Aroma Anteeksiantamuksen

Palasin Aroma Spa tänään, ja olin myöhässä. Tiedät kun olet LA ja olet vain yrittää mennä Koreatown, kuten 10 minuutin päässä taloni, mutta LA perjantai liikenne aika, jotka ovat kuin koiran vuosia on Drivetime, se voi viedä sinut - hyvin, paljon kauemmin .

Oma tapaus viime viikolla, jonka kirjoitin siitä täällä aiheuttanut suurta kohua.

Monet ihmiset olivat vihaisia ​​asioita, lähinnä ylpeä minua puhumalla, vihainen, että olin ollut pahoinpidelty (vaikka alasti eikä vähempää), mutta typerästi koska heidän mielestään olin olevan "täynnä itseäni". Saatan olla täynnä itseäni, mutta olisin paljon mieluummin täynnä sinua baby - se on minun väärä yritys vastata vihaan flirttailu.

Anyway, joku kritisoi kehoni viime viikolla juuri kuulla tätä - te, jotka eivät venyttää markkaa, heittäköön ensimmäisen kiven.

Joskus haluan vastata ihmisille, jotka sanovat, "Luin mitä kirjoitit ja olet inhottava."

Me: Ensinnäkin, onnittelut! En tiennyt voisit lukea! No, lue tämä - FUCK YOU

Mutta en tee sitä, ainakin yritän olla.

Ihmiset, jotka vihaavat kehoni eivät ymmärrä, kuinka paljon rakastan heitä, koska he ovat tuskissaan, ja ohjata sen minulle, koska ne eivät mitä muuta tekemistä niiden kipua, joten he haluavat minun tuntea sen. Jos vihaat minua, jatkakaa, ja ehkä viha tulee ulos sinua tarpeeksi missä jonain päivänä olla onnellinen. Minä otan teidän kurjuutta ja muuttaa sen runoutta. Olen kuin Soymilkman Human Kindness, mun sankari Billy Bragg, mutta olen laktoosi-intoleranssi.

Painoin niin paljon kun vihdoin saapui Aroma Spa ja urheilu, ja koko henkilökunta tuli tervehtimään minua. Makea johtaja, joka piti käsitellä hankalaa neuvotella joidenkin raivostunut Korean naiset olivat kauhuissaan kehoni ja sitten oli tulla luokseni ja puhua minulle siitä - huono tilanne hänen ja kaikille mukana - oli siellä auttaa minua. Hän pyysi anteeksi jälleen, ja kiitti minua vuolaasti palaamassa kylpylä, ilman kaunaa, ilman vihaa, mutta jossa on paljon tukossa huokosiin, että tarvitaan uuttoa.

Kaikki oli niin mukava minulle spa, naiset jopa tulossa ja onnitella minun tatuointeja ja hymyilevä ja ystävällinen. Mietin hetken, jos he olivat sulkeneet spa päivän ja palkkasi joukko toimijoita pelata osat Korean naisten uimareita, mutta en oikeastaan ​​tunnustanut joitakin kasvoja - joitakin samoja naisia, jotka oli antanut minulle niin ankarasti edellinen viikko, nämä keskiarvo hyvät, tuli luokseni, ystävällisesti ja uteliaisuus heidän silmissään. Istuin saunassa ja katselin golf ja itki.

Hoidot olivat merkittäviä, ja vaikka he yrittivät estää minua heille rahaa, mutta olen pakottanut noin 50 dollaria niitä, koska olen niin korea, ja voin tappelevat tarkistaa kunnes poliisi ja ambulanssi kutsutaan ja golfmailoja ovat poissa ja heilu päätä. Joskus taistelussa sekin Aasian ravintoloissa on niin voimakas, yksi perhe jättää poliisiauto, yksi jättää ambulanssissa, mutta tiedän kumpi hälytysajoneuvo I päätyä, aion olla yksi maksaa. Se on voittaja. Voittajat maksaa.

