Ralph

Olit ja ovat olleet ja ovat edelleen elämäni rakkaus, vaikka olet muualla maailmassa vain kuolleen koiran. Eikö se ole hauskaa, että minun sielunkumppani osoittautui eläin? Se on järkevää. Olen vain eläin liikaa. Suoraan sanottuna, mielestäni sinulla lyhyt pää sielunkumppani keppiä. Et olisi voinut tehdä paljon paremmin kuin minä, vaikka et olisi löytänyt ketään, joka olisi voinut rakastanut sinua enemmän. Rakastin sinua enemmän kuin mitään. Rakastan sinua silti. Enemmän kuin sanoja voi ilmaista.

Halusin sanoa hei teille, ja kertoa, että kolmen vuoden kuluttua kuolemasta, ajattelen sinua aina. Asut mielessäni, jossa on ikkuna sielussani, aurinko sydämeni paistaa se, ja voit luoda aivan lämpimin paikka, teidän pitkä runko venyttely lämpöä, ei kipu lantiolla.

Odotan sinua aamulla, joka päivä, käteni päästä vaistomaisesti yli puolella sängyn, jossa kerran makasi vierelläni, tietäen en voinut jättää sänkyyn herättämättä sinua, miksi valitsit tämän paikan, kun ensin tuli ja pysyi siellä koko koiran elämän. Tietenkin, et ole koskaan siellä, ja sen ollut kolme vuotta, mutta en unohda, ja joka aamu olen tavoitella mitään, minun turhaa ulottumattomiin. Jos vain sylissäni oli tarpeeksi kauan päästä missä olet nyt. Jatkan ulottuvilla sinulle, morningtime huojuva tarttumalla mitään, kunnes lopulta kuolemaan löydän sinut vielä kerran. Tulee aamu, jossa en herätä, ja että on päivä tapaamme jälleen.

Bronwyn ja Gudrun, koiran sisarukset, tehdä hyvin poissaolosi. En voi kertoa, jos he ikävä sinua, mutta suruni pilvet kaiken. All I do on ikävä sinua. Eilen Bronwyn sai alas, että tilaa talon alle, jossa voit säilyttää kaikki salaisuutesi leluja, rakkaimman tennispalloja, iso bitey väsy. En ollut ollut siellä vuodesta kuolemaasi. Isäsi ja en voinut mennä sinne. Se satuttaa liian huonosti puhdistaa sitä. Se satuttaa liikaa myöntää et ole palaamassa meille. Jätimme sen. me teeskenteli sitä ei ollut, niin teeskenteli hiljaa, että olit tulossa takaisin. Se oli ainoa tapa selviytyä teidän tappio, kertoa valheita itsellemme. Mittaamaton menetys teille, kesti lähes kaikki mitä meillä oli sisällä toimeen, saada läpi. Olit poikamme. Tulet aina olemaan.

Menin alas auttamaan Bronwyn kiivetä takaisin ylös, koska hän ei ole läheskään niin ketterä kuin olit, ja ei voi keksiä omasta. Näin kaikki arvokkaat tennispallot olisitte varastoitu sinne, mutainen pieni vihreä aarteita, pakataan ryömintätilan ikään kuin se olisi teidän hauta, kuin olisit grand Egyptin kuningas, teidän nautinnot siististi säädetyn sinulle rinnalla sarkofagi, niin saatat olla niitä tuonpuoleisessa. Uskoisin siirrä tuhkaa siellä, yhdistyä sinua asioita, mutta se merkitsisi olisin siirtää ne teidän vanha sänky, ja en kestä osaan niiden kanssa. Ei vielä rakkaani. Ei vielä minun Ralph.

ralphbluesmall


14 Kommentit. Lisää Mix ...

 1. Voi, sydämeni. Usein kanava osien minua, mutta tämä on suora ja koko lähetyksen. Muuten, olen lukion Englanti opettaja, joka on lukenut joitakin blogikirjoitusten minun kaunis teini, varsinkin "kiinni ja älä kuole vielä" maustettu niistä.
  Minun Ralph on nimetty Cisco. Hän on ollut poissa kaksi vuotta ja yhdeksäntoista päivä. Eläinlääkäri auttoi häntä livahtamaan tästä elämästä yksitoista päivä jälkeen hänen kuudestoista syntymäpäivä, ruoho minun etupiha kaikki puut ja kukat varovasti heiluttaen häntä seuraavaan. Pieni punainen hämähäkki punkki ryömi hänen tassu kuin minä spooned häntä ja ulvoi kuin sieluni repesi kahtia. Tämä koira oli minun todistaja. Hän on ainoa, joka tietää kaikki salaisuuteni. Poikani kuoli syliini sydänsairauksia, kun hän oli vauva, ja ilman Cisco, olisin menettänyt järkeni ja koskaan palannut. Ciscon tuhkat asuvat vieressä kuin poikani, odottaa minun, kun ne kaikki yksi päivä yhdistettiin ja comingled. Hän oli paimenkoira kuten Ralph näyttää olleen ... mustavalkoinen bordercollie kuka, fiksu poika, löytää minut unissani, lonkat myös kivuton, loikki iloisesti kohti minua laittamaan paransi vahva runko minun päästä sormet luvaten minulle, että jonain päivänä jatkaa meidän matkustaa yhdessä. Kiitos, ja ymmärrän ... ja ehkä Cisco ja Ralph ovat yhdessä, haistaa asioita ja nostamalla jalat heidän Elysian Fields, odottavat heidän arkipäiväinen seuralaisia.

