Drop Dead Diva Seizoen 3 Premiere!

Als je in de staten, kan je vangen Margaret terugkeren in de 3e seizoen van Drop Dead Diva op Lifetime begint op zondag 19 juni op 9/8c.

Bekijk deze clip om een ​​aantal van de geweldige gast sterren dit seizoen te zien!

2 Opmerkingen. In The Mix ...

  1. Ik woon in Canada en ik heb gezocht en gezocht als naar welk kanaal ik kan mijn favoriete programma 'Drop Dead Diva "te vinden. Ik weet dat het op Lifetime station in de Verenigde Staten zoals u al zei, maar ik kan het nergens vinden waar ik het kan bekijken. Het was de beste show op TV in een zeer lange tijd.
    Bedankt voor je hulp!

  2. Gelieve bent u in staat om me te vertellen of "Drop Dead Diva" in Canada kan worden bekeken? En zo ja, enig idee van wat het station?
    Thanks so much.

Laat een reactie achter