ÄITI Tour Update

Minulla on uskomaton aikaa tien päällä! Minulla on ollut niin paljon hyviä esityksiä ja olen niin kiitollinen tilaisuus nähdä vanhoja ystäviä. Kiitos paljon, että tulitte ja nauraa !!

Meillä on paljon kiertue jätti eteenpäin, ja siellä on jopa todella cool uusia paitoja ! Keskellä jatkuva matka, Jim Lyhyt ja olen ollut haastattelemalla upeita vieraita kuten Joan Rivers, Frank Turner, Kurt Sutter ja Billy Bragg Monsters of keskustelemalla ota on kuunnella ! Se on todella inspiroiva pystyä hengailla taiteilijoiden ihailen niin paljon ja jokainen jakso on todellinen ilo ja kunnia esitellä. Kiitos paljon tuestanne ja rakkautta - ja toivon nähdä sinut oman kaupungin hyvin pian !! Siihen asti, tässä on joitakin videoita, jotka olen tehnyt Jim Short.

1 kommentti.

Jätä vastaus