Hey Big Dog

Hier is mij en Amanda Palmer zingt "Hey Big Dog" op SXSW. Ik schreef het nummer met Patty Griffin en het is een ingebeelde duet tussen mij en mijn grote hond, Ralph. Amanda zingt de Ralph deel gewoon prachtig. Ze maakt me echt huilen. Het is zo mals en zoet. Net als ik echt ben aan het zingen om mijn prachtige kindje hond, en ik slechts één gitaar fout gemaakt.

13 Reacties. toevoegen aan de mix ...

  1. Dat was erg mooi.
    Mijn pup zat op mijn schoot en we luisterden samen en had snacks.
    Alles was erg mooi.

  2. Mijn vrienden en ik zag je dit presteren op Treasure Island in Minnesota op 4 april. Ik vond het geweldig !!!! Het maakte mij mis mijn pup als een gek en ik kan niet stoppen met denken over hoe ik ben haar "grote mensenwereld mama".
    Great job op de hele show !!

  3. I LOVE THIS !!!!! * U * is zoooo indrukwekkend voor mij, Margaret ... je probeert het te verbergen ~ maar ik * WEET * gitaar is de moeilijkste INSTRUMENT TE LEREN. Het feit dat je zelfs geprobeerd het is verbazingwekkend ~ het feit dat je beter dan de meeste, mooi zingen en schrijf een fantastisch geluid dat zowel ontroerend, oprechte en grappig genoeg om mensen te maken LOL zijn, goed te spelen ... ik gewoon niet goed genoeg compliment om hier te zetten. Enkel sayin ~ je bent niet foolin 'iedereen! ~ De spullen die je hebt bereikt is bijna onmogelijk voor de meeste mensen:) ~~ Ik ben zo trots op ma gurl. * Kisses! * Zie je in Cleveland op 10/5/12 !!!! xo ~ Mara

Geef een reactie