Finale Nacht

Het is gebeurd !!! Dancing with the Stars seizoen 11 is gewikkeld en ik ben zo trots op een deel van het te zijn geweest. Gisteren was een zeer lange dag met het uitgebreide en uitputtende repetitie van het openingsnummer, waarin ik een microscopische fout; Ik ben niet zeker niemand opgevallen behalve Louis - maar hij vriendelijk om niet te vergeten was. Er was zoveel perfectie in alle dansen ik gisteren deed, maar natuurlijk, alles wat ik herinner me in groot detail zijn de fouten.

Voordat we gingen er de Hoff was in de gang doet Navy Seal stijl pushups zeer laag bij de grond en dan bliksemsnel opgesprongen zijn rijzigheid in positie. Het was zo spannend om te kijken naar alle professionele dansers strut hun indrukwekkende spullen op de trap (tijdens de repetitie zou ik laag te zitten als ik kon, dus ik kon een ezel referentiepunt hebben - hun ezels zijn niet te stoppen, vooral Cheryl en Maks) en vervolgens naar dansen met iedereen - voors en sterren - op de vloer. Ik voelde me trots op mijn backless kleine rode jurk en mijn trouwe oude versleten-out-van-buikdansen-in-midden-oosten-restaurant capezios. Ik besef dat ik had moeten gedragen deze schoenen toen ik werd concurreren als ze een soort sympathieke magie en lenen lichtheid aan mijn voeten. De satijnen is saai en de steentjes zijn lukraak geplaatst, maar deze schoenen zijn mijn dansgeschiedenis, die ik niet trekken over veel te weinig in het hele DWTS ervaring, tot gisteravond. Mijn tatoeages werden geschilderd in glitter, die zo mooi Ik wilde beginnen schreeuwen was. "We moeten dit gedaan hebben allemaal langs. Waarom hebben we dit niet al die tijd? Waarom zijn we niet concurreren in de finale? "Hele dag zei ik dit aan Louis. Hij antwoordde in zijn typische mode - "Ik weet het. Ik weet het. Ik weet het, we moeten zijn. Nou, we doen het nu. We doen het nu "Ik hield ook grijpen Brandy -". Waarom ben je niet in de finale? Waarom? Waarom? Waarom? Brandy ??? Waarom? Je bent zo'n mooie danseres! WTF? Veel mensen bestolen, maar je - je ... dat is niet correct ... "elke keer als ik haar gezicht zag ik voelde me als huilen. Oneerlijk.

Ik kreeg in mijn prachtige regenboog jurk en keek Louis naast de camera op de dansvloer, seconden voordat dansen voor 24 miljoen mensen. Hij glimlachte en knikte en met zijn speciale taal van gebaren en wijst me eraan herinnert om te laten gaan en plezier te hebben en ik keek hem aan en dacht ik na over hoeveel ik van hem hou en hoeveel ik wilde hem bedanken voor al zijn harde werk en alles wat hij me geleerd. Het moet zijn hoe gymnasten of schaatsers voelen naar hun coaches vlak voordat ze deelnemen aan de Olympische Spelen. "Ik ben gaan dansen dit voor u Louis," dacht ik - "Ik draag dit aan u mijn leraar." Het was een echte "sprinkhaan" moment. Mijn benen, voeten en armen bewoog in een sierlijke perfecte symfonie van bogen en lijnen. Ik knie milliseconden van fysieke stilte. Mijn hele lichaam gewikkeld rond Louis als een lint. Toen ik langs de rechters gaf ik ze allemaal een speciale glimlach en ze juichten. Ik greep de hand van Florence als we werden opgeheven door Louis, Damian, Dimitri en de ontzagwekkende Corky Ballas. Zoals we waadden door de diepe zee van de regenboog streamers, het voelde alsof we op een oceaan van liefde had gezwommen. Toen Jennifer won ik voelde me alsof alles was eerlijk in liefde en oorlog. Wat een leven dat ik dacht. Het leven van een danser.

12 Reacties. Toevoegen aan de mix ...

 1. Margaret, je bent geweldig !! Ik ben blij voor je dat je had deze coole ervaring, zelfs als de DWTS rechters en het publiek niet echt "krijg" je.

 2. Margaret,

  Je zweefde over het podium en van binnen en buiten schitterde! Hield je in de gaten. En je lichaam ziet er geweldig uit !!!

  xox

 3. Zoveel liefde! Je was geweldig, en ik ben zo blij dat je die jurk weer droeg. Ziens in het maakte me verscheuren, in het bijzonder met uw tats alle glitzed up. En u en Florence op de vloer bij elkaar? Zoveel liefde. Jullie twee moeten een reeks bij elkaar te krijgen, of misschien kan ze gast op Drop Dead Diva of iets, want ik zou dol samen het zien van de twee van jou.

  Je hebt gelijk aan de top van mijn "Beroemdheden Ik wil Someday Knuffel" lijst van deze dagen, Margaret. Je bent een inspiratie.

 4. Dayum, is niet Dmitry heet?
  Ik ben zo jaloers!
  Mooie baan gisteravond.
  Ik ben blij dat je voelde me zo in de muziek, dus gesynchroniseerd.
  Dat is waar het allemaal om draait.

  Ik denk dat je nodig hebt om Corky Ballas mee op tournee met u, lol.

 5. Je eigenlijk dansten de beste. Ontspannen en nauwkeurige en vreugdevol. Waarom heb je niet dansen als dat ??????? Dezelfde vraag je. Maar nu weet je dat je echt kunt dansen. Gefeliciteerd.

 6. Ik heb voor u zo lang als je er waren. Je leerde de stappen en daarbuiten; je de muziek voelde. Je bent een danser! Het was een genot om naar te kijken je weer dansen zo mooi op de laatste show. Late congrats.

Geef een reactie