VIERASKIRJA BLOGI: Miksi olen Fag Hag

Tämä on vieras blogin Haydee Alonso .

Jos tiedät minua, niin tiedät, että minulla on isot tissit. Jos et tunne minua, niin minulla on jotain kerrottavaa ..... Minulla on isot tissit.

He alkoivat versoa joskus neljännellä luokalla ja kuudennella luokalla minulla oli itselleni joukon 34C: n. Jos tarvitset viitekehyksen mitä 34C: n ovat täsmälleen, kysykää tahansa tasaiselle rinnoin nainen ja hän tulee sanoa, että hän on kysellyt Santa heille suurimman osan elämästään.

Ja minä, oli "kunnioittaa" pari vuotiaana yksitoista.

Hurraa minulle!

Osaa lukuun ottamatta, jossa kukaan ei varoitti minua huomiota kukaan käveleminen telineeseen niin.

Eräänä päivänä pojat nauravat sinulle, soittaa sinulle nimiä, poiminta voit kestää väistää pallo joukkue ja seuraavaksi he jahtaavat sinua ympäri koulun pihalla yrittää kopeloida.

Tänään ajatus koulupojat pahoinpitelystä minulle on jännittävä. Silloin olin nolo. Kaikenlaisia ​​nolo. Niin nolo, että itse asiassa menin piiloon. Ei sängyn alle tai komeroon - mutta alla suurin vaatteita voisin löytää.

Jokainen olettaa olin pullea, pino ja kaikki oli hyvää. Koska muodoton, sukupuoleton, linnunpelätti oli mukava ja turvallinen. Ei ole hauskaa, mutta parempi kuin seksiobjekti.

Koska ta-ta n kasvoi (kyllä, ne sai isompi) joten tein duds. Klo seitsemäntoista, minun ja Vagabond vaatekaappi kaivannut eksyä. Vastaan ​​äitini toiveiden päätin kapinallisten isossa tavalla ja mennä yliopistoon. (Kyllä, tämä pitää paikkansa minulla on vain äiti planeetalla, jotka halusivat lapsensa EI mennä yliopistoon). Kävin San Francisco State University, joka arvata saattoi on San Franciscossa .... ja tiedät mitä heillä on paljon SF? Viktoriaanista arkkitehtuuria, kiinalaiset pesulat ja homojen. Paljon ja paljon homomiesten, joten se oli väistämätöntä, että tapaan yksi tai kaksi. Ja tein ...

Ennen kuin voi sanoa: Bay Area Rapid Transit Olin shacked kanssa pari niistä. Äitini oli yhtään liian tyytyväinen. Hän oli vakuuttunut, haluan saada aids pelkkä läheisyys homoseksuaaleja. Olen kuitenkin tyytyi, mutta löytää se vaikeampi piilottaa "tytöt" minun kämppäkaverini.

Väistämättä koitti päivä kun minun varat siirtyivät ilmeisiä pojat ja kauhukseni he vaativat näytän ne pois. "GUUULRRL, nämä ovat upeita, sinun täytyy saada ne pois julkisesti"

Ole ylpeä itsestäni? Mitä uusi käsite.

Hitaasti mutta varmasti he aivopesty minut maailmaan jyrkentymistä positiivinen. Oma XXL t-paitoja vaihdettiin syvä syöksy v-kaula, minun minimointi rintaliivit vaihdettu vaikein työ push-up rintaliivit läntisellä pallonpuoliskolla ja minun suuri muodoton frocks korvataan nenäkäs pieni leikkaus mekkoja. Muutamassa kuukaudessa he saavuttivat mitä äitini ei voinut tai ei tekisi 17 vuoteen: opeta minulle miten olla nainen. Ja siitä, Olen ikuisesti kiitollinen.

Mutta se ei ole vain kiitollisuutta, joka piti minut "elämäni". Kerran otin pulahtaa Freaky deeky allas tajusin, että se on paljon enemmän viihdyttävä. Vaikka kyseessä on kokeiltu ja totta FAG akka ei todellakaan ole sävyisä TAI heikko ja on monta kertaa kun olen kyseenalaistamaan valintoja ja ihmetellä, mitä elämä olisi ilman jatkuvaa annokset draamaa ja kaikki harmittava Madonna tanssihitteihin. Sitten minä hengailla joidenkin hetero-luvulla. Pojat puhuvat jalkapallosta, tytöt puhuvat keskenään ja minä väistämättä saada kutsuttu baby shower ...... YAWN. Takaisin homo n menen.

Ulos kaupungista iltana ihailija lähestyi minua ja sanoi "olet ympäröi homomiehet.", Johon minä vastasin "He eivät ole vain homomiesten kuumaa kamaa, he ovat perheeni." Ja että naiset ja herrat on miksi olen homo akka, ....... hyvin ylpeä, boobylicious fag akka.

3 Comments. Lisää Mix ...

  1. ps Olen viettänyt paljon aikaa koko osavaltion lukien paljon Los Angeles. mutta, kun ajattelen psykopaatteja elämässäni post-1991 - Rakastin San Francisco niin erilainen paikka kuin viime kokemuksia. verrattuna Los Angeles - ovat siellä todella MEN SF?? Miehet ovat varmasti vaikea löytää näinä päivinä passiivinen / aggressiivinen idiootteja.

Jätä vastaus