SF Cho Day Foto's

Hier ben ik met burgemeester Gavin Newsom en mijn vriend, Theresa Sparks. We zijn op zoek als een dergelijke lokale overheid !!

choday1.JPG

choday2.JPG

11 Reacties. toevoegen aan de mix ...

 1. Hey maggie, Als het niet voor homo's en mollige chasers, wie zou zien woon je?
  Ik ben gewoon loopt het over in mijn hoofd waarom u denkt dat u op enigerlei wijze relevant.

 2. Hey girl!

  Wilde alleen maar om te stoppen door en zeggen dat je geweldig en een echte idool van mij zijn !! Je ziet er geweldig uit in de aflevering van de show van jullie in sf !! Uw foto schieten met je hele bemanning als de wiz van oz! Ik denk gewoon dat je echt inspirerende ..

  Houdt !!

 3. FU C

  Margaret rotsen, en als je zelfs de moeite genomen om te controleren haar tv-show of zie haar leven zou je weten waarom ze relevant is. Ze is een fantastisch grappige Aziatische Amerikaanse vrouw die niet bang is om te zeggen wat er op haar hoofd, hoe schandalig of ongepast. We houden van je Margaret ... xo
  De rest van ons !!!

Geef een reactie