Everest

Kaikki rakkauteni perheille ja ystäville Mount Everest retkeilijöille, jotka menettivät henkensä. Tragedia on tehty enemmän lohdutonta, koska kaikki yritämme tehdä, on mennä ylös, nouse, nouse ylös, kuinka pitkälle voimme - vain nähdä.

Ajattelen Himalajalla ja suuni saa heti kuiva ja minun huulet halki. Kehoni pitää muistin Nepalin ja Tiibetin, ilmaton moonscape ja pelottavia vuorille. Minun soluja, pieniä DNA ketjut tarjoavat ja uudistamisessa, ja muistuttaa minua ei mennä takaisin, ei kiivetä, ei riskeerata. Minun keuhkot alkavat romahtaa sisältäpäin. Olen hengittää ja mitään tulee minuun, ja tämä on mitä se tuntuu minulle korkeudessa. En ilmastoituja kuin kiipeilijä pitäisi olla. Välitän itselleni tarpeeksi hyvin, mutta vain merenpinnan tasolla. Jopa Denver tekee minut pyörryksiin.

Ainakin luin seikkailijoita ja kiipeilijöille ja tutkimusmatkailijat ja niiden sherpas ja tunnen heidän taistelunsa ja urheutta. Tapasin Jon Krakauer by tylysti työntää muut pois tieltä, jotta voisin ravistaa hänen kuuluisa ja kerroksisessa käsin. On majesteetti niille, jotka etsivät korkeimmat huiput, ovatko nämä ovat kirjaimellisesti tai kuvallisia. Tulen aina tähdätä korkealle, mutta minun astma ja Vuoristotauti todennäköisesti estä minua ennen minun pelko, ainakin näitä nimenomaisia ​​vaelluksia.

Voi niitä, jotka ovat kiivenneet ja nousee vielä tuuli kuljettaa niitä. Niitä saa auttanut pitkin jumala tai henki tai luonteeseen tai kuka on vastuussa näistä asioista. Voidaan niiden rohkeus palkitaan upeat näkymät ja voivat niiden iPhone veloitetaan silti, jotta he voivat ottaa kuvia meille kaikille täällä maan päällä.

Löytää muita viestit Blogi ja tagged .