Born to be Mild

Jos näen sinut ratsastus, kun olen ajo tai kävely tai ratsastus itseäni, sydämeni sammuu sinulle, ja jos voisin haluan kattaa sinua näkymätön peiton onnea ja hyvää ajoitusta ja turvallisuutta ja sormet lujana valvontaa. Olkoon pyörät luistavat nopeasti alla sinua ja vie tarkalleen missä sinun täytyy mennä. Luulen Haluan tämän, ja toivotan teille hyvin, ratsastaja, koska toivon, että voisin olla sama.

Strangers varominen toisiaan? Se on niin kiva ajatus. Ajattelen sitä enemmän kuin minä tarpoa noin tätä ajatusta. Olen käsitellyt joitakin iskuja ihmiskunnan, kyllä, tavalla ihmiskunta on ollut melko ruma, ja haluan palauttaa uskoni oikeesti. Minä vain penkoa hengellinen juttuja, mutta tiedän myös tietyt asiat ovat totta ja oikeaa. Ystävällisyys ja karma linkkiä, ja siellä palkitsee hyvästä toimia vaikka edessä hurja taistelevat varsinkin kun taistelevat hyvä.

Kun näen moottoripyörien tunnen olevani vapaa ja Mieleeni oman vapauden henki ja liikkeen ja miten se liikuttaa minua. Ne, jotka ovat ratsastus toivottavasti voi hallita riskiä sen jännitystä se. En ole varma en vielä, mutta olen yrittänyt, ja ehkä sitten toive riittää pitämään minut nyt turvassa, sekä raskaasti pehmustettu nahkahousuihin, jotka antavat minulle ihmeellinen junk takakonttiin - joka on ylivoimainen positiivinen mielestäni.

6 Comments. Lisää Mix ...

  1. Tekee minut haluamaan nousta että pyörä ja ratsastaa. Onnentoivotuksia Margaret palauttamisessa uskosi oikeesti. Joskus meidän täytyy katkaista yhdistyä.

  2. Klo 46, otin Rider Edge kanssa Hubbs on "parempi matkustajan. Jälkeen luokan, Ajoin Buell kuusi viikkoa, Sportster neljä kuukautta, ja Hubbs sai minut Dyna Wide Glide jouluksi. Olen kaksi vuotta nyt, ja ihmetellä, miksi olen odottanut niin kauan. Mutta olen kanssasi - riskienhallinnassa painaa minua joka kerta saan sykli (erityisesti kun lukea Cactus menettää jalkansa tai ystävien lyömällä peura matkalla kotiin - ja hän kuolee). Jotkut pyöräilijät nauravat minun kypärä ja taktinen pyydysten, mutta minä otan erilaisia ​​turvallisuutta huopia "joka päivä. Voit korjata rikki käsivarteen ... mutta aivovaurio on ikuisesti.

  3. Suuri post :) ja toivon otsikko on nyökkäys kohti biisi! "Born To Be Mild" by Lunachicks ... pois samasta albumista heidän "Gettista Off Road", joka on tietenkin noin punk biker poikasia !! Jos joku ei ole heidän levyjä 90: n, mennä hakemaan ne kaikki juuri nyt! Alkaen "Babysitters`ien Acid" ~ he silti saanut parhaan äänen takana ja hauska myös. Rakastan sinua MC! Nähdään 5 lokakuu Cleveland! XO

Jätä vastaus