Kiusata

En usko, että voimme puhua kiusaamisesta tarpeeksi, tarkoitan, tiedän valittaa edelleen, ja tämä on kamaa, joka tapahtui helposti yli kolmekymmentä vuotta sitten, mutta mielestäni se satuttaa minua, ja on edelleen. Se ei ole yksi niistä asioista, jotka hoidon ja tavaraa niin voi korjata. Olen juuri menossa olla vihainen siitä asti, kun minä en ole, ja tavalla, joka saa minut ole hullu on kirjoittaa siitä.

Oli kerran outo asia, joka tapahtui joka antoi minulle paljon ajateltavaa. Tämä yksi lapsi oli todella ilkeä yksi, vain kauhea poika, ja hän oli säälimätön minulle kaikesta. Hän ei ollut edes minun luokka - hän oli täysin nuorempi lapsi, mutta minulla oli niin vaikea kasvaa, että edes nuoremmat lapset olivat uhka.

Luulen, että kun olet queer lapsi, muut lapset voivat tuntea, että olet erilainen, ja jos sinulla ei ole sanoja tai ajatuksia tai mitä se tekee ymmärtämään ja rakastamaan itseäsi, niin voit päätyä ikään kuin Littlest Kid kaikista. Sinä vain tuntuu tosi pieni ja on vaikea olla runt. Se imee ja yksi syy miksi halusin vain kasvaa nopeammin, koska olin sairas olla noin lapsia ja on lapsi.

Joka tapauksessa, tämä paska lapsi kasvoi ja päätti hän halusi olla esitystoiminnan ja kutsui minua auttamaan häntä. Olen ehkä ollut parikymppisenä siinä vaiheessa, menee hyvin itselleni. Olen sellainen tiennyt mitä tehdä, kun hän sanoi, kuka hän oli puhelimessa. En voinut uskoa, että hän ei muistanut, kuinka kauhea hän oli minulle, ja että hän nyt katsoi minua ja oli ylpeä saavutuksistaan ​​ja toivoin, että voisin antaa hänelle neuvoja ja auttaa häntä ulos. Yritin olla rohkaisevia, mutta olin nielaisi oman lapseni raivosta ja en ollut varma, miten auttaa häntä muutenkin. Se teki minut sairaaksi, mutta olin myös tyytyväinen liikaa. Toivon, että hän voi hyvin nyt, ja en ole varma, jos hän pääse siitä eroon. Showbiz on erittäin kova, joten onnea kaikille, jotka yrittää.

Vuosien mittaan olen kuullut paljon huonoja asioita, jotka tapahtui kauhea lapsille, että olen kärsinyt voimakkaasti kamala lapsuus enkä sääli tai mitään. Outoa. Toivon, että voisin tuntea huonoa siitä, millaista elämä on täynnä tuskaa ja kukaan ei vapautettu siitä ja en vain ole. on tämä buddhalainen meditaatio, jossa voit hengittää maailman kärsimystä ja hengittää ulos myötätuntoa ja yritän tehdä sen ja tukehtua.

Joka tapauksessa, jos olet lapsi ja olet kiusattu nyt, yritä muistaa, että kiusaajat saavat sen lopulta, ne todella tulevat. Ja sinä, toivottavasti kasvaa vahvoja ja ylpeitä ja eivät ole vihainen edelleen kuin olen. Haluan sinun olevan onnellinen ja iloinen. Stay up kaikille. Stay up.

14 kommenttia. Lisää sekoittaa ...

 1. Rakastan tätä viestiä niin paljon, koska olet rehellinen siitä, miten satuttaa ja viha vielä tulla ylös muistiin. Minulla oli kaksi kiusaajat (poika, joka soitti minulle tasapinta asti olen kasvanut tissit ja tyttö, joka sai minut tuntemaan ulkopuolelle kunnes annoin hänelle minun lounas). Kumpikaan lukiosta. Poika tuli luokseni lukion valmistumisen ja yritti halata minua onnitella minua ja jätin hänet pölyä.
  On ihmisiä, jotka ovat sanoneet, "Se oli niin kauan sitten, vain päästä sen yli." Joten yritän, mutta en siksi, että asia muisti on se voi tuoda takaisin kaikki samat tunteet (hyvä tai huono ). Ja olen iloinen, että lähetetty tämän ja että Muistatko vielä ... ja olet vielä vahva ihminen, vaikka niitä.