Kiitin heitä ylös ja alas, kumarsi kuin 100 kertaa, ja otimme kuvia yhdessä postittaa Aroma Facebook ja minun Twitter. Kerroin heille, että on vaikea olla Korean amerikkalainen koomikko joskus, koska minulle, koska olen töissä alalla, jossa ei ole monia, jotka näyttävät minulle ja mitä teen, ja minä kasvoin tässä viihdeala maailmassa, tunne vuorotellen vihasi sitten näkymätön etten sovi, ja sitten menen paikkaan, jossa jokainen on kuin minua - näyttää minulle, että on (ok vain kasvot, ei tatuoitu kehon) ja ne näyttävät vihaavat minua, minä tuntuu niin yksinäinen, koska jos ei ole paikkaa minulle maailmassa ollenkaan.

Myös jimjilbang, Aroma Spa erityisesti mieleeni naisten perheeni, erityisesti rakkaat Kunin Immo (äitini Unee eli Big Sis eli Notorious KIM, RIP Kunin Immo - Olen kaatamalla 40 makgeolli osaksi maahan hänen ja kaikki äitini kuollut homies), joka veisi minut heidän suosikki niistä Koreassa. Ne pestä selkääni ja letittää hiukseni ja pidä kasvoni käsiinsä ja pyytää minua, jos minulla oli mitään käsitystä kuinka kaunis olin, ja miten kaunis nainen aioin isona.

Kaikki minulla on niitä nyt on heidän koruja, tahtoi minulle kiusallisen suuria määriä ja säilytetään turvallisuuden laatikoissa ympäri West Side, koska he eivät anna minulle mitään useamman päivän, koska heillä oli vain niin paljon, ja oli viettänyt niitä kaikki rakastava minua ja äitini, mutta kuolemaan, he voivat silti antaa minulle jade ja timantteja, kuljettaa minun päivää, koska kaunis nainen he kaikki tiesivät olisin isona. (Äitini on hieman vituttaa, että minulla on se, mutta olen täysin anna hänen lainata sitä! Varsinkin smaragdeja. Hän työskentelee smaragdi paremmin kuin Joan vitun Collins.)

Naiset Aroma Spa näyttää perheeni, jotka ovat kaikki menneet nyt, mutta ehkä katsomassa minua taivaasta, jossa on luultavasti Aroma spa, jossa on iso tv saunassa osoittaa, mitä tapahtuu maan päällä, ja minusta tuntuu , he ovat ylpeitä minusta, koska olen löytänyt joitakin uusia naiset, jotka saattavat tehdä samoja asioita minulle, että he tekivät, kunnes näen heidät vielä kerran, vuonna suuri jimjilbang taivaalla.

21 Kommentit. Lisää Mix ...

 1. Margaret Cho, olet uskomaton ja kaunis nainen. Sekä tarinat säädetty ja osoittaneet oman hyvän käsityksen ja rakkaus ihmisiä. Kick niiden ass tai halata heitä, kumpi tarvitaan tai ansaittu.

 2. Margaret Cho, olet innoittanut koska olin teini-ikäinen ja on vielä minulle pettymystä. Olit yksi ensimmäisistä ihmisistä, jotka uskoin kun sanoit se oli ok minun olla itseni, ja toivon, tiedät myönteinen vaikutus sinulla on teidän faneja. Jatka sinun badass upea itsensä (ja minut nauramaan).

 3. Tiedätkö mitä? Sinulla on täysi oikeus elää elämääsi kuitenkin parhaaksi näet. Sinulla on oikeus saada tatuoitu. Ja ihmiset, jotka tekevät halventavia lausuntoja kehon tai ulkonäkö on ilkeämielinen hölmöjä. Mutta olet epäkunnioittava. En henkilökohtaisesti välitä onko joku on tatuointi, mutta mielestäni sinun pitäisi kunnioittaa toisia kulttuureja, vaikka olet geneettisesti samasta etnisyys, ja vaikka ne ovat "Amerikassa." Et irtoavat valaistunut yksilö, joka on peloton seisomaan itse, mikä on selvästi miten haluatte itse; tulet pois niin päivätyn, jääräpäinen amerikkalainen. Se, että sanoisit "tiedätkö, kuka minä olen? Olen Margaret Cho "on todella kuvottava ja näyttää täydellinen puuttuminen luokassa. Se, että sinulla oli kerran komediasarja ei tee sinusta paremmin kuin kukaan muu.

