Hampaat

Kuuntele, olen niin peloissani hammaslääkäri. Olen todella. Otan mielettömän hyvää huolta hampaita, ja ne saattavat olla valkoisin, mutta ne pureskella ok ja ei satu koskaan ja palvelevat minua hyvin. Ainoa kerta hampaani harmita on unissani, kun ne putoavat pois ja täytä suuni verellä sopimattomana ajankohtana, kuten aikana SAT. Jostain syystä olen ikuisesti ottaen SAT unissani, mikä on outoa, koska en edes muista, kun se todellisessa elämässä, mutta minun dreamscape on täynnä numero 2 kyniä ja pieniä kuplia jäljellä täyttämättä.

Tiedän, että minun täytyy mennä hammaslääkäriin pian, mutta jalkani vetää takanani, ja siellä Herkuleen vaivaa nosto sormeani soittaa näitä numeroita minun iPhone. Olet ja mitä armeija aikovat tehdä minun mennä saan hampaat puhdistetaan? Kyse ei ole kipua. Olen vahvasti tatuoitu ja voin ottaa satoja ja taas satoja tunteja improvisoitu ja anestesia vapaa istuntoja valittamatta. Se voi olla hermostunut liiketoimintaa, saada tatuointi, mutta en koskaan Flinch tai horjua tai kelmetä kanssa pinpricks. Menen puristaa ja polttaa koska rakastan tuloksia.

Hampailla, koska minulla ei ole ollut mitään ongelmia, edut eivät ole yhtä näkyviä tai tyydyttävä. Lapsena minulla oli lukemattomia tunteja suukirurgian, että jätin psyyke ja suu täynnä reikiä, ommeltu ylös karkeasti paksu musta lanka joka maistui veren ja luun. Hampaani ei ollut rivissä vierekkäin kun kasvoin, vaan ne asetetaan itse sattumanvaraisesti pitkin minun gumline kuin hautakivestä lainsuojaton hautausmaa 1800-luvulla. oli sisällissota laatu suuni, ja kaikki vanhempani rahaa meni korjaus tämän. Orthodontists ja hammaslääkärit olivat minun lapsenvahteja, ja vietin suurimman osan tunnin välillä 4-6pm makuuasennossa tuolissa, jossa valo paistaa silmiini ja tarjotin ja pyyhe kiinnitetty kaulaani.

Noin puolet hampaani poistettiin, koska ne tulivat valtava ja valkoinen ja mahtava korvata heikko vauva ne, jotka olivat kerran siellä. Ei ollut järkevä tapa suuhuni mahtui ne kaikki, joten he saivat jenkki. Koska niin iso ja syvällä minun leuka kuin ne olivat, se ei ollut pikkujuttu kaivaa niitä, ja ruumiini oli leikattu pois paljastaa juuret ja tappaa terveen hampaan juuressa, missä he makasivat.

Syljen ulos valtava verinen hyytymistä ja kuohkea ienkudoksen ja tämä kiihdytti minua parantumaan, koska ne eivät lahoa kanssa rappeutuminen. Loput hampaat oli urhea ja kiiltävät ja vahvat kuin lanka henkselit sitoo heidät eräänlainen jotta ne edelleen marssivat tänään. Linjat minun orthodontists suunnitelman kohtia horjui hieman, koska geneettinen malli hampaiden alkuperäisen hammas kohtalo on voimaa kuin mitä päähineet ja johdot ovat pystytä valvomaan, mutta vielä 30 vuoden jälkeen he näyttävät ok, enkä mielestäni tarvitse palata mitään.

7 kommentit. Lisää Mix ...

 1. Tiedätkö onko tanssi mies on vielä elossa vai ei?
  vanha verkkosivuilla fuckedcompany.com sanoi hän kuoli.

  Sanon BS siitä. Hän oli varhainen tunne jätkä jotka tanssivat ympäri Kaliforniassa.

 2. Minulle on kerrottu haaveillut "menettää hampaita" on symbolinen ajatus "päästä pois täältä." Yritetään päästä pois jonnekin. SAT? hmmm ... testaus itsesi?

 3. Olen 28 ja meneillään orthodontia (seuraa leuka leikkaus) asettaa minun tunkilla ylös hampaita. Minulla on ollut hampaat vedetään ja vietti tuntia oikomishoidon tuoli, kuten sinä.

