Op ZOZ en Drop Dead Diva

Ik heb een aantal praten over mijn nieuwe voorstelling hoorde " Drop Dead Diva . "Mensen zijn bang dat we maken plezier van dikke mensen is of dat het een show over vette grappen of iets belachelijk als dat. Ik wil bereiken en verzekeren onze potentiële publiek dat ik nooit zou vergoelijken of betrokken zijn bij een project als dat. De reden dat ik nam de baan in de eerste plaats was omdat het behandelde kwesties van het lichaamsbeeld met zoveel respect en genade. Ik ben al negatief door 'vette grappen' en de status quo van de lichamen van vrouwen voor zo lang als ik me kan herinneren beïnvloed. Ik bijna vermoord mezelf dieet, een keer in mijn twintiger jaren, na wordt verteld door het netwerk leidinggevenden dat mijn 'gezicht was te vol' om de rol van mezelf te spelen op mijn eerste tv-show, "All American Girl." Alles wat ik wilde worden was dun genoeg om - goed, speel mezelf! Ik heb niet eten voor weken en uitgeoefend dag en nacht en geliquideerd in het ziekenhuis. Mijn tv-show werd uiteindelijk geannuleerd - en vervangen door Drew Carey Show - je weet wel, want hij is zo dun.

"Drop Dead Diva 'is een show over ons. Voor degenen onder ons die moeite hebben om zichtbaar te zijn. Ik heb nooit voldeed aan de dunne, blonde schoonheidskoningin ideaal - het beeld dat ik zag in tijdschriften en films en televisie. Hierdoor ik altijd gevoeld onzichtbaar. "Drop Dead Diva 'is over het leren zichtbaar te worden. Door het karakter van Jane Bingum, speelde meesterlijk en welbespraakt door Brooke Elliott, triomferen we omdat we zien haar schoonheid, we haar schoonheid te delen, laten we iedereen haar schoonheid. Soms als ik een pauze in een scène, zal ik gaan achter de camera en kijk naar Brooke op de monitoren, en ik wil huilen, omdat ze altijd wint, is ze altijd schijnt. Ze maakt me het gevoel dat ik besta. En ze is mooi. Sla uw oordelen totdat je kijken de show. Doe het voor jezelf en al de jonge meisjes die er zijn die het gevoel alsof ze niet bestaan ​​omdat ze niet een maat 0.

21 Reacties. toevoegen aan de mix ...

 1. Te zijn dun genoeg om jezelf te spelen. Wat een perfecte allegorie voor het lichaam problemen en eetstoornissen.

  Vrouwen en mannen die zijn verteld door de leidinggevenden van het leven dat ze niet eens goed genoeg om zichzelf te zijn.

  Om mensen te helpen het gevoel alsof ze bestaan- wat een bewonderenswaardige onderneming.

 2. Ik geef toe, toen ik zag previews voor de show (niet op de hoogte dat je erin) i bespot het. Maar met uw verzekering, ik voel me een beetje beter over. Ik weet dat ik niet een vrouw, maar ik heb last van imago als goed. Misschien is deze show zal een positief vooruitzicht voor iedereen?

 3. Ik volg je op Twitter, en dat is hoe ik mijn weg gevonden hier.
  Ik heb echt genoten van dit bericht en ik kijk ernaar uit om te 'Drop Dead Diva' te zien. Ik heb geen kabel hebben, maar misschien kan ik het online te vinden?

  Dank u voor u en mij te helpen herinneren dat ik ben ok zoals ik ben, ook al voel ik me zelden 'ok'.

  xoxo
  http://twitter.com/tallulah13

 4. Margaret,

  Ik kan je niet vertellen hoe blij ik ben om een ​​show op televisie, dat spreekt me te zien. Ik ben een actrice, woonachtig in LA, en het ergste wat er is gebeurd met mijn carrière is verliest 100+ pond. Dat is toen ik werd officieel "onzichtbaar". Omdat het een maat 6 is groot geweest, behalve nu dat ik de normale sized vrouw "met een mooi gezicht", kan ik nauwelijks gearresteerd. Ook ik ben bezig met het veranderen van dat, en het schrijven van een aantal dingen voor mezelf, maar het gaat geweldig om te weten dat er iemand / iets anders op televisie ruimte maken voor de rest van ons. Ik stuur mijn spullen naar Susan Edelman vandaag - dit is een project dat ik zou een oog tanden te geven aan een deel van zijn.

  Gewoon omdat ik wil dat zichtbaar te zijn ... hier is mijn info:

  http://twitter.com/elite_qt

  http://www.sag.org/iactor/TamikaKaton-Donegal

  http://www.imagineedit.com/clients/tamika.html

  Bedankt voor het lezen.

  xoxo

  Tamika Katon-Donegal

 5. Ik hou van je. Uw spullen kreeg me door sommige harde tijden. Ik heb behandeld lichaamsbeeld met altijd. Het probleem dat ik heb altijd van mijn lichaam gewoon zoals het is, maar ik heb altijd druk aan het spoor dun zijn, want ik was 'mooi genoeg om een ​​model te zijn "gevoeld. Grrrr. Ik ben niet vet. Ik ben een normale vrouw. Sheesh. Ik ging naar Hawaï met een acteur vriend die werd guesting op een show er gefilmd. Hij zou gewoon kijken me eten in restaurants, omdat hij zei dat vrouwen nooit aten in LA was het eigenlijk een fetisj geworden.

