RIP Alexander McQueen

Ik heb een prachtige Alexander McQueen jurk. Het was enorm prijzig voor mij, zoals de meeste van zijn ontwerpen zijn, maar ik vond deze jurk zo veel ik moest gewoon hebben. Ik heb het nooit eerder droeg. Ik heb het net, de labels opknoping off nog steeds, zijn indrukwekkende naam vet en groot op de zijde tag binnen. Ik hou niet te veel uitgeven aan kleding, maar deze jurk, kon ik niet voorbij laten gaan, en het was op de verkoop, dus ik kon het een beetje te rechtvaardigen, maar het is te mooi voor mij, en ik ben bang om te dragen het, want ik hou van Alexander McQueen zo veel. Zijn verbeelding en zijn visie, zijn liefde voor de vrouwelijke vorm en zijn natuurlijke en naïef nog enorm vermogen om te manifesteren de fantastische met moeiteloosheid en gemak, want hij was als een magisch kind. Mooi schepsel.

Ik dacht dat ik zou de jurk op te slaan voor de dag dat ik gitaar kon spelen heel goed. Dat is wat de jurk is. Het heet de gitaar jurk. De voorkant is zeer eenvoudig, net als de gewone zwarte kleding gedragen door cellisten of concert violisten, serieuze muzikanten die niet kunnen worden beperkt door de kleur of vorm. Hun lichamen zijn verlengstukken van hun instrumenten. Ze zijn hun instrumenten. Ze zijn hun muziek. De noten zijn kleur en het ontwerp en de vorm en textuur en dus hebben ze geen behoefte aan verdere versiering. Deze jurk is voor de muzikant Ik dacht dat ik op een dag zou worden. Toen had ik geen behoefte aan verdere schoonheid anders dan mezelf en mijn geliefde gitaar omdat de muziek die ik gemaakt zou genoeg zijn versiering. Maar de manier waarop deze muzikanten kleden is nog steeds mooi, in haar elegantie en eenvoud. Het is poëtisch in de rustige lijnen trekt tegen het lichaam, dus niet te overstemmen het prachtige geluid.

De gitaar jurk heeft een speciale McQueen geheim hoor. De achterkant van de jurk heeft een onverwachte, bijna schokkend pure laser gesneden omgekeerd beeld van een gitaar, na de bocht van mijn heupen, de snaren die langs mijn ruggengraat. Ik ben het instrument; het geluid en ik en wat maakt het geluid en ik zijn allemaal hetzelfde. Het is een kosmische grap met een briljante punchline. Ik dacht toen ik op een dag zou dragen deze jurk - ik zal dit zijn. Ik ben mooi en eenvoudig aan de voorkant, en een gezegende verrassing in de rug.

Ik spaarde deze speciale jurk, mijn enige Alexander McQueen voor de dag dat ik het kon doen rechtvaardigheid, maar ik besef dat mijn vermogen en mijn oefenen en de nummers die ik probeer om beter en beter elke dag in orde te maken om op een dag op het podium staan in deze jurk en spelen zoals de jurk verdient niet meer toe, want hij is verdwenen. En dus heb ik op de jurk vandaag. Voor hem. Voor mijn mooie Lee McQueen. Ik heb hem dat nooit genoemd. Ik heb hem nooit gekend. Maar ik wil hem bellen dat nu. Omdat hij voelde als familie in mijn psyche, in mijn hart, in mijn dromen van schoonheid en misschien op een dag wordt mooi bewaarheid. Mooie Lee. Ik zal je missen.

Zoek andere berichten over Blog .

14 Reacties. toevoegen aan de mix ...

 1. Werkelijk prachtige woorden voor de man wiens kleren die ik waarschijnlijk nooit zal bezitten, maar wiens stijl en visie die ik zal altijd dol op.

 2. Oh Margaret. Ik hou van je en je maakt me vanmorgen huilen. De wereld is een grijzer minder fantasierijke plek voor het niet hebben van de toekomstige werkzaamheden van Alexander McQueen in het.

