Tarjouksen moottoripyörälle !!

I lahjoitti eräs moottoripyörien National Association suojella lapsia ja hinnoittelu tapahtuu nyt !!

Tämä 2012 Suzuki LS650 Savage ollaan huutokaupattiin hyötyä National Association suojella lapsia , kansallinen jäsenjärjestö, joka kehittää ohjelmia, jotka suojaavat lapsia fyysistä, seksuaalista, ja henkinen väkivalta. Heidän uusin ohjelma, HERO Child-Rescue Corps, junat sotilaallinen sankareita hyödyntämään teknologiaa tunnistaa ja pelastus lapsi raiskauksen ja hyväksikäytön. Lue lisää täältä.

se tähti vilisevä moottoripyörä

Kun koomikko ja näyttelijä Margaret Cho päätti hän tarvitsi päästä eroon yksi hänen moottoripyörien, hän teki sen tavalla, joka toi hänelle otsikko "pyhimys Outsiders": hän lahjoitti sen National Association suojella lapsia.

Lahjoitus oli "välittämät" toisen koomikko / näyttelijä, Alison Arngrim , joka ansaitsi otsikko "Prairie Bitch", mutta vain koska hänen jäljellä vaikuttava "Pieni talo preerialla." Alison on ollut hallituksen National Association suojella lapsia alusta lähtien, ja on tunnettu suorapuheinen puolestapuhujana sekä lastensuojelun ja myös hiv / aids tietoisuutta ja hoito.

Alison sanoi: "Hei, nyt allekirjoittaa pyörä." Ja niin hän teki. Ja sitten sai ystäviä mukana.

Lue lisää ja tarjous TÄSTÄ!

Safari

Jätä vastaus