Alles Sunny All The Time Always

Ik was op "30 Rock" last night! Je kan de aflevering online te bekijken, hieronder.

Ik had zo'n leuke tijd op de set en ik hield van de manier waarop het uitkwam! Het is zo'n geweldige show en zoals altijd het is super surrealistisch te zijn op iets dat je al een fan van! Ook het spelen van Kim Jong-Il is een oude droom. Hij is mijn Evita.

Enkele foto's van de set:

19 Reacties. toevoegen aan de mix ...

 1. Laten we hopen dat u kunt een toegift doen, op een dag, als onderdeel van een bevrijding-feest omlijst "Def Comedy Jam Pyongyang" toont.

 2. Dit is een van mijn favoriete afleveringen tot nu toe! Je karakter was zo'n onverwachte en verfrissende verrassing! Het was hilarisch!

 3. Super-Margaret!

  Ik keek naar die episode, denken: "wie is dat verbazingwekkende Koreaanse acteur die speelt Kim Jong Il zo briljant ...." En dan in de aftiteling was YOU !!!!! Vond het geweldig!

  By the way, ik heb een super-fan sinds 1993, toen ik zag dat je een groep studenten aan te pakken in Stanford op uitnodiging van de Aziatisch-Amerikaanse studenten Assn geweest. En dan heb je zag ik bij Josie's Juice Joint in SF en gaf je een "George Stephanopoulos Fanclub" knop.

  Ik kijk uit naar het bekijken van je schittering voor de komende 50 jaar! In de tussentijd, kom terug naar New York!

  Michael

 4. Ik letterlijk schreeuwde toen ik zag dat je aan het spelen waren Kim Jong-Il. Ik las je vorige blog over je wezen op 30 Rock en was zo opgewonden. En toen Kim Jong Il speelde je en mijn wereld was compleet.

  PS je bent mijn held - op alle fronten. Dank u voor het zijn prachtig.

 5. Dit is nu mijn favoriete all-time aflevering van 30 Rock. Ik maakte al mijn vrienden kijken telkens als de vervelende kleine queer ik ben! Je was perfect, en een beetje eng. Ik kan niet geloven dat er maar 6 reacties op dit bericht ... misschien kan je het lezen en we beste vrienden geworden! Nee? Nou, je kunt niet de schuld van een meisje fer tryin '.

  Je bent mijn favoriete comic ooit. EVER. Ik denk dat ik kan je hele "Ik ben The One" show te doen uit het hoofd. Te grappig, meisje.

  Bedankt voor al het lachen! Mwah!

 6. UR zo grappig en je kunt niets doen! Ik denk dat met genoeg haar en make-up een imitatie van koning Abdullah van Saoedi-Arabië zou rots verdrievoudigen!

 7. Hallo Margaret,

  Ik ben al een fan van 30 Rock sinds de eerste aflevering uitgezonden geweest, en - ik bedoel dit oprecht - u de enige celebrity gast ster die grappig op de show was geweest (ik meestal zuchten als er een gastrol, want het betekent over het algemeen een minder grappig episode overall). Niet alleen was je uiterlijk grappig - het was hilarisch!

  Hou je voor zoveel redenen!

 8. Mijn Beste MC-je overal vertegenwoordigen Aziatische vrouwen in al onze stemmingen en aspecten. Soms voel ik me onzichtbaar. de wereld heeft de neiging om Aziatische vrouwen zien alleen als ze ervoor kiezen om ons te labelen en te weigeren om ons te erkennen buiten hun doos. You Go in All Your Power and Glory !!!

 9. Ik sluit me bij reacties iemands van bovenaf. Ik heb op 30 Rock sinds haar oprichting, en je letterlijk maakte me plassen mijn broek van het lachen zo hard (geen grap). Fast forward naar de dood van gisteren KJI's, ik had zeker de clip als mijn Facebook-status. Te snel?

  Houden op het zijn hilarisch.

 10. Misschien wel de meest hilarische aflevering van 30 Rock tot nu toe (die veel zegt, omdat die show is altijd geniaal).

  De Glengarry Glen Ross parodie op het einde moest ik hardop lachen. "Dat koffie voor crosers Onry!"

  Uitstekend werk!

 11. Hey, niet zijn vader de Grote Leider Kim Il-Sung gooit een steen en sloeg hij een imperialistische spionagesatelliet? En zijn beeld naar verluidt verscheen in een tortilla.

 12. Pingback: 100 Yoga houdingen

Geef een reactie