Väsynyt

Saan väsynyt joskus, varhaisen päivystysajat työtä ja pitkiä matkoja, jotka voidaan mitata lentojen asemia. On parempi, jos en aja, koska minulla on ollut silmäni auki tarpeeksi kauan, että violetti värikkäiden läikkiä näy näköyhteyttä. Violetti luo entistä enemmän kuolleita kulmia, esto pois koko ajoneuvoja, iso kuorma kierteinen minun kaistaa yhtäkkiä näkymätön.

Kun saan tällä tavalla, niin olen liian väsynyt nukkumaan, ja silloin maaginen todella tapahtuu. Silmäni on pysyvästi punainen, ja annan tukeni Permanent Midnight sisällä, sisäinen kello silmiinpistävää 12 jatkuvassa tahdissa. Meikki tarvitaan kunkin tiettyä työtä saa kerrostaa itsensä päälle tahmea laikkuja. Tunnen alapuolen luokan ikäisen pöydälle, takana paikka vanha teatteri, peitetty jälkiä vanhan purukumin ja kuivui sooda.

Violetti kolmiot nostaa silmäni, kuin jos he yrittävät kohta minut sänkyyn jonnekin. Kasvoni kipeä ja kosketus, kaulaani on jäykkä ja halkeamia kun minä käännän päätäni. Juon kaikki vesi voin pitää, mutta se ei tee mitään vaan tehdä minulle aina tarvitse juosta vessaan.

Hallusinaatiot seurata tätä ikuisen valveillaolon, ja jos olen jonkun toisen kanssa, joka on myös väsynyt, me kilpailla Folie a'deux - yhteinen hulluutta. Kerran kun on huonosti suunniteltu road trip toisen koominen, ajoimme koko yön interstates mitään, mutta hapan rekkabaari kahvia tukevat meitä. Se oli ollut monta päivää ilman unta ja me lensi kuorma tiemme, me molemmat todistaneet valkoiset hevoset kaistanvaihtoa edessämme, ja tämän sanoimme vain

"Näitkö?"

"Kyllä."

"Ehkä meidän pitäisi mennä nukkumaan."

4 Comments. Lisää sekoittaa ...

 1. Olen samaa mieltä. Matkustelu 120, 000 + mailia vuodessa, ajaminen on haitta laskeutumisen jälkeen. Käännetään välillä aikavyöhykkeet, punaiset silmät jne piditte Itır purrrrfectly.

 2. Halusin vain sanoa, että olen lukenut bio ja paljon osumia kotiin minulle. Olin hylkiö, ujo, ole varma, kiusattu tyttö, joka sai sen koulussa ja kotona. Minäkin vihasin lapsuuteni ja nyt 40 (OMG! Tämä sana!) Voisinpa luo se uudelleen. Mutta en voi. Joten sen sijaan olen vihdoin mukava oli minulle (ja kaivaa sitä) ja on yhteensä asshat Twitterissä saada muut nauramaan :) Kyllä, komedia on ihana pistorasiaan. Ja Rakasta tats.

  Joka tapauksessa, olen ollut pitkään ja pois tuuletin. Olen iloinen, tulin takaisin.

 3. Kuten yövuoron työntekijää vuosien Tiedän mitä tarkoitat! Kunnia Sinulle ja ystäväsi ei kaatuu auton nähdessään hevosia. Ensimmäistä kertaa olen hallusinaatioita unen puutteesta olen melkein tappanut itseni ajattelu oli puu tiellä. Pyydä kilpirauhasen tarkistaa jos have`nt tapahtumat kulta. Tämäntyyppiset elintapoja tekee numeroitu !!
  Paljon rakkautta ...

 4. Voi luoja, ajattelin olin ainoa, jolla kaulan rasahduksia! Se on jatkunut jo kuukausia, ja joka kerta se sattuu sydämeni alkaa hakata.

  Aloin tarkkailet muutama vuosi sitten noin lapsuuteni kaivannaisteollisuuden orthontia, jos ne vedetään ulos neljä täysin hyvät hampaat ja työnsi koko suun korjata harmiton overbite. Se antoi minulle uniapnea; jos nukahdan selässäni, kurkkuni periaatteessa romahtaa, minä kuorsaa äänekkäästi ja herätä.

  Joten koska aloin tarkkailet siitä, minun leuka ja kaula on mennyt jäykkä ylitöitä, ja kaulaani on halkeamia.

  Olet opettanut minulle oppitunnin. Katselen TV ja ajatella "nämä julkkikset eivät ole minun ongelmia" ja nyt täällä puhumme teidän jäykkä niska. Se ei saa minua tuntemaan yhtään paremmin, vain tekee minut ymmärtämään, olemme kaikki enemmän tai vähemmän samassa veneessä kuin ihmisillä.

  Toivotan orthodontists jätti minut yksin, kun olin lapsi. Tänään, olisin söpö overbite, ja minä "D voi nukkua kuin vauva selässäni.

Jätä vastaus