RIP Alexander McQueen

Ik heb een prachtige Alexander McQueen jurk. Het was enorm prijzig voor mij, zoals de meeste van zijn ontwerpen zijn, maar ik vond deze jurk zo veel ik moest het hebben. Ik droeg nooit tevoren. Ik heb het net, de tags opknoping uit nog, zijn indrukwekkende naam vet en groot op de zijde-tag in. Ik hou niet te veel uitgeven aan kleren, maar deze jurk, kon ik niet voorbij laten gaan, en het was te koop, dus ik kon het een beetje te rechtvaardigen, maar het is te mooi voor mij, en ik ben bang om te dragen het, want ik hou van Alexander McQueen zo veel. Zijn verbeelding en zijn visie, zijn liefde voor de vrouwelijke vorm en zijn natuurlijke en naïef nog enorm vermogen om te manifesteren de fantastische met moeiteloosheid en gemak, want hij was als een magisch kind. Mooi schepsel.

Ik dacht dat ik zou de jurk op te slaan voor de dag dat ik gitaar kon spelen heel goed. Dat is wat de jurk is. Het heet de gitaar jurk. De voorkant is zeer eenvoudig, net als de gewone zwarte kledingstukken gedragen door cellisten of concert violisten, serieuze muzikanten die niet kunnen worden ingeperkt door kleur of vorm. Hun lichamen zijn uitbreidingen van hun instrumenten. Ze zijn hun instrumenten. Ze zijn hun muziek. De noten zijn kleur en het ontwerp en de vorm en textuur en dus hebben ze geen behoefte aan verdere versiering. Deze jurk is voor de muzikant Ik dacht dat ik op een dag zou worden. Toen ik had geen behoefte aan verdere schoonheid anders dan ikzelf en mijn geliefde gitaar omdat de muziek die ik maakte genoeg zou versiering. Maar de manier waarop deze muzikanten kleden is nog steeds mooi, in zijn elegantie en eenvoud. Het is poëtisch in de rustige lijnen trekt tegen het lichaam, dus niet te overstemmen het prachtige geluid.

De gitaar jurk heeft een speciale McQueen geheim hoor. De achterkant van de jurk heeft een onverwachte, bijna schokkend pure laser gesneden omgekeerde beeld van een gitaar, na de bocht van mijn heupen, de snaren die langs mijn rug. Ik ben het instrument; het geluid en ik en wat maakt het geluid en ik zijn allemaal hetzelfde. Het is een kosmische grap met een briljante punchline. Ik dacht toen ik op een dag zou dragen deze jurk - Ik zal dit zijn. Ik ben mooi en eenvoudig aan de voorkant, en een gezegende verrassing in de rug.

Ik spaarde deze speciale jurk, mijn enige Alexander McQueen voor de dag dat ik kon doen justitie, maar ik besef dat mijn vermogen en mijn oefenen en de nummers die ik probeer om beter en beter elke dag in om een ​​dag op het podium staan in deze jurk en spelen zoals de jurk verdient er niet toe doen nu, want hij is weg. En dus heb ik op de jurk vandaag. Voor hem. Voor mijn mooie Lee McQueen. Ik heb hem dat nooit gebeld. Ik heb hem nooit gekend. Maar ik wil hem dat nu noemen. Omdat hij voelde als familie in mijn psyche, in mijn hart, in mijn dromen van schoonheid en misschien een dag mooi zijn die uitkomt. Mooie Lee. Ik zal je missen.

Zoek andere berichten over Blog .

14 Opmerkingen. In The Mix ...

 1. Oh Margaret. Ik hou van je en je maakt me vanmorgen huilen. De wereld is een grijzer minder fantasierijke plek voor het niet hebben van de toekomstige werkzaamheden van Alexander McQueen in het.

 2. Dank u mevrouw Cho voor uw geïnspireerde woorden. Ik nu begeren de 5 of 6 stuks Ik erin geslaagd om veroorloven. Ik draag mijn favoriete vandaag; in zijn eer. Ik heb hem nooit gekend, hetzij; maar ook dacht dat ik deed in mijn psyche. Hij en zijn geest weerspiegelen mij en de mijnen. Hij wordt gemist. VRESELIJK

 3. Ik weet wat je bedoelt. im getraumatiseerd omdat hij is een held sinds ik tien was. Ik huilde de hele dag gisteren, en zal waarschijnlijk wat meer vandaag. toen ik een klein meisje was ik hoopte om ooit rijk en belangrijk genoeg geworden gewoon om Lee McQ ontwerp mijn kledingkast en Tim Burton ontwerpt mijn huis. (Die natuurlijk werd toch nooit gebeuren, en nu is het nog minder waarschijnlijk)

  en im zo verdrietig ik zal hem nooit ontmoet, maar dat was waarschijnlijk niet beginnen ook. het is niet zoals een muzikant (of mooie komiek) waar, zelfs als je niet hen te ontmoeten, je kunt ze live te zien en zeggen dat je er was .... Ik bedoel hoe de fuck zou een burger zoals ik (en velen van u) in staat zijn om hem te zien?

  ive al besloten im going to een kroon en mcq logo getatoeëerd op mijn kont (carebear stijl) of iets ... nog niet zeker krijgen.

  Ik schreef een blog over hem, over al de redenen die hij was geweldig en belangrijk voor mij ... met een verzameling van foto's en bijbehorende landingsbaan youtube naar ... ik weet niet of je leest het spul mensen hier zetten, maar ik zal net Incase posten: http :/ / www.facebook.com/ianawi?v=feed&story_fbid=312444443896 #! / note.php? note_id = 293500517561

  hoe dan ook, hou je margaret, bedankt voor de mooie blog, en hou van je lee <3 rust in felheid.

 4. Dit was zo mooi. En de jurk die u kiest van Alexander McQueen lijkt om je persoonlijkheid en schoonheid zo perfect passen.
  ik kan niet wachten om een ​​foto van je te zien in het =)
  Het is tijden als deze dat we nadenken over echt te genieten van de mensen en dingen die we liefhebben. Ik ben er zeker van Alexander McQueen zou zo blij om je mooie woorden te lezen zijn. Net als uw Alexander McQueen jurk Margaret, je bent een wandelende kunstwerk, welsprekend en vol verrassingen.
  Much Love,
  Bernie Dexter

 5. De gitaar ontwerp klinkt mooi.

  Liefde voor schoonheid is smaak. De creatie van schoonheid is kunst.
  ~ Ralph Waldo Emerson

  U mag dit niet herkennen, maar je bent mooi al. Weet dat Mooie Lee blijft altijd bij je.

  Bedankt voor het delen.

 6. Zo'n prachtige blog Margaret. Ik kon het niet geloven toen ik hoorde het nieuws over hem. Zo jammer en een verspilling.

  De jurk klinkt prachtig. Kan niet wachten om het te zien.

 7. Dank u voor het voor het posten van deze zeer persoonlijke blog, Margaret. Ik was zeer verdrietig toen ik gisteren las de kop en bracht uren kijken naar foto's, video's, enz. Hij was echt een geweldige man, schijnbaar rustige en kind-achtige nog met zo'n krachtige stem en visie. Kocht nooit een van de kledingstukken creëerde hij maar hebben zo veel op het rek bewonderd. Zo blij dat je dat kleine deel van hem om altijd te koesteren. Vrede.

 8. prachtig geschreven, Margaret. Ik wed dat Alexander zou houden van wat je hier over hem gezegd.

  ook? Ik eis foto's van jou in deze jurk. : D Ik wed dat je ziet er fantastisch uit in zit!

Laat een reactie achter