Edut Selene Luna - Esittelyssä Sensuous Woman in LA!

Tuon Sensuous Nainen takaisin yhden yön! Tämä show on hyötyä meidän ihana Selene Luna. Hän on kauhea lonkkaongelmat ja tarvitsee apuamme nyt. Mennään hänet takaisin jaloilleen!

Ole hyvä liittyä meihin Renburg Theater 24. toukokuuta jännittävän illan komediaa, musiikkia ja tanssia!

OSTA LIPUT TÄSTÄ

senwo tasainen keltainen

Enemmän siitä, miksi teemme tämän edun näytä:

6. maaliskuuta 2014 burleski tähti ja koominen, Selene Luna, huomasi liikkumaton sietämätöntä lonkan kipua. Tuskallinen kipu pakotti hänet menemään ER jossa hänellä todettiin suonettoman Nekroosia reisiluun pään. Hoitava lääkäri kertoi Luna ainoa ratkaisu olisi hätä kaksinkertaisen lonkan. Luna päätti kysyä toista mielipidettä jostakin alkuun ortopediset maassa ja todenneet, että hän oli ollut selvästi diagnosoidaan väärin. Luna on hip tendinitis eikä vaadi leikkausta. Hänen diagnosoida olisi ollut peruuttamaton virhe, joka olisi vaikuttanut kielteisesti Lunan tuleva kyky kävellä ja suorittaa.

Seuraavat kuusi viikko oli raivostuttavaa taistelu asianmukaisen kohtelun kautta terveydenhuoltojärjestelmä byrokratiaa, jonka tarpeettomasti pitkittynyt Lunan kunnossa; hän on vihdoin matkalla saada fysioterapia ja lääkitys. Tällä välin Luna on joutunut perumaan kaksi kuukausi arvosta työtä. Valitettavasti viihdeteollisuudessa "sairaslomalla" ei ole varteenotettava vaihtoehto monille taiteilijoille. Luna on fyysisesti ja taloudellisesti tuhoutunut, voi tuloja odottaessaan fysioterapia ja lääkitys. Legendaarinen komedia kuvake, Margaret Cho on yhdistäneet voimansa burleski ja komedia yhteisöä auttamaan taiteilijatoveri tarpeessa, Selene Luna, nostamalla rahaa takaisin ansion hänen elinkustannukset.

Jätä vastaus