Downton

Hyvänen rakastan Downton Abbey. Tämä on minun - öh - hyvin puutteessa parempi termi, JAM. Kaikenlainen historiallinen draama, joka on korsetteja ja hattuja ja paljon Battenburg pitsi. En ole niin innostunut vanhan romaaneja - Henry James saa minut aina menetän paikka, en tiedä mitään Jane Austen, koskaan lukenut mitään näistä ei koulussa tai missään - mutta laittaa hyvän näköinen toimijoita ja hieno Englanti maa Talo draamaa ja olen niin sinne. Olen kaikki yli sen.

Olen aina halunnut olla yksi näistä tuotantoja, kuten mitä tahansa Merchant Ivory elokuvia tai mitään Hugh Grant Ascot, mutta ei ole paikka siellä näyttelijä kuten minä.

Älkää ymmärtäkö minua väärin, olen hieno näyttelijä - ehdolla Emmy pelaamiseen MAN edes. Olen todella erittäin hyvä. Minun kasvoni taikaa. En yritä taputtaa itseäni selkään. Useimmat toimijat väri ovat erinomaiset - meidän on oltava, jotta voidaan harkita mitään. Meidän täytyy nousta yli odotusten rotuun ja vakuuttaa kaikille me kuulumme.

Tietenkin asiat ovat muuttuneet Aloitin viihteen melkein (kulauksella) 30 vuotta sitten, mutta joskus kun olen törmännyt jotain nautin - kuten Downton - Olen tuskallisen myös muistaa, että on olemassa joitakin alueita, joilla en koskaan mitään mahdollisuuksia - ei väliä kuinka hyvä olen, mitä tapahtuu. Oma rotu disqualifies minulle edes yrittää. En automaattisesti olettaa kuulun kaikkialla - kaikki eivät kuuluu kaikkialla - mutta minä rakastan niitä historiallisia esityksiä niin paljon - ja vielä tiedän - En voi edes kuvitella osa sitä.

Elleivät he tee sarja kaaren noin oopiumikaupan! Voi ota anna sen tapahtua.

ja ennätys - jos olet katsomassa - Jim Lyhyet ja minä olemme molemmat tällä hetkellä raivoissaan Earl of Grantham. Jim sanoo ei saada takaisin makuuhuoneeseen - ei mitenkään! Olen täysin samaa mieltä!

1 Comment.

  1. Olisit suuri Steampunk vaihtoehto-historiaa scifi elokuva, tavallaan kuin Sky Captain & World of Tomorrow mutta Victorian / Edwardian aikakausi.

    Niin, korsetit ja pitsiä, mutta ne ovat Itä kukka silkki, rempseä art deco hatut mustalla höyheniä, ja olet itsenäinen toimija kansainvälisesti linjat kuten Angelina Jolie "Release amfibioajoneuvot laivue." Joku loistava ja kaari, mukana noin juonittelu, ei tarvitse olla sotilaallinen.

Jätä vastaus