 6. Ik volg je op Twitter (dat klinkt zo-guerilla stalking als!) En werd zich bewust van Drop Dead Diva op die manier. Had ik niet bewust van uw geschiedenis en karakter geweest, kan ik geloofd heb deze show naar de andere goedkope-shot vol met verschrikkelijk presentaties van mensen met overgewicht zijn. Maar ik heb je loopbaan gevolgd en wist meteen dat je jezelf niet zou hechten aan iets dat smakeloze.

  Veel succes met de show. Ik verwacht een echte en humoristische en uitbeelding van gewicht problemen in onze cultuur,

 7. Dank u, dank u, dank u voor deze! Het is zo moeilijk om een ​​goed gevoel over jezelf als je gebombardeerd van alle kanten door iedereen te vragen: "Dus, wanneer ga je om gewicht-verlies chirurgie te krijgen, want het is geholpen zoooo veel mensen en misschien moet je overwegen omdat je nooit kijken blij toen ik om het onderwerp ... hey, waar ga je heen? "Iedereen is anders. Als we allemaal zag er hetzelfde of gewogen hetzelfde, zou de wereld een zeer saaie plek zijn.

  Ik heb geschreven over de "onzichtbare Fattie" syndroom ... het is zo'n bizar, hopeloos gevoel om ruimte in te nemen en toch worden gedaan om zo onbeduidend voelen.

 8. Kan niet wachten op de show. Raakte geïnteresseerd eerlijk gezegd b / c is het filmen van slechts een paar mijl van waar ik woon en de 'talk of the town. " Na het realiseren van wat de show is over, het gevoel dat het een grote boodschap.
  Ik heb meerdere kinderen, waaronder twee mooie Aziatische dochters die nooit zal zijn de blonde en mager (en geloof me, waar ik woon is mooi, veilig, maar veel te veel stereotiepe blonde en betrokken w / verschijning in mijn mening natuurlijk ... mensen).
  Kan niet wachten om de show te zien!
  Bedankt voor de blog.
  Ook ik je volgen op twitter en fb.
  Beste wensen voor de show.

 9. Omdat het een groter man al mijn hele leven, ik kan echt betrekking hebben. Ik heb nog steeds moeite hebben om deze dag met mijn gewicht. Mijn grootste stokpaardje zijn vette grappen of zelfs wanneer een magere persoon gebruikt het woord VET !!

  Het is goed dat u daar mensen te vertellen dat het goed is om jezelf te zijn en je hoeft niet mager mooi te zijn te zijn ... Omdat het een grote kerel in de homowereld is taai en ...

  Love ya margaret :)

 10. Ik ben opgegroeid in een plaats waar het zijn blonde was een misdaad waardig bieng beschoten, of in het hoofd getroffen met bakstenen, die beide met mij gebeurd. Heh. Dus ik denk dat het ironisch? Maar opgroeien ik vaak gewenst en bad dat mijn haar donkerbruin zou draaien. Ik werd geroepen geheel in het 6de leerjaar, en al die "sletterig, dom blond" grappen werden constant herhaald op de speelplaats, vaak vergezeld van klappen, schoppen, of spit.

  Dus ik denk dat het enige punt dat ik er maken, echt, is dat mensen kunnen zuigen en zijn racistische, beeld-georiënteerde klootzakken overal. : / En kleine meisjes kunnen leren om zichzelf te haten voor dingen die ze kunnen nergens te helpen.

  Zoals voor je show, ik wilde zeggen dank u veel voor dit. Ik hoop echt dat het een positieve kracht in de wereld zal zijn, zeker in een tijd waarin sociopathic, wreed gedrag wordt aangemoedigd en geprezen op het 'net, dat is waar veel mensen krijgen hun informatie uit deze dagen. En het is heel cultureel aanvaardbaar aan bash op "de dikkerds" en gaan ervan uit dat ze het verdienen, omdat ze zijn duidelijk hebzuchtig en net niet hard genoeg PROBEREN. Omdat het begrip van de wetenschap achter gewicht, hormonen, het metabolisme, het endocriene systeem, genetica, en de verschillende soorten lichaam is een stuk moeilijker dan haten en alles wat je niet begrijpt vrezen.

 11. Net een Margaret Cho Nieuws e-mail en is het controleren van de previews van je in Drop Dead Diva. Het ziet eruit als een geweldige show. Ze zijn zo gelukkig om u handelt in het als Teri. Hield die lijn 'hersenen troef Botox'. Ik hou ervan. Hield van de film trailer voor 'Beautiful' ook, en je bent.