 2. Jotenkin selvisin helvetin lapsuuden sanallisen ja fyysisen ahdistelun pikkukaupungissa vuonna Raamattuvyöhykkeellä. Hoidon jälkeen ja sanoi: "En anna mennä" miljoona kertaa yhdessä meditaatio, olen vuonna 34 ihana suhde kumppanini kanssa. Jokainen kertoo meille, että olemme onnellisin pari he tietävät, ja tiedättekö mitä? Olemme!

 3. Olen aina ollut lihava lapsi. Peruskoulun, olin hellittämättä kiusattiin ja pilkattiin kanssa lause "Holly-hoggie-hampurilainen!", Kunnes jossain vaiheessa, joka päivä, olisin nyyhkyttää hillittömästi. Kukaan ei koskaan saanut pulassa, koska se oli Seitsemänkymmentäluvun ja minä muka tarvitaan "tiukennetaan." Se on kuin luovuttamalla tuhannen punnan barbell lapsi ja odottaa harjoitus. En silti voi antaa sen mennä. Minusta se on todella Neato että jotkut ihmiset voivat. Hyvä sinulle, jee ja kaikki. Mutta kun pöyhistellä menestystä anteeksiannoista, voit laittaa yksi asia on pitkä lista asioita, joita minun kaltaiseni ihmiset ovat menestynyt. Olen kanssasi, Margaret; joskus, ehkä, en tunne pisto. Mutta ei vielä, ja ei ole Roolihuijaus.

 4. Ei kaikki kiusaajat saavat sen lopulta. Willard Mitt Romney on tästä hyvä esimerkki. Hän kiusattu homo opiskelija ja on vielä maksaa siitä tai jotain muuta, rahansa voi ostaa tiensä ulos.

 5. Toivon, että jonain päivänä, teidän vuoksenne eikä omaansa, voit antaa vihaa mennä. Olet hyvä ihminen ja ansaitsevat kunnioitusta, jos olet saanut itsesi vaikka kaikki sinun piti mennä läpi! Toivotan teille rauhaa!

 6. Larissajo et tiedä Romney saa hänen lopulta, koska hän ei ole päättynyt vielä lol. Kuka tietää saatamme selville hän kokous- homo miesprostituoitujen takana vaimonsa takaisin kuin että "suora" kaveri "leveää olemusta" Useimmat ihmiset, jotka ovat niiiin varoa homojen, joilla on vakavia mielenterveyden kysymyksissä he vain eivät ole valmiita käsittelemään . IMO jos olet että pakkomielle homo seksiä sinun täytyy olla joitakin homo taipumuksia.

  Kuvittele, se varmasti tuntuu rapeublicans ovat erittäin pakkomielle homo seksiä ja mitä tapahtuu niiden takana makuuhuoneen ovet, joka ei näytä normaalia tai tervettä mielestäni olevan pakkomielle jonkun toisen koettu seksielämä.

 7. Ristiriita anteeksiantoa ja voimakas halu nähdä kiusaaja saada comeuppance tekee melko vaikea päästää irti kivusta. Mikään ei tunnu koskaan tehdä se tuntuu OK, kuten, "Joo, se oli silloin, tämä on nyt, en ole 4 lk ..."

  Se on perseestä.

 8. kiitos paljon Margaret jakaa tämän kanssamme. Koska queer lapsi itse en voi koskea mitä kirjoitit ja se on todella innostavaa minulle nähdä rohkea nainen kuin sinä vastustamaan syrjintää. Ole hyvä pysyä teidän suuri kirjallisesti tässä blogissa beacuse olet ilahdutti minua esiin monissa yhteyksissä suurta surua.

