Rikollisuus

En ole koskaan pidätetty, ja se on todella sellainen ihme, todella merkittävä ottaen huomioon määrät huono olen tehnyt. Mikään tapa vahingoittaa ketään, koska olen vahingoittanut itseäni eniten minun väärinkäytöksistä, mutta antaa vain sanoa, on kirjaston kirjoja vielä kassalla, 70s, VHS-kasetteja ilkeästi unrewound - heikkouteni on lainaa ja minun kaatuminen on palaamassa. Älä lainaa minulle mitään, mutta ehkä korvia ja silmiä varten, mutta hetki. En ole palaamassa, ja jos tulet ohi nyyttikestit illallinen ja jätät suosikki lasi uunivuokaan tai perhekalleus Tupperware takana vain tehdä rauhassa sitä, koska et koskaan näe sitä paskaa uudestaan.

En aio varsinaisille varastaa, mutta jos varomattomasti sallia jotain jakaa minun hallussa niin se on sinun vikasi. Juuri tietää, että ja pitää kirjaa kamaa ympärilläni. Pahin oli, kun lainasin kuormitus kirjoja ystävä ja sitten koskaan palannut niihin, ja sitten ystäväni pyysi heitä takaisin, mikä minun olisi pitänyt tehdä heti, mutta laitoin sen pois ja laita se pois ja laita se pois päältä ja Sitten ystäväni kuoli. Se oli äkillinen ja se oli odottamaton ja se oli perseestä mutta katson noita kirjoja nyt ja minä punastumaan minun itsekkyys ja tyhmyys ja mikä on niin tyhmä, myös se, että en ole koskaan lukenut niitä.

Silti tämä ei paranna minua sairaus ole palaamassa mikä ei ole minun. Oma grabby kädet ja tyhjä sydän yhdistävät voimansa himoita niin ota paskaa. Teen sitä ihmisiltä koko ajan, mutta kun olin pieni tein sen myymälöissä.

Olin vauvan myymälävarkaudet jengi, joka terrorisoi vanha ulkona kauppakeskus Stonestown käytetään olla ennen katto oli laittaa se ja se muutettiin mitä nyt tiedämme kuten ostoskeskuksessa. Johtaja jengi oli ajatus, että hän voisi varastaa villapaita ja palauttaa sen käyttämällä vanhaa vastaanottamisesta epämääräisesti saman verran kuin villapaita oli sen arvoista, ja sitten vain ottaa rahat. Nyt tiedän, että tämä on huono idea miljoonaa eri syistä, mutta silloin se tuntui loistava. Olin Littlest yksi joten minut lähetettiin vieressä koruja counter ajaa vähän häiriöitä ja luoda häiriötekijä.

Myyjä näytti väsyneeltä ja pakkoa ja katseli muiden tyttö takanani varastaa pusero tylsää silmät, kun hän vetäytyi sametti tarjotin jälkeen tarjotin kultaa rannerenkaita minulle lasin vitriinissä. Hän panivat tiskille ja tuijotti tyttö varastaa villapaita niin kovaa, että hän ei huomannut minua vetää kourallinen kultaa rannerenkaita pois lokerosta ja siirrä ne hihasta. Minä suoristaa käteni ja kiinni rannekkeet käteeni ja sitten hiljaa työntää ne edessä rintatasku minun denim takki.

Kävelin ympäri koruja laskurit enemmän kuin minun tyhmä ystäväni kanssa nyt varastettu villapaita ja fake kuitti yrittänyt palauttaa sitä. Oli hälyä ja ei ollut rahaa vaihtaa ja kolmas tyttö tässä lasten järjestäytyneen rikollisjärjestön viestitti meille kaikille lähteä myymälä nopeasti.

Saimme ulkopuolella ja hetken olimme vapaita ja se oli ok ja olimme nauraen ja peloissaan ja helpottunut ja tämä oli erittäin lyhytikäinen kuin olimme heti pysäytti kaksi naista (minun ikäiseni nyt), joka näytti paljon kuin kuuluisa komedia duo ranska ja Saunders. He välähti heidän rintamerkit ja pyysi meitä tulemaan takaisin varastoon. Me otettiin harvojen myymälä, takana peilattu seinät ja työntekijän oleskelutiloja ja minä erotettiin kaksi muuta, sillä olen voinut nuorempia ja heikompia ja helppo katkaista.

He kysyivät minua ja sanoin etten tiedä mitään enkä tehdä mitään ja että tuskin tunsin ne tytöt ja että ne eivät olleet minun luokalla ja halusin vain roikkua heidän kanssaan ja en tiennyt mitä he olivat jopa, ja mielestäni se on kun minun toimii taidot potkittiin koska naiset katsoivat toisiinsa ja yksi nyökkäsi toiselle ja he avasivat oven anna minun mennä, ja kullan rannerenkaita edessä tasku minun farkut takki tuntui raskas ja kuuma, mutta ne silti meni huomaamattomana etsiviä, ja sain veräjästä - melko ihmisarvoisen matkan. Olin todellinen elävä koruja varas, enkä voinut olla enemmän kuin 10.

Kaksi muuta tyttöä ajettiin alas poliisiasemalle ja heidän vanhempansa joutuivat hakemaan heidät ja he olivat pulassa kuten kaikki korkit vaivaa ja silti niillä ei ollut mitään näyttöä. Minulla oli nämä hohtavan kullan rannerenkaita, joka voisi koskaan olla kuluneet koska vanhempani haluaisi tietää, mistä he tulivat, koska meillä ei ollut rahaa tuollaiset asiat. En tiedä missä nämä rannekkeet ovat nyt, mutta haluan käyttää niitä, jos tein. Ehkä joku lainasi niitä.

3 Comments. Lisää sekoittaa ...

  1. Rakastan tätä - olisimme voineet olla kumppaneita rikollisuutta, Margaret ja Aimee, rikollisnerojen, vain olin Sacramento! Olin psyykkisesti vetoa Brachs karkkia saari, joka oli edessä tuottaa osa meidän ruokakauppaan. Varastin yksittäispakattu karamellipaloja ja kinuski levyjä, monta, monta kertaa. En koskaan muista, saada kiinni. Vieressä työntämällä muovikelmu jauheliha paketit lihaosaston, tämä oli minun suosikki paikka ruokakauppaan! ; )

  2. Rakastan tätä - olisimme voineet olla kumppaneita rikollisuutta, Margaret ja Aimee, rikollisnerojen, vain olin Sacramento! Olin psyykkisesti vetoa Brachs karkkia saaren edessä tuottaa osa meidän ruokakauppaan. Varastin yksittäispakattu karamellipaloja ja kinuski levyjä, monta, monta kertaa. En muista koskaan saada kiinni. Vieressä työntämällä muovikelmu jauheliha paketit lihaosaston, tämä oli minun suosikki paikka ruokakauppaan! ; )

Jätä vastaus