Hampaat 2

Jos jotain juuttui minun hampaita Luulen, että voisin ajaa hulluksi sitä. En ole varma, jos olen saanut yli trauma oikomishoidon, ja omituiset pieni kiduttaa suuni kestäneet minun iässä. valmistellessaan minun sattumanvaraisesti suunniteltu hampaiden henkselit, oikomishoidon avustaja asettaisi pieni kuminauhat niiden välillä venyttää tilat tarpeeksi johdot. Kuminauhat tuntui kuituja, lihapalojen pujotettu gumline. Niitä ei voitu imeä pois ja he tekisivät minun koko leuka särkee paineen oman liikkumattomuus.

Kasvoni oli kipeä kymmenen vuotiaana noin neljätoista, kun kieltäydyin järkevä jälkihoitoon minun pidike ja hampaani kasvoi kapinan takaisin varjo niiden alkuperäisessä kokoonpanossa. Tämä oli tyhmä, mutta antoi myös hampaani jokin merkki, asenne, ylpeä epätäydellisyys, joka levisi yli koko olemukseni. Omat hampaat ovat nyt ole aivan yhtä valkoinen kuin ne olivat, mutta ne palvelevat minua hyvin, mikä ei ole huono kuin minä päänsä puolen vuosisadan merkki.

Hyvä suuhygienian on merkitystä, ja kun on jotain jumissa minun hampaita, mielestäni hätätila. Jokainen ateria ei ole valmis ennen kuin hampaani varovasti puhdistaa jälkeenpäin. Se on eräänlaista jälkiruoka, harjaus ja hammaslangan, joka kuulostaa karu ja luostarien mutta se on todella virkistävää. Minun täytyy tehdä tätä, koska jos on jotain minun poskihampaat, tarjous lanka pinaattia tai kaalia päästä jopa kutittaa takaisin kurkkuuni, kova hieman pekonia kiilautunut halkeamia, proteiinihiukkaset hämäräperäisiä muistuttaa minua jatkuvasti, että En ole ollut hyvä hoitajaksi suuni, minä menetän järkeni.

Se on tekemistä kipua oikomishoito kummittelee minulle suullisesti ja myös minulla oli todella huono asia minun hampaita viime vuonna. Minulla oli kauhea banaanikärpäsen tartuntoja, jotka rujo minua sosiaalisesti, koska en voinut viihdyttää ketään kun olin hosting kirjaimellisesti miljoonia aikuisten kärpäsiä ja toukkia. Olen löi kärpäsiä kainalooni ja todella saalis kaksi niistä, keskellä lentää sukupuoleen, yksi inseminaatio muut kuin ne lensivät hidas ja raskas ilmassa yläpuolellani, niiden lentoradan hidasti intimiteetti teko. Yksi lentää onnistui syöksyä minun sieraimeen ja alas minun keuhkot enkä voinut tehdä muuta kuin hengittää sen edelleen lopettaa tunne se hakkaa vastaan ​​kurkkuuni.

Tunsin jotain hampaani, mutta minulla ei ollut aikaa harjata ja hammaslankaa joten jätin sen. Ajattelin, aion hoitaa tämän hetken. En tarvitse käsitellä tätä nyt. Tunsin pikku juttu siellä, mutta en ole tehnyt mitään. Hiukkanen syrjäytti itse ja kellui noin suuhuni aikaa, mutta sitten meni takaisin väliin hampaani. Tunsin sen ja lopulta sain sen kieleni ja laita se minun sormi lyhyt tarkastus, yksi niistä nopeita tarkastuksia, jos olet päätellä, mitä se on ennen nielemistä sitä. Se oli banaanikärpäsen.

3 Comments. Lisää Mix ...

 1. En todellakaan halua En ollut lukenut tätä. Olen nyt täynnä pelätty banaanikärpäsen jumissa hampaita tarina. Joskus elämä on kuin Stephen King romaani. Sanoisin enemmän, mutta minun täytyy mennä hammaslankaa nyt.
  Ok, olen takaisin. Ei odota ... Olisin hammaslankaa lisää! Mutta vaikka saisin banaanikärpäsen painajaisia ​​tänä iltana, olen edelleen nauttia kirjoittamista ja yrittää pysyä blogiisi kuten käytin. Työskentelen Bridge Pavilion (lahjatavarakauppa Golden Gate Bridge), ja olen uupunut palveltuaan ihmisiä eri puolilta maailmaa kahdeksan tuntia. Mutta pidän siitä. Toivotan teille voisi olla täällä 75 vuotta Golden Gate Bridge, kaikki San Francisco on menossa pähkinät päälle. Aina kun teet sen takaisin SF Toivottavasti voin mennä katsomaan sinua !!

 2. on se, että kuten löytää yritys, musta häpykarvat omassa tempura ?? jos bambu kori oli täynnä kukko sijaan soba, se olisi voinut olla buffet. mutta se oli maaseudulla poistettu itseltään. nuuskaaminen banaanikärpäsiä - on se, että kuten k-aukko?

  Kiitos paljon.

 3. Minulla oli overbite lapsena, mutta olimme köyhiä, joten isäni vei minut oikomishoidon kouluun. Minulla oli neljä hammasta vedetty, ja he työnsivät loppuelämäni hampaita takaisin kovaa osaksi naamaani. Neljän vuoden jälkeen kun henkselit poistettiin, olen periaatteessa näytti minulla ei ollut hampaita, koska ne työnnetään niin pitkälle taaksepäin. Oma nenä taivutettu sivuun. Oma leuka (jo pieni ennen) oli nyt vakavasti upotettu. Katsoin weirder kuin ennen olkaimet.

  Tässä on jotain olen oppinut viime aikoina: ottaa hampaani työnnetään niin pitkälle taaksepäin sain uniapnean. Olen aina ihmetellyt, miksi tummat ilmestyi silmäni jälkeen olkaimet olivat. Se oli sillä pidin herätä yöllä, kun olin lopettaa hengitys unen aikana. Keskeytyy jatkuvasti uni jätti minut väsynyt ja masentunut. Vaistomaisesti, olisin aina tuntenut jotain oli mennyt pieleen kanssani jälkeen henkselit, mutta en ole koskaan ymmärtänyt, miksi viime aikoihin asti.

  Nyt apnea on niin huono, jos nukahdan selässäni, kurkkuuni sulkeutuu kanssa ääneen melua ja herään.

  Toivon, että he olivat jättäneet minut yksin. Minulla ei ollut ongelmia overbite.

Jätä vastaus