 9. Olen täysin samaa mieltä, Margaret. Jos jotkut haluavat ottaa suuria tie, koska se tekee niistä tuntuu hyvältä niin se on hienoa, mutta se ei ole, miltä minusta tuntuu. Jos päätät kohdella minua kuin paskaa niin aion valita paheksua sinua (ja en halua syyttää ketään ajattelu sama minulle, koska tiedän, olen ollut vähemmän kuin-kind ihmisille liian aikaisemmin).

 10. Kun olin lukiossa sain pilkanneet paljon ihmisiä, he kutsuivat minut nimet, "Oi katsokaa tätä transsukupuolisten homo." (Kun en ollut edes transsukupuolisten, olen vain homo kaveri), ihmiset pilkkaavat minun nimet ja jutut ja tässä kaveri oli riesa, joka kerta kävelin ohi hänen luokassa hän kerron hänen ystävänsä "Hei katsokaa, että mammanpoika." tai "Kuinka paljon yö." Minä en edes halua pätkääkään nämä ihmiset vasta myöhemmin, kun kaikki tiet erosivat, huomasin yksityinen jättämän viestin joku gay dating site. OH HELLO se että kusipää kuka kutsui minua nimet ja sanomassa, jos olen edelleen muistan oikein, se sisältää joitakin paskamainen pahoittelut siitä, mitä hän teki, oli väärin, hän oli syyllinen ja mikä tärkeintä, hän on löytänyt todellisen itsensä ja haluaisi kysyä, jos voin antaa hänelle mahdollisuuden ja olla hänen kanssaan. "

  Minä vain vastasi hänelle: "Dude. Mitä vittua? "Ja antoi hänelle palan minua miltä minusta tuntui, kun hän on ääliö, ja tunsin niin paljon parempi. Ei, en ole pahoillani, etten ollut anteeksiantava.

 11. Kiitos, Margaret. Olet oikeassa, hoito ei korjaa kaiken. Olen edelleen sitä mieltä tuskaa ja vihaa, mutta mitä tapahtui minulle enää määrittelee, kuka olen. Minäkin joutunut käsittelemään koulukiusaamista, noin 3. luokan asti läpi 11, ja seksuaalinen hyväksikäyttö kotona suojaamisen sijaan tarvitsin. Olen selvinnyt kaikesta, ja nyt on rakastava perhe ja menestyvää liiketoimintaa. Olen minun myöhään 50s. Viimeisen 10 vuoden aikana olen itse ollut pari ihmistä lukiosta etsitte minua ulos pyytää anteeksi, miten he kohtelivat minua. Vaikka en voi ymmärtää, jos se on lähtöisin, en tunne se on jopa minulle myöntää synninpäästön tehdä heidät tuntemaan paremmin itsestään, kun kaikki, siksi he ottivat minuun ja muihin valmis uhreja ensimmäinen paikka! On mukavaa, että ihmiset lopulta kasvaa, mutta jos he haluavat tehdä eroa Mielestäni ne pitäisi seurata esimerkkiä ihmisiä kuin sinä. Olet aina ollut yksi minun sankareita, Margaret. Rakastan sinua!

 12. LOL @ tukehtuu myötätuntoa ... mutta tunnen sinut. Me kaikki käsittelevät koettelemukset olimme kasvaa homo toisin. Mine ei ollut kiusaajia, koska en voinut todella taistella. Ongelmani oli piiloutunut / taistelevat sisäisesti itseni kanssa siitä, kuka olin suurimman osan elämästäni, sekä säilyttää että ... ja nuo sisäiset taistelut palaavat minun suhteita ... jos minun pitäisi valita, haluaisin mieluummin silti vihata kiusaajia kuin vitun minun suhteita, mutta olen työskennellyt sen. Yhden tällä hetkellä ... mutta edelleen työtä sen ... lol

 13. Pingback: kuolema

Jätä vastaus