Sammy Needs A Home

Dringend! Hond in nood! Please help! Wat een schattige jongen:

Sammy is een 7 jaar oud, toegewijd en liefdevol Dalmatische mix en wordt geconfronteerd met gedwongen euthanasie, tenzij hij vindt het juiste huis. Zijn favoriete dingen zijn buik wrijft, dutjes in de zon, botten en een wandeling door de wijk te snuiven. Hij is een zachte hond, maar is altijd in voor een wandeling. Hij krijgt samen prima met andere honden en met kinderen. Hij is een gevoelige en zachtaardige man. Oorspronkelijk gered van de straat werd hij waarschijnlijk zwaar mishandeld en heeft een gebroken staart om te laten zien. Onstuimige gedrag en harde geluiden maken hem nerveus. Zo doen mannen in het algemeen, tot ze bieden veel liefde en genegenheid. Hij is bang voor tienerjongens en mannen in uniformen en hoeden. Hij is niet een alpha hond. Hij is erg blij op de bodem van elke verpakking. Hij is opgeleid in alle basiscommando's, is gecastreerd, gechipt en up-to-date op al zijn routine. Job zijn baasjes 'dwingt hen om de staat voor de helft van het jaar, die zorgt voor een eenzaam huis voor Sam vertrekken. Hij woont met zijn nest partner voor de laatste zes jaar. Op haar initiatief heeft hij gesmoord in het verleden dat is waarom hij is op zoek naar een huis zonder haar. Zijn er slechts gesmoord van angst veroorzaakt door de andere hond. Alleen hij kijkt naar de menselijke leiderschap voor zijn instructies. Assessment meerdere trainers 'is dat hij niet een agressieve hond, maar kon het management in bepaalde situaties nodig zijn. Wij kunnen helpen met het regelen dit. Dit is een geweldige, liefhebbende, lieve hond die het juiste huis verdient. Hij is op zoek naar een beste vriend! Gelieve hem te helpen!

Call 213-434-1196 of e-mail myndy25@gmail.com

Sammy

Sammy

Geef een reactie