Ranska

Pariisi on maaginen kaupunki, joka on enemmän tekemistä ihmisten ja kaikki osat, jotka muodostavat maan. Se on vähemmän rakennuksia kuin mitä taloa heitä, mitä tapahtuu heille, mitä sanotaan, mitä tehdään, mitä syödään, mitä on nähnyt ja kulunut. Olin elää täällä, jos voisin, ja ehkä joka päivä tulee ennemmin kuin myöhemmin. Ranska unelmieni ei ole Versailles, mutta yksi Bunuel elokuvia, tai punainen / valkoinen / sininen sarja. Oma fantasia itseäni ulkomailla on minut näyttämään Catherine Deneuve tai Juliet Binoche, mutta ilman prostituutiota ja surua.

Mies käveli luokseni ja sanoi: "olet hyvin kaunis ..." ei todellakaan halua mitään vaan kertoa minulle tämä oli totta. Oli kuin hän kertoi minulle, että jotain oli pudonnut laukkuni, tai että minulla oli post it selässäni. Minun kauneus oli yksinkertaisesti se, että oli tarkoitus välittää, ei pelinappulana, ei lanka vetää joka aueta ja hangata koko elämäni. Hän oli vain osoittaa sitä, ennen kuin hän marssi bulevardi, keinuvat hänen pitkä, musta sateenvarjo yöllä sumu.

3 Comments. Lisää Mix ...

  1. On mielenkiintoista minulle, että Pariisin kokemus oli tämä positiivinen. Kun asuin siellä 5-6 kuukautta vuonna 2009, en voinut kävellä metro tiettynä päivänä ilman joitakin mies huutaa "Ni Hao" minua kadulla. Ja kehuja kuin yksi sait harvoin annettiin minulle. Yleisempää oli kaverit yrittävät saada sinut lopulta mennä nukkumaan niiden kanssa. Teen saada vaaraton kohteliaisuuksia koko ajan täällä New Orleans, jos kuitenkin usein Etelä herrat voit tietää, että näytät todella hyvältä, ilman luonnosmaisuus kommenttiin.

  2. Huutaa "Ni hao" on kaikkialla, pelkään, myös omassa tunnetusti kohtelias Kanada. Mutta en ole mies (ei mieheni) rave yli minun kauneus Pariisissa, joten oletan, että jotkut pariisilaiset on hyvä maku, samoin kuin Etelä-herrat, olen varma. Oikeastaan ​​varmaan paljon ihmisiä on maku, he eivät vain tiedä miten ilmaista se.
    Margaret, Rakastan komedia, ja kirjoittamista täällä on rehellinen ja valoisa. Kiitos.

Jätä vastaus