Feminismi

Miksi olen feministi? Minä vain olen, enkä ole todellakaan kyseenalaistanut sitä.

On aina naisia, jotka haluavat sanoa he eivät ole feministit - kuuluisa, menestyvä, rohkea ja voimakas nainen, joka (!) - Mutta sitten ne naiset, jotka sanovat, että ovat tehneet äänensä kuuluviin maailmalla, ajan mittaan, äänekkäästi ja selvästi, ja että luultavasti ei olisi voinut tapahtua ilman suurta apua feminismin, ja luulisin tekniikkaa.

Kun olin nuori tyttö, en ole koskaan kuullut feminismi, vaikka se oli huipussaan ja kukoistus, kun naiset poltti heidän rintaliivit ja erosimme hiuksiaan keskellä ja huusi vallankumousta. He lukevat kirjoja siitä kupliva fontteja kannessa. He aloittivat kollektiiveja jossa he opettavat toisilleen, miten hoitaa kehoaan. He viettivät lähes kaiken aikansa oppia olla pelkäämättä.

Hetken kuluttua he eivät enää pelkää, vaan vain kuumenemaan vihaa, niin paljon, että ne piti asettaa rintaliivit tuleen. Heillä oli osoittaa kuinka paljon patriarkaatti oli satuttanut heitä, ja kaikki naiset. Tämä oli rohkea ja jännittävä; Olen varma, jos olisin siellä olisin itkenyt ilosta ja raivoa.

Toivon, että olisin voinut osallistua tähän. Voin vain lukea siitä nyt mietin miten paljon parempi puolueellisia raportteja ja ihmiset eivät saa sitä.

Olisi ollut taistelua minulle polttaa minun rintaliivit, vaikka. Rakastan alusvaatteita, ja rintaliivit ovat suosikkini. Pitsimäinen arkkitehtuuri on kunnianosoitus kauneus naisten elimissä. Rintaliivit, minulle ei ole koskaan ollut noin joku muu kuin minä, ja ehkä se on patriarkaatin työskentelee minulle, mutta olen aina halunnut rintaliivit ja olen sellainen ei kiinnosta miksi. Ei vyö kuitenkin. Se on suoraan ylöspäin kidutus, jos minulta kysytään. Boobs ylös, vatsa ulos - se on mottoni.

On joitakin asioita, jotka ovat syynä feminismi että en usko ovat ominaisia ​​sille, kuten puritanical asenteita seksiä ja yleinen epäluottamus mullin stereotyyppisiä, idealisoitu kauneutta. Feministi voi tai ei tunne näitä asioita. Olemme kaikki erilaisia, sillä naiset ovat erilaisia.

Tiedän vain, että nainen, työssäni ja elämässäni, minua on kohdeltu kuin minun saavutuksia olivat vähemmän arvokkaita, koska ne olivat rasittavia ruumiini. Tiedän vain tämän, koska olen tehnyt tiivistä, ollut intiimi, noussut ja laskenut miesten kanssa kaikenlaista. Olen tehnyt saman naisten kanssa kaikenlaista - ja arvioni, kaikki ihmiskunnan olen kokenut: Naiset saavat lyhyen lopussa.

Joten siis, minun feminismi - se on eräänlainen välttämätön. En halua tuntea olen vähemmän kuin kukaan, joten minun täytyy merkitä itseni ollakseen valmiina taisteluun.

En halua nuoria tyttöjä pelätä sanaa feminismi, koska he kipeästi tarvitsevat sitä ulos maailmaan, ja pelätä, mitä auttaa sinua, tekee sinusta vahvemman, parempi, onnellisempi - ei ole mitään järkeä.

Joskus naiset sanovat, että he eivät ole feministi ollakseen lähempänä miesten puolelle miesten olevan yksi "kaverit", mutta mielestäni on feministi, ja pyytääkin itse tasavertaisina miesten on todellisempi, enemmän vilpitön tapa on lähempänä miehiä, koska kerrot ihmisiä, että heidän ei tarvitse tehdä kaikkea enää, että voit mielellään jakaa taakkaa maa, joka painaa meitä kaikkia riippumatta siitä, kuinka kehomme tehdään.

Tämä viesti on alun perin ilmestynyt XOJane.com.

10 kommenttia. Lisää Mix ...

