Tarjouksen moottoripyörälle !!

Olen lahjoittanut eräs moottoripyörien National Association suojella lapsia ja hinnoittelu tapahtuu nyt !!

Tämä 2012 Suzuki LS650 Savage ollaan huutokaupattiin hyötyä National Association suojella lapsia , kansallinen jäsenjärjestö, joka kehittää ohjelmia, jotka suojaavat lapsia fyysinen, seksuaalinen ja henkinen väkivalta. Heidän uusin ohjelma, HERO Child-Rescue Corps, junat sotilaallinen sankareita hyödyntää teknologiaa tunnistaa ja pelastus lapsen raiskauksen ja hyväksikäytön. Lue lisää täältä.

se on tähtiä moottoripyörä

Kun koomikko ja näyttelijä Margaret Cho päätti hän tarvitsi päästä eroon yksi hänen moottoripyöriä, hän teki sen tavalla, joka toi hänelle otsikko "pyhimys Outsiders": hän lahjoitti sen National Association lasten suojelemiseksi.

Lahjoitus oli "välittämistä" toisen koomikko / näyttelijä, Alison Arngrim , joka ansaitsi tittelin "Prairie Bitch", vaan pelkästään hänen erinomaisesta vaikuttava "Pieni talo preerialla." Alison on ollut hallituksen National Association suojella lapsia alusta lähtien, ja tunnetaan suorapuheinen puolestapuhuja sekä lastensuojelun ja myös hiv / aids-tietoisuutta ja hoito.

Alison sanoi, "Hei, nyt allekirjoittaa pyörä." Ja niin hän teki. Ja sitten sai ystäviä mukana.

Lue lisää ja tarjous TÄSTÄ!

Safari

Jätä vastaus