Varhainen

Ei ole paljon inhoan yli nousta aikaisin, mutta teen sen peräänantamattomasti joka vääristelee minun aidon tunteen. Olen tullut tajuihinsa sotku, kasvot turvoksissa, mieli sitkeänä vielä unessa, silmät rabbity punainen, joka näyttää kivulias, koska se on. Vaadin valtavia määriä caffiene ja täyttää minun ämpäri mitään laakeri lupaus minut henkiin - hapan Folgers tai herkullista energiaa tiramisu lasiin, Whynatte tai pariton äärimmäisen urheilun juoma osoitteessa auto pysähtyy.

Olin pelkäätkö tänä aamuna, koska olin etsinyt ollenkaan minun aikataulutus tiedot, arjen arkit tulostetaan ja lähetetään ja tekstasi minulle ympäri maailmaa minun näppärä ja nerokas auttajia, ja he olivat apologetically mukana 4 aamulla pickup aikaa 06:15 lento. Tietenkin se mitään kenellekään sitä anteeksi.

Olen aikaisin, koska minun täytyy olla jossain. Haluan joku halua minun olla jossain, ja minä rakastan, että joku on maksanut kertoa minulle, missä ja milloin. En halua tätä loppuun asti minun päiväni, olen varma, ei väliä kuinka aikaisin niinä päivinä voi alkaa.

Mutta tämä oli varhainen yksi, ja kone istui asfaltilla tunteja sen jälkeen, kun se oli ottaa pois, 06:15 lentoonlähdön ainoastaan ​​tulossa fantasia, joka on tapa hallita aikaa, kun aika vain ottaa sen aika ja siellä ei mitään, joka voidaan tehdä, jos sen aika ei ole tullut.

Työpaikkoja odota vähän, ja siellä oli lyhyt ryntäys vuokra-autoja ja joitakin melko monimutkaisia ​​logistiikan. Näyttää siltä, ​​voin tehdä oman osani nousta ylös sängystä ja väsynyt ja vihainen koko päivän, mutta vain siksi, että minun osa on tehty, ei merkitse paljon, kun kaikki. Olen vain yksi pieni fragmentti tämän kokemuksen.

Ei ole väliä kuinka paljon minä kone liikkua allani, se vain mennä, kun useita muita päätöksiä, jotka eivät ole minun tehdä tehdään. Sää välitä mitään minun myöhässä, minun triviaaleja ongelmia vähätteli jo pelkästään mahti tuulen ja pilvien ja sateen. Mekaanisia ongelmia Trump oma halu järjestyksessä. Ajoissa tarkoittaa mitään, jos sinulla ei ole kykyä saapua.

Mitä voisin valvoa ehkä on minun kohtuutonta vihaa ajatusta, että minun on mahdollistaa takaiskuja. Vihani että seethes ja aaltoilee Beneath My false rauhalliselta ei tarvitse kupla ja kiehua yli elämään viattomien. Ei ole julmuutta tulla myöhemmin kuin odotettiin. Ei ole mitään eroa elämässä, onko se on asunut siellä tai täällä. Elämä tapahtuu edelleen, vaikka ilman Helvetillinen suunnitelma. Tiedän, että tämä on minun syvin kohta, paksu sydän minua, mutta jostain syystä en voi soveltaa sitä.

3 Comments. Lisää sekoittaa ...

  1. Ystävä ystäväni on lentoyhtiön lentäjä, ja hän sanoo tuuli tekee valtava difference- kuin niiden täytyy turvautua moottoreita ylös ja polttaa vakavia polttoainetta, ja jos tuuli on tarpeeksi vahva sekään ei auta, he olla myöhässä joka tapauksessa, joten he vain hyväksyä se ja vähennä kaasua. Joten ehkä tuuli heitti pois kaikki schedules- ainakin, niin haluaisin yrittää puolustella tilannetta, koska raivo vähentämiseen tekniikkaa!

  2. Mookins on jotain siellä. Käytän logiikka paljon hajanainen raivon. Jos voin treenata looginen skenaario sitten voin hyväksyä sen. Ehkä ohjaajan ei tuntunut aivan hereillä myöskään. Muistatko, kuinka tuntui? Ehkä he joivat kuppia kahvia ja yrittää herätä, jotta he voisivat saada kaikki siellä turvallisesti. LOL. Ehkä ohjain sai käsiinsä joitakin huonoja sushi viime yönä ja oli otettava kylpyhuone tauko, joka kesti hieman kauemmin kuin kaikki oli suunnitellut. Ehkä moonkins oli oikeassa ja tuuli oli kaikki hullu siellä. Seuraavan kerran kun käynnistät suuttua Try & ajatella todellinen henkilö syy. Kuten normaali ihminen syy. Yksi, joka on tehnyt sinusta olla myöhässä. Flat-renkaat, vatsavaivat, sairastumisesta, loppuvat, masentunut ja ajatella kaikki ihmiset, jotka ovat tilanteen hallitsemiseksi olivat kyseisessä paikassa. Myötätunto alkaa ohittaa vihaa.

  3. Rakkaus, rakkaus postitse. En ole myöskään aamuvirkku ja lapsivuoteessa on aina kiusaus minulta. Jouduin juoda kaksi kuppia kahvia vain pitää minut hereillä ja läsnäolosta minun arkkia.

Jätä vastaus