 4. Ms Cho, olen nauttinut kuunnella työn ja mitä yritän kertoa psykiatristen potilaiden noin itsekunnioitus ja itsensä hyväksyminen sanot paremmin ja paljon enemmän huumoria. Joskus ensimmäinen asia pois suumme ei ole kaikkein kunnioittava eikä hauskin. Joten ihmiset, kuten David-hän on ihminen! Me kaikki "laulaa virtanäppäin" aika ajoin kuten vastauksenne tuntuvat sinulle huomenna ja ehkä minun tulee minulle huomenna samoin. Leikkaa itsellesi ja muille löysää. Hän, joka on aina oikeassa jätetään yleensä. Se tapahtui minulle monta kertaa ajatellut olen aina oikeassa.

 5. David- (väärä henkilö, joka kommentoi aiemmin) Ilmeisesti olet lukenut edellisen lähettämistä ilman ymmärrystä. Joten anna minun auttaa sinua ymmärtämään. Margaret ei kunnioita kenenkään kulttuuria. Hän itse oli disrespected. Hän vähätteli hänen omat arvot (arvo hänen elin, jossa hän on päättänyt koristavat.) Jos me arvostamme kulttuuria yli ystävällisyys ja seuraa perinnettä, kun se on loukkaavaa, niin emme kehity parempaan tulevaisuuteen, olemme tyhmästi takaperin kävely ilman hoitoa, joka me tallaavat prosessissa.

  Margret- Rakastan sinua ja kieltäytyminen on sorrettuja.

 6. Margaret, olet mahtava! Olen niin onnellinen, että sinulla oli niin sisäistä voimaa ja että asiat ovat nyt paremmin. Se on niin kiva nähdä kuvan sinusta ja Aroma Spa johtaja poseeraa ja hymyilee yhdessä. Ehkä voisit olla tulevaisuudessa valtiosihteeri ja saada Koreoiden unohdettava erimielisyytensä ja yhdistää :) Rakastan sinua!

 7. Olen juuri lukenut alkuperäisen postauksen käynnistäsi spa, ja olin niin vaikuttunut, miten kaunopuheisesti piditte oman kulttuurin ja miten ylpeänä seisomaan itse. Rakastin tätä viestiä vielä. Näyttää tällaisia ​​anteeksiantoa ja osin samalla kunnioittaen itseäsi ja toimii arvokkaasti, oli hyvin inspiroiva. Voit pystyivät ottamaan huono tilanne ja tehdä se paremmin, ja olin vaikuttunut siitä, miten kylpylä hoitaa sen hyvin.

 8. Olen iloinen, että Aroma Spa yrittänyt tehdä hyvää, mitä sinulle on tapahtunut. Genius on transmuting pelkoa ja vihaa ja vihaa jotain muokkaava. Ne naiset, jotka olivat kauhuissaan tatuointeja nyt näkevät sinut kaveri Korean-amerikkalainen. Ihmiset voivat olla niin peloissaan, mitä he eivät ymmärrä. Sinun auttoi liennyttää että pelko.

 9. Davidin 4/2 on väärä, se ei ole epäkunnioittava vastustaa huonoa kohtelua; pikemminkin puhua osoittaa toivoa, että he kuulevat ja ainakin jossain vaiheessa tulevaisuudessa, ymmärtää, mikä itse asiassa he tekivät.

  Tämän lisäksi mielestäni olet hyvin kaunis ja on ihana seksuaalisuuteen. Ja sinulla on tuollainen tärinäalttiissa juttu meneillään, kuten Beatles jne; Vapauttavaa.

  Kokemukseni mukaan ne, jotka voivat yltää tähän, ja ne, jotka eivät voi tahtoo vanhetessaan yhä sanovat useimmat mätä asioita he voivat ajatella, kohti huomautuksensa. Se on kuin Lord of the Rings, jossa Nazgul vihaavat valoa, että he eivät pääse enää.

 10. Olen iloinen, meni takaisin. Olen iloinen, että polku on suuri tie. Se kannattaa jokaiselle joka kerta. Ja näinä päivinä. Tarvitsemme kaikki High Road saamme pitää tasapainossa.

