Käärmeet

On 15 käärmeitä minua, tatuoitu loistava vihreät ja siniset, joilla kullakin on oma erityinen ja monipuolinen rooli ja persoona. Ne ovat vipers elinvoimaa, elossa kuin minä, kiemurtelevan ihana minun kalpea pehmeä vatsa, valehtelee koko kunkin listan ikään kuin ne olisivat laskeva portaita. Ne on tarkoitus suojella minua, ja tiedän, että he tekevät, koska he ovat syntyneet kivusta ja melko tuskallinen verenvuodatusta, sillä kuuma rungon keskellä on anteeksiantamaton paikka tatuointi.

Olen ansainnut nämä slithery vartijat ja maksetaan heidän katsella puhdasta kärsimystä, joka toteutetaan ja kaksihaarainen kieli pystyssä osaksi minua puri hammasta ja myrskyn kuumeinen hiki.

Rakastan käärmeitä koska pelkään heitä, heidän ruumiinsa kuittaamalla hälytys kaikki koko minun psyyke. Miten he liikkuvat täyttää minut kauhulla ja iloita yhtä lailla. Katson niitä levittää itseään yli puiden oksia tai kierretty jyrsijöiden ja pieni saalis, uima vaivaton murky vettä ja minun ihmetellään on kauhu ja ihmetellä sekoitettu.

Yrittäessään vallata minun fobia ja tyydyttää snaky himo, kävin melko koomisesti suuri matelijoiden ja sammakkoeläinten symposium, kokoontuminen Herpetologists ja niiden limbless entourages, sekä lukuisat fanit näistä kylmäverinen olentoja, lähinnä teini pojat ja epäkeskeisesti taipuvainen vatsatanssinäytöksistä.

Vuonna syvä kaiku kammio kokoushallissa, siisti rivi pöytiä suorittaa vaikuttava joukko käärmeitä ja liskoja, kameleonttien ja sammakoita, kirjaimellisesti tuhansia, pinottu lähes kattoon See kautta muovi kakku laatikot ja jokainen sidottu likainen kumi bändi. jättiläinen kulhot täynnä karvaton vaaleanpunainen hiirillä roiskumaan päälle pölyinen lattia ja kumma alasti pieni elinten tulisi sattumanvaraisesti murskataan verinen lietettä stampeding jalat lähellä hysteerinen matelijoiden ja sammakkoeläinten ihailijoita.

Mealworms, vihaisesti varastoidaan kuten viljaa pienoiskoossa siiloihin istui jokaisessa pöydässä, tarjolla yhtä selvästi kuin muut tärkkelystä. myyjä nappasi heidät ilmanvaihto laukkuja ja nämä kiemurtelevan solmua olisi ohimennen heitetty reput ja jopa yli olkapäiden.

Koko kaikki haisi kalaa mutta myös oudon ja linnut. Tuoksu tunkeutui hiuksiani ja vaatteita. Ihmiset kasvoi edessä ja takanani, joista jokaisella on käärmeitä vaihtelevien sävyn ja koko adorning hartiat ja kaatuminen selkänsä. Kaunis nuori nainen hallussa pesä vauvan käärmeitä häntä varovasti CSS hunajaa vaaleat hiukset, heidän pieni päät esiintyy ja katoaa hänen temppeleitä ja kruunu, järjestää itsensä yli hänen herkkä korvat kuin koristeellinen syliin suunnittelija aurinkolasit.

Tässä snaky universumissa minulla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin antaa pelkoni ja hurja rakkauden juosta yhdessä ja upota minua. Olen ympäröi itseni kanssa käärmeitä ja tunsi niiden voima, kirjoittaja huono Raamatun lehdistössä ja myytti ja mysteeri. Olen levisivät aistini ja palanut minun oletuksia. Annoin käärmeitä olla käärmeitä eikä enää salli heidän pelotella minua. Tunnistin kauneutta muodoista ja karistanut oman ihon epävarmuutta ja tuli heidän kaltaisiaan, muotoaan ja ääretön.

Etsi muita viestit blogi .

1 kommentti.

  1. Rakastan tätä, Margaret! Olen aina halunnut mennä matelija sopimusta. Mutta jotka ovat olleet tarpeeksi eläinkaupoista, jotka myyvät matelijat, voin sanoa, että kala / linnut on täydellinen kuvaus tuoksu, joka tulee häkeissä. Olen lisko rakastaja itseäni. Miten häiritsevää noin pinkies. Jos joskus joudun käärme, minä vain saada jäädytetty ne ja käyttää pihtejä ...

Jätä vastaus