 1. Kuten mies, tunteitani feminismi on sekava ja ristiriitainen, kävin läpi vaiheen, jossa yritin ulos-feminismi feministit, joten he haluaisivat minut paremmin. Se ei toimi, ne vain juuri homo. Sitten kävin läpi vaiheen, jossa Vihasin omaa sukupuoli, lukemisen jälkeen joitakin kaikkein kiivasta feministi kirjoitusten että tunnettu mitään seksiä miesten ja naisten muoto raiskaus. Se todella teki ihmeitä minun itsetunto. Minulla on vielä ongelmia oman sukupuoli, mutta rohkenen olla misogynogist (?) Aika ajoin, näet? tosi ihminen voi edes kirjoittaa sanan !! Myönnän, että minulla on vielä koulutettuja naisia, ja on kehno asenteet En ole edes tietoinen. Se on auttanut näitä viime viikkoina, olla mukana orgasmin meditaatio. Olen ollut saada joitakin todella rehellistä palautetta naisilta. Että mielestäni naisten pitäisi suhtautua eri tavoin kuin miesten palkkauksessa, työpaikasta, edut, on sotilas, olen ehdottomasti feministi. Mutta itse olen outoa sopii sekä miesten ja naisten ja homojen leirejä. En ole tyypillinen straight man, en ole homo, ja tietysti, ei nainen, vaikka samaistua lesbot vuonna paljon tapoja.

 2. Onkohan Ms.Cho ajattelee samalla tavalla kuin minä, että Spanx (spandex tuote, joka tasoittaa kokkareita ja Lady kuoppia) ovat nykyajan vyö.
  Vuonna populaarikulttuurin luokan rintaliivit (niin hauska ja vaihteleva, koska ne ovat) verrattiin kuin Pohjois-Amerikan kulttuurista burka. Se oli mielenkiintoista, kun haluavat [lavastettu] kuvia alasti naisten molemmissa kulttuureissa, nähdä, mitä juuri he kuuluvat, kun se altistetaan. Yleinen viestit kuvat olivat, että identiteetit ovat läheisesti meidän kehon ilmaisun, mikä on hyväksyttävää yhteiskunnissa, ja joka hyödynnetään / hallinnassa. Feminismi kattaa kaikki, ja suosittelen tsekata "Who Needs feminismi" liikettä tapahtuu nyt. Rintaliivit ehkä ole poltettu tänään (että sh * ts kallista!), Ja naiset ovat saavuttaneet paljon, mutta se raivoaa.
  Naisten oikeudet ovat ihmisoikeuksia, ja joka koskee kaikkia.

  On hieman vaihtoehtoista huomautus: rintaliivit. Olen niin kyllästynyt La Senza (suosittu alusvaate ketju). KAIKEN Minusta näyttää äärimmäisen täyte. Ne edistävät tietyn laitoksen tyyppi, että jos sinulla ei ole sitä, fake it. Se ei ole ok. Olen niin tyhmiä kuin poikamainen laitoksen tyyppi yrittää löytää jotain, joka on hauskaa ja näyttää hyvältä, koska siellä on (metaforinen) kilometrin välillä kehoni ja maailma. Miksi ja B-kupit on naamioitu nämä pehmustettu valheita?

  PS Margaret Cho, katson DROP Dead Diva takiasi (minun Guilty Pleasure), pidän teidän komedia vaikka : P

 3. Nautin tästä merkintä. Tuomassa Feminismi on vakavasti muuttanut elämäni henkilö naisvartalo. Olen rumpali bändissä Richmond, Va ja en voi edes kuvailla kuinka paljon painetta olen tuntenut työskennellä kymmenen kertaa kovemmin minun veneet vain yhtä lailla tunnustettava cisman rumpali. On muitakin tilanteita, joissa ihmiset antavat minulle liikaa luottoa, ja kohteliaisuus, että olen "mahtava tyttö rumpali" (Olen genderqueer anyways, niin vittu että kahdesti). Mutta luulen, että ihmiset yleensä ei pitäisi pelätä sanan Feminismi. Se on liike, joka pyrkii lopettamaan sorto kaikille ihmisille, riippumatta luokka, rotu, kyky, ikään, sukupuoliseen suuntautumiseen, sukupuoli, sukupuoli jne Ihmiset täytyy saada pois mielentila, että feminismi on edelleen aikakaudella "polttaminen rintaliivit ", se on edennyt paljon paljon pidemmälle ja on auttanut monia ihmisiä. Minä mukaan lukien. Se on antanut minulle tiedon, että minun ei tarvitse noudattaa normeja, että yhteiskunta on kaiverrettu kehossani. Että yksin on vapauttavaa ja mahtavaa. Kiitos puhut Feminismi, oikeasti! Ha.

  Muuten, rakastakaa taivaan gateweed radalla, hilpeä!

 4. Margaret,
  Just niin tiedät, olit ensimmäinen vahvoja naisia ​​minun nähdä televisiossa. Onneksi minulla oli sensuroida vapaa vanhemmat ja nörtti veli kokea stand up nuorena. Olet se, joka herätti että voimaa ja feminismi sydämessäni! KIITOS!
  -FAN! Victoria

Jätä vastaus