Kuorma-autot

Opin ajamaan vispilä auton, vanha Buick Le Sabre, massiivinen ja lähes mahdotonta pysäköidä jalkakäytävän nälkään San Franciscon kaduilla. koska tuon asian voin rinnakkain puisto tarkkuuden kanssa kultasepän annetun virheetön timantti osaksi kuuden piikki asetus kertaheitolla minun lahjakkaita käsi. En voi varmuuskopioida mihin tahansa tilaan alle tuuman tilaa hengittää etu- ja takapää jyrkkään mäkeen sateessa yöllä ilman katuvaloja. Olen kuin taskuparkkeeraus Jedi ja vieressä Parkers voi kirota minua ja jättävät vihainen kumipuskurin kommentoi minun, mutta ne ovat vain kateellisia. Etkö toivo että tyttöystäväsi voisi pysäköidä kuin minä?

En Arvostan sitä, että auto kun minulla oli se, mutta minun leikkaavan eliniän ajotavan taitojen minun hallintaoikeus, että hankala hirviö niin muistelen sitä hellästi. Minulle kerrottiin kerta toisensa jälkeen, eivät vain osuma mitään, ja en. Valtava auto sai minut ja useita muita sarjakuvia keikkoja ja ulos kaupungista ja se oli valtava piristysruiske minun sitten aloitteleva komedia uransa. Ajoin lähinnä yöllä ja ympäröivät raskaan kromi ja teräs ja lasi syleilyyn kaasun guzzler tunsin turvallinen, vaikka en ehkä ole ollut aina.

Kerran jälkeen myöhään yöllä Pyhän kaupungin eläintarha, palasin yksin vanhempieni kotiin auringonlaskun alueella. Olin ollut hermostunut auton koko yön. Se oli tupakointi ja moottorin pysähtymisen arvaamattomasti. En tiedä tarpeeksi ajo tietää, mitä olin tehnyt, ja ei ollut tehnyt. Se oli helpotus vihdoin pysäköidä ja pyöriä kulmassa viimeisen kerran sinä päivänä.

Kävelin korttelin tai niin talon ja olin pysähtynyt kuin käännyin mennä ylös portaita mies huutaa hänen hinausauto. Se oli kylmä ja minulla ei ollut takki ja olin innokas menemään sisälle, mutta mies vaati, että tulen lähemmäksi. "Sinä osui häntä ....", Hän sanoi sen monta kertaa. "Sinun täytyy tulla mukaani. Osut naisen auton takaisin sinne. Etkö tunne sitä? Sinun täytyy tulla mukaani. "

Hän oli suuri ja pelottava mies, hänen lihansa painamalla vastaan ​​kuljettajan sivuikkuna kuin mustekala makaa pehmeä kehoa akvaariolaseihin, vielä peiteltyä, kuten hän voisi vaihtaa väriä vastaamaan sisätilojen autonsa, jos hän tarvitsi piiloutua pedoilta. Hän vaati, että pääsen hinausauto, valot katolla joten se näyttää hän oli lainvalvontaviranomaisten, kuten hän oli oikeasti. Uskoin valot ja melkein sai autoon, peläten, että olin todella osui joku, minun kokemattomuus ja epävarmuus kumoavat minun järkeä. Olin hellittämättä toistaminen ajaa kotiin mielessäni, etsivät minun muisti kuoppia ja thumps mutta niitä ei ollut.

Sain lähemmäs miestä ja hän hoki minun piti tulla hänen kanssaan, ja että olin osunut joku ja käännyin saada hinausauto huomasin hänen silmänsä vaihtua valhe. Vain värinää minun ääreisnäköön riitti tietää jotain pahaa oli tapahtumassa ja minä juoksin kuin salama ylös portaita ja hän ei kutsunut minua vaan ajoi pois nopeasti, screeching hänen renkaat, koska hän tiesi, että hän oli iso ja helppo saalis.

1 kommentti.

  1. No Margaret, aistit joskus kertoa totuuden, hän oli luultavasti korvakkeen ja huligaani, jotka haluavat tehdä joitakin pahaa sinulle. Onneksi sait pois, mutta ihmettelen, jos hän predatored jotkut muut valitettavia lady. Minulle kerrottiin koskaan poimia liftari, ja toisaalta, koskaan kyydin tuntemattoman kanssa.
    Pidemmälle, rauha ja hyvä sinulle. ;)

Jätä vastaus