  Menossa hammaslääkärille on todella tärkeää, vaikka, vaikka ei ole mitään vikaa hampaita juuri nyt. On yhteys ientulehdus ja sydänsairauksia, joten säännöllinen siivous (yhdessä huolta hampaita) on vain hyviä käytäntöjä. En paljon kuin hammaslääkäri joko, joten olen täysin ymmärrä missä olet lähtöisin, vaikka.

 4. Puhua hammaslääkäri. Valitettavasti vanhempani eivät koskaan vei minut hammaslääkäri lapsena enkä ole rahaa saada hampaani kiinteä. Olisin umpimähkäinen arvio Tarvitsen noin 20000 dollaria tehdä niitä olen muutaman puuttuvat hampaat, tarvitsevat root kanavat, muutama implantit, juurtumista ja skaalaus koska minun parodontiitin ja tällaisia. Se on perseestä olla huonoja hampaita, mutta se voi myös olla perinnöllistä liikaa. Kärsin paniikkikohtauksia niin voisin vain kuvitella saadaan tehtyä mitä tarvitsen tehty. Se ei ole jotain, että olen ylpeä ja olen vain 33, liian nuoria, joilla on tällaisia ​​kysymyksiä. Niin hei, on kevyempi huomata, ainakin joitakin tilanteita, sikäli kuin "hampaat" go eivät ole niin paha. On ihana päivä =)

 5. Halusin vain todeta haaveilee menettää hampaita on melko yleistä. Syynä on, koska se liittyy suoraan hampaiden hiominen nukkuessasi. Siksi se tuntuu niin sisäelinten ja todellinen ... voit itse ovat hionta hampaita, ja unta aivot tulkitsevat, että putoaminen tai mitä tahansa. Hampaiden hiominen on normaalia ja mitään syytä olla huolissaan, ellei hammaslääkärisi on huomannut sen ja kertoa.

  Siksi tämä on niin yleistä unelma. Haaveilen siitä koko ajan ja ei ole mitään pelkoja tai tunnontuskia menossa dentist- itse asiassa nautin siitä! :)

 6. Minulla oli todella huono muistoja menossa hammaslääkärille lapsena. Pahinta ei ollut kipu (vaikka siellä oli paljon sitä). Pahinta on, että tunsin arvosteli hammaslääkäri, joka oli kriittinen minun harjaamalla. Olin aina melko ahkera lapsi tho joten uskoisin paljon työtä minun piti saada tehdyksi liittyi genetiikkaan. Koska vanhemmat (olen 32 nyt), en silti kehtaa hammaslääkäri samasta syystä - Vihaan sanotaan, että en tee niin hyvää työtä. Yritän sanoa itselleni - kierrä ne - ne ovat minun hampaat muutenkin. Minä maksan sinulle kusipää, vain korjata hampaani ja siirtyä eteenpäin. En tarvitse luentoa. Valitettavasti kun saan tuolin vaikka olen aina unohtaa, että ja tullut tämän 7-vuotiaan hävetä olla tekemättä paremmin. Lähden hammaslääkäri huomenna aloittaa sarjan tapaamisia saada hampaani takaisin kuntoon. Ehkä tämä on kerta lakata huolehtimasta mitä muut ihmiset ajattelevat minusta.

 7. Hampaat. Minun vähiten suosikki aihe. Hampaani ovat enimmäkseen menneet. Käsittelin hampaani erittäin huonosti. Voisin syödä kuusi tai seitsemän karkkia baareja kerrallaan lapsena. Join Cokes koko ajan. Olen kärsinyt monta monta tuntia hammaslääkärin tuolissa. Laitoin pois menossa hammaslääkärille kunnes olen sellaista tuskaa, että en mitenkään voi sietää sitä. Olen tyhmä. Mutta en ole yksin. En vieläkään ole kiltti jäljellä hampaita. Minulla ei ole tekosyitä. Lukea teidän hampaiden kauhutarinoita inspiroi minua koskaan lukea tällaisia ​​asioita uudelleen. Viimeinen asia mitä haluan tehdä on miettiä hampaani, kunnes olen ehdottomasti !! Kuinka tyhmä on, että!

Jätä vastaus