Unettomuus

Unettomuus on menossa ajaa minut hulluksi, tai se voi olla syy Olen melkein siellä jo. Oloni sumentaa, en muista mitään, ei mitään, haluaisin mieluummin tehdä säädettävä ja suljen silmäni, mutta kun minä, että uni ei tule. Se, että olen vain jumissa tuijottaa sisällä minun silmäluomet, odottaa odotus ja odottaa.

Kun olin nuorempi tätä ei koskaan tapahtunut. Voisin nukahtaa vain sijoittamalla pääni tietyllä tavalla. Kuin koira, olin sekunnissa. Uni oli pakoa maailmasta, ja nyt tunnen loukussa. Se on kauheaa, mutta se on myös mahtavaa kun en vihdoinkin nukkumaan, joskus 3-4 päivää myöhemmin. Koko rakenne minun tietoisuutta kaatuu. Se on kuin taaksepäin Nestea takapakkia, joskin ei osaksi viileä, ruskea allas jääteetä, mutta tulee lämmin kylpy nukkumaan. Unet ovat värikkäitä ja hypnoottinen ja ne sisältävät seksiä rock-tähtiä ja todella söpö kengät ja lauluja ja vitsejä, jotka kerjäävät kirjoitetaan.

Herään niin virkeänä ja valaistu, että minä Pomppu sängystä kuin SuperBall. Pyörre elämän minulle on juuri sekoitetaan ja voin kohdata juuri mitään. Mutta nyt, kirous aikaeron minuun, olen köyhdytettyä kaikki itsestäni. Käteni ravista ja kaikki näyttää synkkä ja uhkaava. Ruoka maistuu ruma, jos se voisi kuvitella. Kaikki kutsut halua olla vähentynyt saatuaan. Ei ole mitään, joka vetää minua alas enemmän kuin aineettoman vankilassa tajunnan. Tiedän, minun pitäisi meditoida, tai ei koskaan toimi tai lukea sängyssä. Kyllä kuumaa maitoa on hyvä idea ja että laventeli tuoksuu hyvältä, mutta tiedän myös varsin hyvin olen kykenemätön tietyntyyppisten itsehoitoon, ja tämä tyhmä vaivansa, nyt, pitää minut yöllä, koko yön.

Etsi muita viestit blogi .

5 Comments. Lisää sekoittaa ...

 1. Voin samaistumaan sinua, koska minulla on ollut jaksoja, joissa se itse.

  Matkustat paljon niin se ei auta.

  Tässä mitä tein, joka auttaa:
  Ostin uudet erittäin kalliita tyynyt, jotka ovat niiiin mukava.
  Ehkä jos oli jotain tuttu sinulle, voisit tulla alas lovi tai kaksi.

  Lukeminen sängyssä
  Jooga

  Jos AM aijon olla koko yön, yritän olla tuottavia - siivota taloni, tehdä työtä, lukea tai kirjoittaa. Olen hylky seuraavana aamuna, mutta ruokia tehdään ja lattiat ovat erittäin, erittäin puhdasta.

  Myös, jos pystyt antamaan itselle että ylimääräinen tunti unta kun lopulta mennä lepäämään, joka todella auttaa myös.

  Voi paremmin MC

 2. Gurrrl, olen niin tunne kipua. Sinun "Olen niin pirun väsynyt" vuodatus on aivan nappiin. Se ei ole kaunis katsella ruokaa kuin ruma tai tunne tarvetta supistuvan vuorovaikutus muiden kanssa vain, koska sinulla ei ole energiaa sietää heidän draamaa.
  En nuku kovin paljon, mutta se antoi minulle aikaa löytää blogiisi ja katsella "Beautiful" erikoisversion Logo. Tule tapaamaan minua, minun kumppani, meidän lapsi ja meidän eläimiä. Hei, olet i esiintyvät NC.

 3. Joskus saan niin kiinni mitä tapahtuu elämässäni, että en voi nukkua. Jos mennä ilman unta liian kauan se saa melko pelottavaa. Minulla oli paniikkikohtaus eräänä aamuna ja ei voinut työskennellä, koska olin ollut kolme yötä mitään unta. Kaikki oli liian kovaa, liian kirkas, liian kaikkea, siihen pisteeseen, että minun piti vain päästä pois kaikesta ja haudata pääni peiton alle, kunnes tämä hulluus laantunut. Minulla ei ole mitään ehdotuksia oikeastaan, koska mitä olen kokeillut ei oikein toiminut. Meditaatio saa minut vieläkin hereillä! Minä vain luotan siihen, että jossain vaiheessa kehoni vain vaatii, että nukun, ja Boom! Olen ulos kuin valo. Toivottavasti tämä ei tapahdu keskellä risteystä.

Jätä vastaus