Court Reporter

Olemmeko keskustelleet koiran hyväily asema haluan soittaa "tuomioistuimen Reporter"? Se on erittäin hyvä asia, että teen lähes joka aamu olen onni herätä kotona. Oma iso koira, Bronwyn, joka on vanhempi, rakastava Australiankarjakoirayhdistys sekoitus, seuraa minua ulos lämmin sänky kylpyhuoneeseen ja kun olen istuu wc, jossa hän ja minä molemmat tiedämme, otan paljon aikaa, ja seisomaan osoittaen häntänsä minua.

Hän seisoo odottaen vain ulottuville syliini, ja minä lemmikkieläinten kaksi tuumaa edellä häntäänsä, alaosassa hänen selkärangan, ja mistä istun, ja kuinka minä hienovaraisesti ruffling hänen turkista sormiani, se näyttää Olen tuomioistuin reportteri. Istumme useita minuutteja näin, kuten olemme Exhibit - Court Reporter.

2 Comments. Lisää Mix ...

  1. Minun pieni koira seuraa minua siellä hyvin ja vartijat äidilleen.
    Joskus hän nousee ylös ja pisti tassut polveni, etsivät ylimääräistä hyväily. Olen hitusen kiireinen, mutta en koskaan löydä toinen ystävä niin.

Jätä vastaus