Tuore

Minun kansani, minun kaunis Korean kansa, syvää esi juuret, mittaamaton hajautuminen alla pitkä puu itsestäni, minä seison tässä, varjostus ympäri minua Korean Ness, minun Korea historia, minun Korea elämä, ja pyydän, mitä on kanssa auton fresheners? Minun kansani rakastaa raikastaa autonsa, outoja fake hedelmäinen tyyppi tuoksuja, kuten vihreä omena, joka tekee suuni vettä epämukavasti, koska olen lähinnä valmistautuu suuni, alkaa ruoansulatuskanavasta, kirjaimellisesti kickstarting minun ruoansulatuskanavan syödä sisätilojen minun auto. Mutta kummallisuus Korean vihreä omena keinotekoinen tuoksu on kuin risteytys hilpeä karjatilan hapan omena ja todellinen omena koska Korean tyyli on laittaa joitakin todellisia (tavallaan) vihreä haju siellä. Purema se, purema vihreä. Se tuoksuu epämääräisesti kuten pureminen todelliseksi vihreä omena täynnä Jolly Rancher.

Kvitteni on toinen korealainen suosikki, joka muistuttaa hunajameloni, kassava, Korean melonit - kaikki raskaat nyljetty vihertävä hedelmät usein osti tapauksessa, koska niiden kypsyminen on vaikea havaita ja arvaamaton riitä, että sen parempi ostaa iso laatikko ja anna kaasut alkaen kypsä melonit vaikuttaa raakoja niistä, kuten meloni ryhmäpaine tilannetta. Kuten kaikki nämä kovat, unsweet melonierät viivalle heidän omaksi parhaakseen, ja ne pakotetaan niiden pehmenemistä ja sokerit sitoutumista itsensä keskinäisen reikiintymistä pelkkä läheisyys, kuin eräänlainen "pelottaa kypsä" meloni kuntoutusohjelma.

Jos menet Korean markkinoille, näet hedelmät kuten tämä esillä, ei koskaan kasa, kuten American hedelmiä ja vihanneksia, mutta siististi käärittynä pehmopaperin ja pani swaddling vuonna kuplina muovitarjotinta että multa runkoon asia. Nämä asetelmissa usein suuni vettä, mutta ei kiireellistä häiritsevästi, että auton freshener tekee.

Mikä tekee automme ole tuoretta? Se ei koskaan tapahtunut minulle käyttää tätä. Autot haisee autoja, vähän kuin muovi, vähän kuin nahka, vähän kuin tehdas, öljyä ja muistiinpanoja bensiiniä siellä. Se on hyvä neutraali tuoksu, jos auto on pidettävä puhtaina. Tietenkään minun ei ole, ja kun lähdin Trader Joe n sinihomejuustoa siellä yli vuoden. Se putosi pois pussista, ja koska laukku kuljettaa monet lajikkeet juuston minun ylellisen elämäntavan, en unohda sitä.

Juusto ei alkanut haista hetkessä. Kesti muutaman kuukauden, mutta sitten wow, ei se haju. Se haisi in sairas, rikinkatkuinen ja likainen tapa, kuin joku olisi ottanut suoraan ylös paska autossa. Ei ollut muuta hajua. Vain paskaa. Olen yrittänyt kieltää sitä. En turvautua ilmanraikasteiden sitten, mutta ei ole omena hauskannäköinen riittää, ei kvitteni että ei lopeta minua. Olen vihdoin löytänyt juustoa, nyt lähes kokonaan haihtunut pois pakkauksesta, joten se oli vain ohut, ontto pala muovia ruskea kimpale sisällä koko marmoria. Hetken ajan ajattelin syödä sitä. Olen vain kertoa sinulle, koska se on totta.

2 Comments. Lisää Mix ...

  1. margaret - niin herkullinen. Rakastan että olet kirjallisesti. Minä kiinni kimchee ja tehdä kolminkertainen ohitusleikkaus on väärin vuotiaiden gorgonzola ja medusa - löytää tähän pohdintaan omasi - delectably humoristinen. on mahtava viikonloppu. Rakastan sinua.

  2. Olen kanssasi! Haluan auton haisee auto, ei outoja hedelmiä, hajuvettä tai suitsukkeita. Woodsy ikivihreä tuoksuu voin sietää tiettyyn pisteeseen, mutta joskus mitä ihmiset tekevät "raikastaa" autonsa tekee silmäni vettä. Minulla ei ole ongelma funky hajuja jos ne ovat minun outoja hajuja. En välitä muiden ihmisten outoja hajuja. Oma suvaitsevaisuutta voidaan testata ajoittain, kuten silloin, kun kissani tikkuja suunsa vastaan ​​nenääni ja saan hyvän tuulahdus kissan hengitys. Se haisee homeelle lihaa, joka on mitä se on. Ihana!

Jätä vastaus