Koomikko Margaret Cho: n menestystekijät: Jos olet hauska, älä tee komedia

Alunperin julkaistu theglobeandmail.com

Safari

Koko artikkeli TÄSTÄ

Tunnetaan parhaiten hänen in-your-face persoonallisuus ja rivo huumori, Margaret Cho on myös muusikko, muotisuunnittelija ja näyttelijä fanien suosikki tv-Drop Dead Diva, joka juuri palannut sen viides kausi. Täällä Notorious CHO jakaa joitakin hänen salaisuutensa menestykseen

Mukavuus on yliarvostettua

Kun olen lavalla tekemässä stand-up, minun ensisijainen tavoite on viihdyttää, mutta jos teen myös yleisö hieman epämiellyttävä se on okei. Luulen haluat tietyn tason intensiteetti kaikenlaisia ​​suorituskyvyn ja kaikenlaisen taiteen. Kun näen komedia, elokuva tai musiikki, Etsin jotain, joka haastaa minua. Oletan, kun ihmiset käyttävät sanaa "epämiellyttävä", joka on vain laittaa negatiivinen pyöräyttää kutsuisin kasvua.

Jos olet hauska, älä mene komedia

On harhaluulo, että on koomikko on olemisesta hauska. Useimmat koomikot tiedän oikeastaan ​​ole oikeastaan ​​kovin hauska. Luonnollisesti hauska ihmiset eivät pääse komedia - ne ovat huoleton ja on typerä asenne elämään, jos sillä koomikot ovat erittäin lasketaan. Kirjoitan vitsi, en tee sitä ja menen takaisin se ja lisää tavaraa, ottaa tavaraa ulos, yrittää selvittää, jos on parempi tapa voisin esittää tietoja. Kun minä annan neuvoja pyrkivä sarjakuvia, aion korostaa, kuinka tärkeää on yrittää vitsi useita kertoja, vaikka se ei toimi. Joskus se ei ole vitsi, että on ongelma, mutta miten se kommunikoidaan.

Ei kaikki neuvo on hyvä neuvo

Kun kritiikki on tärkeä osa liiketoimintaa, että olen, mutta sisällä että, on tärkeää pitää mielessä, että vain koska joku antaa palautetta, ei tarkoita että se on arvokas. Kun tein oman tv-show All American Girl useita vuosia sitten olisin yksi tuottaja kertoi minulle, että olin liian Aasian ja toinen sanoen en ollut Aasian tarpeeksi. Tajusin, että he eivät edes välttämättä ymmärrä mitä he sanoivat, ja että se oli täysin merkityksetön. Joskus ihmiset saavat korvauksia antamaan lausuntoa, niin he tekevät sen, koska se on heidän tehtävänsä ja koska ne täytyy vahvistaa niiden olemassaoloa. Learning miten ja milloin seurata gut on jotain, joka vaatii aikaa ja harjoitusta ja kokemusta. Ulkopuoliset voimat ovat väistämättömiä. Haasteena on miettiminen, mikä on hyvä neuvo ja mikä on vain joku puhuu.

Maine ei ole päämäärä

Yritän kirjoittaa vitsi tai laulu tai jotain luovaa joka päivä. Se ei ole laittaa pois tai tehdä mitään muuta kuin olla luova. Minulla on ystävä, joka minulla on "laulu päivä" haaste. Lähetämme toisiamme uusi biisi joka päivä läpi iPhonen muistiot. Se on todella hauskaa ja se saa minut menossa. Yritän määritellä menestykseni kuinka paljon nautin jotain. Ihmiset päästä viihdealalla, koska he haluavat olla kuuluisia, joka ei vain ole mitä sen pitäisi olla noin. Maine ei ole päämäärä. Rakastava itsesi, rakastava, mitä teet, nämä ovat asioita, joita ihmiset pitäisi pyrkiä.

Kuuntele Seinfeld

Varhain urallani, olen voittanut kilpailun ja pääsi avaamaan Jerry Seinfeld. Hän kertoi minulle, että minun pitäisi pudottaa pois koulusta ja tulla koomikko kokopäiväisesti. Se oli hyvin validointi minulle nuorena koomikko. Olin itse jo pudonnut pois tuolloin - Olin jo tekemässä, mitä hän sanoi minun pitäisi tehdä, mutta minulla ei ollut sydäntä kertoa hänelle.

Jätä vastaus