  Olen purskahti kyyneliin, kun puhuitte koruja. Minulla on, että laatikko liian .. kömpelöitä asioita 50: n 60: n ja 70: n nyt kuuluvat minulle maailmassa, jossa minulla ei ole paikka käyttää sitä, mutta pitämällä tunnearvoa perheen menetys, joka ylittää kaikki teen puolue / Glenn Beck Federal Reserve maailmanloppu kullan hinta kupla. Jos olin työntämällä ostoskoria, että korut olisi siinä.
  "Daughters of American Revolution" tyypit eivät tiedä. On naisia, jotka tulivat tähän maahan muualta ja tyttäriä he nostivat joka teki Amerikassa. Vittu politiikka! Jos mummo keitetty kaali ja juurekset tiputtaa koruja ... Hän tiesi pisteet.
  Oma kokemus on East Coast & Itä-Eurooppa. Ei West Coast & Koreassa. Mutta jopa aavistuksen sinulle, jolla on samanlainen kokemus tekee minusta vähemmän yksin. Aika karata näitä mustavalkoisia valokuvia. Siunausta.

 11. Margaret, olette pitkään ollut inspiraation minulle, ja minä rakastin sinun postauksen ensimmäinen vierailu Aroma kun luin sen Jezebel. Olen niin iloinen kuullessani, miten kohdeltiin kun palannut! Ja kuten ihminen, joka ajattelee että se oli "inhottavaa" teistä sanoa, "Tiedätkö kuka olen?" - Voin vain kuvitella merkitys oli, että olet tavallaan lähettiläs aasianamerikkalaiset yleensä ja Korean -Americans erityisesti, ja miten he voisivat syrjiä teitä jotain niin pieni, kun jaat syrjintää he saavat muilta päivittäin?

  Muuten, olen juuri lukenut kirjan, "minä olen se, joka minä haluan". Olin aika yllättynyt, kuinka paljon meillä on yhteistä. En ole Aasian-I kiusattiin ja pilkattiin siitä, punapää. Muutin pois kotoa 16. 17, minulla oli poikaystävä, joka oli 27, ja joka oli ehdottomasti vähemmän kypsiä olin. Minäkin tuntui kelvoton ja huonompi, ja että minun piti vastata ja hyväksyn jokaiselle, joka oli houkutellut minua siksi. Minäkin meni läpi aika juominen liian paljon, vaikka kirjat ovat olleet minun tärkein paeta menetelmä koko elämäni. Kiitos, että rehellinen, virkistävä, ja oivaltava muistelmateos.

 12. Pingback: Korut
 13. En usko, että voisin rakastaa sinua enää. Kuten on käynyt ilmi, voin.

  Sinun ollen äidit olivat oikeassa, sinä olet kaunis, vitun kaunis sisältä ja ulkoa.

 14. Olen seurannut kaikki elokuvat ja minulla on niitä ja tarinoita olen kertonut joillekin moni - my suoraan ystävät rakastavat videoita liian - teet seksiä ja hauskaa niin hyväksyttävää ja sanot asioita, joita muut eivät uskalla sanoa - jotta minulle olet inspiraatiota ja oli valtava vaikutus minuun on puolet Kiinan Aasian ja musta sekoittaa - jos homot eivät tunne sinua Britanniassa, kun olen lopettanut ne xxxxxx

 15. Kiitos paljon Margaret! Olen Korean-amerikkalainen nainen tatuointeja; yksi on suuri backpiece. Ymmärrän täysin, kuinka voimme käsitellä joskus OG ahjummas ja sinä puhumalla, voi olla hieman enemmän suvaitsevaisuutta meille nyt. No, toivottavasti meille kaikille, vaikka emme ole julkkiksia kuin sinä haha. Olen itse menossa muutaman seuraavan viikon toiveita jäsenyyden niin näemme. Kiitos kaunis!

 16. Hienoa nähdä, että sinulla on paljon seuraavista ja kansojen innoittamana sinua.

  Voin vain lisätä tähän, että vain oma itsesi, kuka olet oma itsesi ja koskaan muutu muille.

  Alkaen
  senseitejsinghbahadur.in/

Jätä vastaus