 12. Als een meer-dan-alleen plus sized advocaat, uitgangspunt van de show gevangen zeker mijn aandacht. Advocaten worden beoordeeld op hun uiterlijk door hun partners, collega's, rechters, cliënten en jury. Sommigen zullen een plus sized advocaat niet huren, wat wil (onbewust of bewust) vereisen dat je jezelf boven te bewijzen en dan het vereiste van andere advocaten niveau. De tijd is er van uitgegaan dat ik een rechter verslaggever of secretaris, als advocaat kan onmogelijk zo vet als ik ben te zijn, zijn te talrijk om te tellen.

  Ik juich de show voor de aandacht te vestigen op een aantal van de stereotypen geconfronteerd plus sized advocaten (en plus sized individuen in het algemeen), maar betreur ik een aantal van de foto's afgebeeld. Een scène waar de dode blonde staart verlangend naar donuts tijdens een vergadering, in de mate dat ze wordt afgeleid uit het gesprek plaatsvindt met een cliënt, is niet realistisch en niet professioneel - een advocaat (vet of niet) zou dit nooit doen, ongeacht de wens voor een donut. Het tonen van de dode blonde unceremoniously duwen de donut in haar gezicht als ze liep door de gang terug naar haar kantoor was vernederend voor alle soorten van dikke mensen. Het tonen van de dode blonde waxen poëtisch tijdens het diner vergadering van een cliënt over de verdiensten van gefrituurde calamares was ook niet realistisch, en maakte het lijken alsof haar leven was food-centric, geen client-centric. Hoewel ik persoonlijk niet zuigen neer vloeibare kaas, ik verwacht dat doet iedereen hebben hun eigen stress te verlichten methoden - zodat men vond ik minder beledigend of onrealistisch.

  De show zou overtuigender zijn (en het onderwerp van minder kritiek zou zijn) als het gericht is op de discriminatie (openlijke en heimelijke) dat de advocaat (of dik persoon in de algemene bevolking) gezichten, niet op de manier waarop een persoon wordt vet. Sommige dingen die mensen doen dat ze denken dat ze behulpzaam zijn vaak kwetsend. Ik denk dat de show probeerde om deze (bijvoorbeeld de toewijzing van de echtscheidingszaak met de timide opdrachtgever omdat het vet advocaat haar onzekerheden zou begrijpen) te bereiken - maar ik denk dat het een lange weg te gaan. Ik stel voor dat ze krijgen wat advies van de juridische gemeenschap over deze kwestie.

  We hebben deze show besproken op een American Bar Association listserver voor kleine en solo stevige advocaten - http://www.solosez.net , en iedereen kan zien de discussie onderwerpen als je naar het archief. Advocaten hebben vaak een andere kijk op deze kwesties, en vind je het misschien interessant om te zien wat we denken.

 13. Hallo Margaret ... Ik moet je zeggen ik heb altijd genoten van je werk.

  Ik ben echt smaak de nieuwe voorstelling ... Ik zou willen dat ze karakter Brooke's krijgen nieuwe kleren ... in plaats van zich te verschuilen achter boxy jasjes misschien konden ze pronken met haar rondingen een beetje meer ... gewoon een gedachte :)

  Blijf het goede werk en zo jammer om te horen van het verlies van uw huisdier.

 14. Ik denk dat deze show is een geweldige manier om iedereen te laten zien hoe het voelt.

  Proberen superslimme te maken voor de manier waarop we look- te zijn is een klassieke lijn recht uit een pagina in mijn boek. Ik heb altijd al "groter-uitgebeend", "zwaarder", "heftier", "chunkier" dan mijn collega's. Ik heb over het hoofd gezien voor een promotie, een vacature, een uitnodiging-to; Ik wil heel graag iemand om me in de ogen kijken en vertellen me dat is niet waar.

 15. Hey ik wist niet eens dat je een deel van deze show! Als ik lees dit artikel kreeg ik nog meer opgewonden! Je hebt altijd een inspiratie voor me geweest. Je gekke grappen en uw creatieve manieren van het nemen van negativiteit is altijd overgeslagen op mij. Hoewel ik nooit gedacht van jou als "vet" meisje .. Ik ben blij dat er een Margaret Cho voor vrouwen zoals wij om te kijken. Ik kan niet vet zijn, maar ik zeker als de hel is niet mager. Het leven is goed! Blijf op de grote baan.

  Ik woon op Guam, zodat de show uitgezonden elke maandag en ik zorg ervoor dat ik thuis ben op het moment dat het wordt uitgezonden. Het is al mijn maandagavond afwikkelen ritueel laatste tijd. Super love it!

 16. ik hield van de pilot voor "Drop Dead Diva" - zou graag voor een aantal van de acteurs om een ​​gastpost doen voor mijn blog, "de acteurs dieet," over wat acteurs eten met een focus afbeelding positief lichaam op (www.theactorsdiet.com )

Geef een reactie