit en vleiend. Het is een verleidelijke opname die kon houden het is eigen aan elke dansvloer. Margaret geleverd een ongelooflijke vocale om mee te beginnen. Het was een droom om te schrijven met haar en een genot om de track te produceren. Carmen Rizzo bracht ook het tot een geheel ander niveau, met zijn beats en exotische texturen. Voer Tani Ikeda die de video geregisseerd. Tani gevonden in Aziatische Aangrenzend gelijke porties van schoonheid, absurditeit en beet. Ze zelfs uitgesneden mijn dikke delen! Als je gaat om een ​​dag door te brengen in de kooi kon je niet grappiger vinden, harder werkende mensen om het te delen met.

Aangrenzend jouwe,
Grant-Lee Phillips

Margaret Cho - Aziatische Aangrenzend - met Grant Lee Phillips van Margaret Cho op Vimeo .

————————————————————————————————————————————————————————-
"Aziatische Aangrenzend" is van Margaret's Grammy-genomineerde komedie muziekalbum, "Cho afhankelijk."
Krijgen het lied op iTunes hier .
Krijg het op cd of vinyl met het automatisch downloaden van het hele album, van Margaret!

Geef een reactie