 3. Dank u mevrouw Cho voor uw geïnspireerde woorden. Ik begeer nu de 5 of 6 stuks ik erin geslaagd om veroorloven. Ik draag mijn favoriete vandaag; in zijn eer. Ik heb hem ook nooit gekend; maar ook dacht dat ik deed in mijn psyche. Hij en zijn geest weerspiegelen mij en de mijnen. Hij wordt gemist. VRESELIJK

 4. Ik weet wat je bedoelt. im getraumatiseerd omdat hij is een held sinds ik tien was. Ik huilde de hele dag gisteren, en zal waarschijnlijk vandaag nog wat meer. toen ik een klein meisje was ik hoopte om ooit rijk en belangrijk geworden om simpelweg hebben Lee McQ ontwerp ik mijn kledingkast en Tim Burton ontwerpt mijn huis. (Die natuurlijk toch nooit gebeurde, en nu is het nog minder waarschijnlijk)

  en im zo verdrietig ik zal hem nooit ontmoet, maar dat was waarschijnlijk te beginnen met als goed. het is niet zoals een muzikant (of mooie komiek) waar, zelfs als je niet van hen te ontmoeten, kunt u ze live te zien en te zeggen dat je er was .... Ik bedoel hoe de fuck zou een burger zoals ik (en velen van jullie) in staat zijn om hem te zien?

  ive besloten al im going to een kroon en mcq logo getatoeëerd op mijn kont (carebear stijl) of iets ... nog niet zeker.

  Ik schreef een blog over hem ook, over alle redenen hij was groot en belangrijk voor mij ... met een verzameling van foto's en bijbehorende landingsbaan youtube naar ... ik weet niet of je leest het spul mensen hier zetten, maar ik zal net Incase posten: http : //www.facebook.com/ianawi v = voeding & story_fbid = 312444443896 # /note.php note_id = 293500517561?!?

  hoe dan ook, hou je margaret, bedankt voor de mooie blog, en hou van je lee <3 rust in felheid.

 5. Dit was zo mooi. En de jurk die u kiest van Alexander McQueen lijkt om je persoonlijkheid en schoonheid zo perfect aan te passen.
  Ik kan niet wachten om een ​​foto van je te zien in het =)
  Het is tijden als deze dat we nadenken over echt te genieten van de mensen en dingen die we liefhebben. Ik ben ervan overtuigd dat Alexander McQueen zou zo blij om uw mooie woorden te lezen zijn. Net als je Alexander McQueen jurk Margaret, je bent een wandelend kunstwerk, Eloquent & vol verrassingen.
  Much Love,
  Bernie Dexter

 6. De gitaar ontwerp klinkt mooi.

  Liefde voor schoonheid is smaak. Het creëren van schoonheid is kunst.
  ~ Ralph Waldo Emerson

  U mag dit niet herkennen, maar je bent mooi al. Weten dat Beautiful Lee blijft altijd bij je.

  Bedankt voor het delen.

 7. Zo'n prachtige blog Margaret. Ik kon het niet geloven toen ik het nieuws hoorde over hem. Een schande en een verspilling.

  De jurk klinkt prachtig. Kan niet wachten om het te zien.

 8. Dank u voor het voor het posten van dit zeer persoonlijke blog, Margaret. Ik was erg verdrietig toen ik gisteren las de kop en bracht uren kijken naar foto's, video's, etc. Hij was echt een geweldige man, schijnbaar rustige en kind-achtige nog met zo'n krachtige stem en visie. Kocht nooit een van de kledingstukken hij creëerde, maar heb zo veel op het rek bewonderd. Zo blij dat je dat kleine deel van hem altijd koesteren. Vrede.

 9. prachtig geschreven, Margaret. Ik wed dat Alexander zou graag wat je hier over hem gezegd.

  ook? Ik eis foto's van u in deze jurk. : D Ik wed dat je ziet er fantastisch uit in het!

 10. bohzo (Hallo)

  Het is heel aardig dat je je leven te delen in zo'n open en eerlijke manier. Heb een grote dag.

  Bodewadmi (Native American)

Geef een reactie