3 Reacties. toevoegen aan de mix ...

  1. Ik zag de pilot-aflevering van Drop Dead Diva in Canada, maar heb het niet gezien. De showcase.ca website zwijgt over de toekomstige plannen en haven \ t geantwoord op een e-mail stuurde ik ze een paar weken terug.

    Weet u of extra afleveringen van de show zal worden gezien in Canada en wanneer dat zou kunnen zijn? Pflease e-mail of post op uw site wat er gaande is.

    Thanks. Je ziet er geweldig uit op de show.

  2. Ik heb geduldig wachten, wachten, wachten op nieuwe afleveringen en was zo opgewonden om te zien van een commerciële dat seizoen twee begint op zondag 6 juni Ach, Showcase Canada nog niet overal op het schema of een episode voor zondag te laten zien. Het maakt me verdrietig. De show is verbazingwekkend op zoveel niveaus. De cliffhanger shocker heeft gehad me af, omdat het uitgezonden!

  3. Pingback: rijden verzekering

Geef een reactie