 2. Margaret,
  Olen täysin eläytyä. Menetin Sfinx Boudicca 2 kuukautta sitten. Koska yksi nainen ei lapsia, Bobo oli parini, sielunkumppani, paras ystävä ja perhe. Kaipaan häntä niin paljon joka päivä ja vielä puhua hänelle joskus ja ajatella hänen henkensä on noin. On toisia kuten minä (ja te) jotka ymmärtävät vallan ja aitouden rakkaus lemmikki. Olen kohauttaa hartioita niitä, jotka ajattelevat lemmikkieläimiä "vain koira" tai "vain kissa", koska he yksinkertaisesti havent kokenut rakkautta tässä muodossa vielä.

  Paljon tukea ja rakkautta sinulle ja näkymätön, mutta kytketty aina Ralph.

 3. Joten pahoillani teidän tappio. Ralph oli "ei vain eläin". Hän oli iso osa elämääsi. Se on ihmisen ylimielisyydestä, joka tekee meistä uskovat, että vain ihmisillä on kapasiteettia rakastaa. Olen varma, Ralph rakasti sinua niin paljon kuin rakasti häntä.

 4. Minun sielunkumppani oli Spike, kaunis mopsi mennyt tästä maailmasta liian aikaisin. Luin tarinan Ralph ja välittömästi liittyvät ... Juuri tietäen, että me saamme olla jälleen rakkaiden ystävien tekee kaikki ero. Kiitos koskematta postitse.

 5. Aion olla sinulle (sormet ristissä) useita vuosia. Meidän Scooterpooh on 8 tänä vuonna ... Olen pelastanut hänet maaseudun tie Tennesseessä käydessään. Hän oli 1 punta ja minun ensimmäinen koira - hän on 13 kiloa nyt. Menin naimisiin tämän vuoden maaliskuussa ja kaksi plus vuotta vaimoni ja minä olemme olleet yhdessä pidämme häntä poikamme. Vain ajatellut mitä tulee pelottaa meitä molempia. Ei ole oikeudenmukaista, että nämä sielut pysyä niin lyhyesti, mutta niiden tarkoitus on rakastaa meitä ehdoitta ja toivottavasti opettaa meille muutamia asioita - minulle se kärsivällisyys. Myönnän Pelkään kipua hänen menetys aiheuttaa meitä molempia. :(

 6. Olen polyanimalous - Olen ollut useita eläimiä, jotka olemme jättäneet jälkensä minua näin, joista kaksi olen nyt pelkäätkö menettää koska he vanhukset. Muistan menettämässä Hex kun olin 13 - löytää hänet yllättäen ja varoittamatta mennyt liian nopeasti, ja on täysin romuttivat se (kerran elämässäni mielestäni vanhempani päättivät lääkitä löin vain * menettänyt * se) - ja menettää minun kivikot kun olin poissa klo grad koulussa, niin nopeasti, että en päässyt kotiin hyvästellä.

  Ajattelen sinua, Margaret.

 7. Ne, jotka elävät ja rakastavat eläimiä (ja oppia niistä) ovat erityinen rotu (no pun tarkoitettu).

  Tulin liiketoimintaa myöhemmin elämässäni; tekee lemmikki muotokuvia, jotka ovat kaukana söpö. Nämä kuvat yhdistää merkittävä lause, joka edustaa jotain jaettua elämää kunkin eläimen ja niiden omistaja. (En vihaa termi "omistaja", koska emme omista näitä olentoja, mutta olisi kunnia elää heidän rinnallaan ....).

  Olen löytänyt monia asiakkaani tullut minulle muotokuviin jälkeen lemmikki on kuollut, usein monta vuotta ... .Koska ihmiset elämässään ovat lopettaneet kyselemässä heidän tuskansa, ja jos he mainitsevat sen, ne läksytti kumpaankaan "saada toisen lemmikki" tai häpeämään hiljaisuuteen (kuten "miten voit silti harjoittavan siitä koira kun on ihmisiä kuolee Irakissa?)

  Ralph on sellainen, viisas, haaveileva silmät sielunkumppani.

  Ei oikeudenmukainen, ei ole reilua ollenkaan ....

 8. Ne, jotka elävät ja rakastavat eläimiä (ja oppia niistä) ovat erityinen rotu (no pun tarkoitettu).

  Tulin liiketoimintaa myöhemmin elämässäni; tekee lemmikki muotokuvia, jotka ovat kaukana söpö. Nämä kuvat yhdistää merkittävä lause, joka edustaa jotain jaettua elämää kunkin eläimen ja niiden omistaja. (En vihaa termi "omistaja", koska emme omista näitä olentoja, mutta olisi kunnia elää heidän rinnallaan ....).

