Family Feud!

We deden celebrity Family Feud gisteren en we schopte kont! We niet winnen, maar we maakten een zeer respectabele tonen. We speelden tegen Corbin Bernsen en zijn familie, die erg mooi en goede tegenstanders waren. Ze eindigde het winnen en gaan tegen de American Chopper dudes die super cool waren!

Ik was echt trots op mijn ouders, omdat ze niet wisten wat Family Feud was. Het enige wat ze hebben die vergelijkbaar is in Korea was de oorlog. Ze deden opvallend goed en mijn vader zelfs razzed gastheer Al Roker een beetje. Het was geweldig. We deden net zo goed als elke witte familie zou hebben!

familyfeud_1.JPG

familyfeud_2.JPG

13 Reacties. toevoegen aan de mix ...

  1. M moet je gewoon je eigen Aziatische familie sitcom, freelance. Misschien nu is de tijd. Als je het te maken, zal het netwerk leidinggevenden komen. En ik zal je helemaal helpen. Je zou een soort van bouwen van de Cosby Show en Grey's Anatomy en Harold en Kumar en totaal doe je eigen ding te verkennen Aziatische stereotypen, de bijzondere vormen van discriminatie, het gevoel van eigenwaarde en zelfbeeld kwesties die Aziatische Amerikanen geconfronteerd op school, in de werkplaats en zelfs thuis onderling. De netwerken zijn absoluut bankieren op het hele scherpe dramedy met dramatische punten net zo ernstig als de komische punten zijn grappig nu, en dat is zooooooo uw stijl. Ik denk dat je wat hulp schrijven en echt uitstekend talent nodig (Bobby Lee kan uw dorky homoseksuele broer en Sandra Oh, of dat kuiken van de Verloren uw hoge falutin 'rijke zus die terug verhuisd naar Seol en kijkt neer op de rest van het zou kunnen worden familie wanneer ze bezoekt, in een komische manier, en je kon herenigen al die echt goed actrices uit de Joy Luck club, terwijl je toch bezig bent.)

    Ik wist niet eens dat 21 was ongeveer Aziatische Amerikanen, en ik weet niet wat meer is schandalig, dat de hoofdpersonages zijn niet AA's, of dat de media niet eens oppakken op deze en hoe uiterst fucked up is.

  2. Ik neem aan dat je bedoelde dat het werd opgenomen gisteren ... wanneer is het gaat om AIR?!?!

  3. keken we uw tv-show dvd gisteren, en zou bijdragen aan de Margaret Cho TV SHOW ... pleaaaaaaaaaase doen één. We houden van je.
    helemaal ... u ons in een deuk en kalmeren ons naar beneden en ons te laten denken ... dus dank je wel.

  4. Awesome! Mijn familie zou jammerlijk falen op FF. Bahaha, die show is belachelijk geweldig. En dat is gewoon nog wat extra koele punten. Oh het is zo cool dat je dat deed.

  5. Ik kijk FF vanavond -maar alleen om uw familie te zien. Ik wens u op langer was geweest. Als je zo links deed I. Je ouders zijn zo slim en goed op de camera! Ik vond het vooral als je vader vertelde Al was het onbeleefd om te vragen over de tattoo!

Geef een reactie