Lykkäämisestä PHOENIX & TUCSON esitykset

Johtuen olosuhteista kuin minun valvonta, valitettavasti - minun on lykättävä Arizona osoittaa (Tucson & Phoenix). Olen hyvin pettynyt, mutta tämä valitettavasti on mitä on tapahtumassa. Aion uudelleenjärjestelystä niin pian kuin voin. On todella tärkeää minulle tulemaan siellä !!

Lippujen palautukset ovat saatavilla ostopaikassa.

- Margaret

6 Comments. Lisää Mix ...

  1. Show on peruttu, joten miten voin varmistaa, että liput ovat hyviä, kun on uudelleen aikataulu?

  2. PLEASE. Kerrothan, kun Phoenix ja Tucson konsertteja ajankohtaa muutetaan ja jos voisin hankkia lippuja.

    - Steve, epätoivoinen tuuletin Baja Arizona

  3. Ostin liput heinäkuussa ja laski päiviä, kunnes näin sinut 3 joulukuu - En voi odottaa aloittaa laskemalla päiviä uudelleen kunnes pelattavaksi show! Toivon vain saan eturivin lippu uudelleen - se olisi niin mahtavaa nähdä sinut varsinkin istuu eturivissä !!!

  4. :( hyvin surullinen. se on minun syntymäpäivä tänään ja olin niin innolla show. Aion varmasti siellä kun et tullut, mutta se oli täydellinen, aivan minun syntymäpäivä.

  5. Alright runkkari ystäväni ja olen odottanut 4 kuukautta mennä näyttää nyt olemme jumissa keskustan Phoenix karaokebaarissa. Kiitos. saat vitun perse Phx. Xxxx

  6. ha ha ha omg mies tämä oli hyvä kommentti. Tämä on vastaus jättäneen henkilön viimeinen kommentti Margaret cho peruuttamalla hänen näyttelyssään Phoenix & Tucson. Tiedätkö mitä Denise en ole Phoenix tai Tucson olen New Yorkista ja minun täytyy sanoa, kuka tahansa, joka peruu siellä scheldule viime hetkellä ja älä anna kenenkään tietää mitään on täynnä paskaa. nyt tänään on Margaret cho syntymäpäivä
    hän on 45 vuotta vanha nyt. ja i Betcha hänen facebook tai twitter hän proberly anteeksi mutta minä ASURE sinulle, että hän sanoo, kun hän uudelleen scheldule hänen apperence Phoenixissa. tyttö Jos olisin sinä olisin kirota hänet henkilökohtaisesti karaoke baarissa siellä ja kertoa hänelle suoraan hänen kasvonsa "kusipää minä ja ystäväni ovat odottaneet 4 kuukautta mennä Show nähdä vitun perse ja olet menossa peruuttaa show. mitä ajattelit? "sitähän minä kertoisin hänelle. ja kirjaa en usko Margaret cho välitä fanit enää. siitä lähtien hän on ollut hiljainen näinä päivinä kukaan media ei puhu hänelle, koska hänen lyhytaikaiseksi 90 show peruttiin "kaikki amerikkalainen tyttö", hän luulee saada pois mitään, mutta stodding fanit ylös. hän on väärässä sen johdosta ja hän on paljon explaing tehdä. joten minun neuvoja on, että jos hän koskaan tulee feeniks sinun pitäisi antaa hänelle palan hänen mielessään. tarkoitan kivasti. ja siitä koko miettiä, mitä totesin aiemmin ", jos olisin sinä" Olin vain vitsailin noin, mutta vakava mukavaa. ok hyvin kuten sanoin tänään on hänen syntymäpäivänsä, joten olen aikeissa mennä hänen Facebook ja Twitter-tili ja katso, jos hän sai mitään syntymäpäivä pyynnöstä. rauha ulos. (Oh yeah muuten, sain serkku nimeltä ja hän on hullu lol)

Jätä vastaus