  Olen löytänyt monia asiakkaani tullut minulle muotokuviin jälkeen lemmikki on kuollut, usein monta vuotta ... .perhaps osittain koska ihmiset elämässään ovat lopettaneet kyselemässä heidän tuskansa, ja jos he mainitsevat sen, he ovat läksytti kumpaankaan "saada toisen lemmikki" tai häpeämään hiljaisuuteen (kuten "miten voit silti harjoittavan siitä koira kun on ihmisiä kuolee Irakissa?)

  Ralph on sellainen, viisas, haaveileva silmät sielunkumppani.

  Ei oikeudenmukainen, ei ole reilua ollenkaan ....

 9. Ooh, arvokas, kallisarvoinen poika! Hän on niin komea.

  Tyttäreni ja minä puhu vain minun tuttu aamulla aamiaista. Jouduin lopettamaan ennen kuin saimme kovan osan, koska en halua olla muisto menettää minun MingNa roikkua minua koko päivän, mutta se oli liian myöhäistä. Tulen antamaan sisarensa ylimääräistä loveys tänä iltana.

 10. Jos muistan oikein, Ralph oli pelastus, että kiitos MC oli onnellinen elämä, ja lämmin paikka nukkua.

  Tee mitä voit lopettaa eläinrääkkäystä. Rescue, lahjoittaa mitä voit paikallista hyvinvointia virasto, joka pidät.

  Sydäntäsärkevää määrä koiria heitetään pois ja hylätty.

 11. Kiitos tästä surullinen mutta ihana viesti. Minun on sanottava, olen usein vahvempia tunteita eläimille kuin ihmisille. He rakastavat ehdoitta. Me kaikki kaikessa heitä! Tunnen vastuussa lemmikkini ja pitävät sitä ei ole minun osaltani, kun he ovat sairaita, ja varsinkin kun he kuolevat. Tämä on typerää, tiedän. Mutta olen itkenyt paljon kyyneleitä lemmikkieläimet olen menettänyt, ja tunsi surua enemmän puhdasta kuin mikään muu suru olen ollut. Jos on Jumala Voin vain toivoa, että hän tuntee samoin rakkaudesta meitä kun tunnemme meidän lemmikki.

 12. Over the Rainbow silta on piknikistä minun nimi. Odottamassa, kun he eivät ulos tanssivat tuulessa, ovat enemmän rakkautta kuin voin luottaa. Jotkut olen velkaa ei tiedä thier tarpeita sekä minun pitäisi olla ja toiset ovat opettaneet minulle enemmän kuin olisin voinut koskaan opettaa heille. Raven, olit koira unelmieni, joka meni kaikkialla minua ja opetti minulle kaiken koirista ja miten rakastaa heitä ja huolehtia heistä. Mikä valtava, kaunis peto olit. Mikä hullu kerran elämässäni olet nähnyt ja seisoi minun ... .Winston, olen pahoillani jätin sinut taakse, olit vähän hullu ja luultavasti vaarallista, mutta olit niin Dang söpö ja lähes ihmisen omassa crankiness. Olin tulossa takaisin sinulle, mutta et voinut odottaa :( ... Miss Tessa, olet rakastanut minua enemmän kuin elämä itse. Voit sietää kaikki koirat, jotka tuli sen jälkeen sinulle vastahakoinen hyväksyminen, että sinulla olisi aina 2., 3. tai viimeinen. Mutta te roikkui siellä 15 vuotta. Aina katsomassa minua ja odottaa sinun vuorosi hakemaan palloa. Sinä koulutettu minua ja sinua koulutettu jokainen, joka tuli sen jälkeen, kun olet ... .Hyvä koira Tessa Rae.
  Ahhhh Spencer. Olet / olivat mitä rakastava koira on kyse. Jotenkin jokainen koira ja ihmisen olen koskaan rakastanut kokoontuivat sinun kauniit kasvot. Minun pieni mies. Hyvää ja hauskaa rakastava nuoruudessasi, rakastava meille niin ehdoton rakkaus. Tuomio orsi vain silmäyksellä ja curl oman huuleen. Et edes varasti Daddys sydän minulta ja en välittänyt vähän ... Meillä ikävä sinua pahasti, Haze kaipaa sinua ... ehkä jopa Nyah kaipaa sinua ... .Tämä yksi tuo kyyneleet silmiini joka kerta ajattelen häntä. Tämä yksi opetti minulle tosi rakkauden merkitystä.
  Ja kaikki koirat olen ollut, joita ei mainita tässä ... Toivotan olosuhteet olisivat olleet erilaiset meille kaikille. Että olisin saanut tietää sinua paremmin, ollut elämässäsi enää tai tiedossa mitä tiedän nyt. Kaipaan teitä kaikkia.
  Ja minun pitäisi kulkea tänään ja sillan yli on kolme enemmän liittymään ... jokainen rakasti eri tavalla ja erikseen. Jokainen oppitunti rakastunut kaikki se oma !!!!

Jätä vastaus