Forty Eight

Olen ajanut melko usein nykyään, ja joka kerta olen tullut kotiin, talo ja kaikki se hengittää huokaista helpotuksesta. Sen vaarallinen liike, nämä moottoripyörät, ja tiedän sen ja siellä on mahdollisuus joka kerta olen saanut, että en saa palata. Olen valmis ottamaan, että ainakin nyt, koska tiedän, kun olen ratsastus Annan kaiken huomioni. En ole varma, että olen koskaan tehnyt tätä mitään muuta ennen. Vaikka minä teetettävä standup komedia kansallisessa televisiossa, mieleni vaelsi hieman. Olen ajautunut aikana pari minun rutiinit aikana minun lyhyt työjakso Tanssii Tähtien kanssa, vapina jalka edessä 23 miljoonaa katsojaa, kaikki samalla ajatellut jotain muuta, todennäköisesti rinkeleitä.

Moottoripyörät ovat yksi asia, joka on kaikki minun, ja kuten ADD ja OCD kuin minä, että ei ole pieni selvitys. Tänään haasteena oli koeajaa upea Sportster Low , iso pyörä, joka on todella kaapattu sydäntäni. Tämä on toinen kerta, kun olen mennyt Glendale Harley-Davidson etsivät tätä 2 pyörillä ihme. Rakastan asia. Paino on melko järkyttävää verrattuna Honda Dream, mutta sen merkittävä moottori saa minut tuntemaan itseni saisin pois vaara nopeasti, ja se voisi olla elämän säästäjä.

He varoittavat ostaa liian iso moottoripyörä aloittaa, ja pikku Honda unelma sen 305cc moottori on todiste siitä, että olen ottanut, että ilmapiiri on sydän, mutta luulen, että siellä on myös asia tarvitsevat nopeuttaa nopeasti pois pahanteosta. Uskon, että suurin osa läheltä piti olen ollut autossani, ne ei tullut onnettomuuksia ensinnäkin siksi kykyni väistää, ja takana että kykyni nopeuttaa. Jarrutus luvut noin 3. tai 4..

Olen vain ollut yksi auto-onnettomuudessa vuosia ajo kaiken rakkaan Mini Coopers matkustaja pakettiautot täytetty pursuaa burleski tanssijoita ja heidän raskaat puvut, yrittää nähdä läpi niiden suuri kampaukset, ohjailu sulavasti mustan jään ja kautta raekuurot. Se oli vain lokasuoja taivutin, mutta se oli oma vika. Olin humalassa, koska tämä oli lähes kaksikymmentä vuotta sitten, ja törmäsin gangbangers auto. He olivat kaikki melko laiha teini pojat, minua nuorempi silloinkin, ja he valunut ulos ajoneuvon peräjälkeen kuten klovneja. Siellä oli paljon niitä, ja olin vaarallisesti alakynteen erilliselle kadulla, mutta olin niin sekaisin Huusin heille, kunnes ne ravisteli päätään ja sai takaisin autoonsa ja jätti minut sinne. Olin vain liian hullu käsitellä. Sittemmin minulla on koskaan eikä tule koskaan ikinä tee mitään tällaista uudelleen. Ajaminen humalassa on tappava harrastus ja näen sitä kaikessa pahan ilmentymiä tulossa kotiin keikkoja joka yö. Häpeän nuoruuden hulluus ja hämmästynyt onneani elossa minun 20s.

Tämä jäänsininen Sportster on tehokas kuin auto, ja en voinut koskaan kuvitella käsittely koneen niin voimakas kuin tämä vaikutuksen alaisena mitään muuta kuin tuuli. En voinut edes ajaa polkupyörällä jälkeen lasillisen viiniä. Oma tasapaino ja on näköhäiriöitä tarpeeksi, jotta minut tuntevat olonsa turvattomaksi. Termi "biker bar" on outoa minulle, koska miten voisi moottoripyöräilijä juoda mitään vahvempaa kuin kahvi ja odottaa elävänsä? Ratsastus pyörä on korkea itsessään, ja leikkaamalla mitään osaksi puhdasta lääkettä adrenaliini ja nopeus tuntuu huijata.

Jossain vaiheessa vaihdoin pyörää Freddy, minun awesomely asiantunteva ja ystävällinen Harley-Davidson myyntiedustaja, joka auttaa minua koskaan tärkeä moottoripyörä päätös. Hän ratsasti muiden pyörä olin pyytänyt - Forty Eight . Esteettisesti, Forty-Eight on minun unelma kone. Se on yksinkertaisesti upea. Mattamusta se saa minut kirjaimellisesti heikko polvissa. Oma pusku ei voi auttaa itseään, vaan vetoa istuin. Jalkani osa heti, kun näen yhden. Se on raakaa Tiedän, mutta tämä pyörä - se on tehty levitä minulle. On paljon valtaa moottori, mutta jotenkin se tuntuu enemmän kompakti. Dynamite tulee pienissä pakkauksissa. Jalkatapit ovat kaukana edessä, joten jalkani ulottuvat eteenpäin epämiellyttävän ja täysin suora, ja sinä tunnet minut - ei väliä mitä teen, en koskaan olla suora!

Täytyy huomauttaa varpaani slam takana jarru. Olen taka braker tai yhtäläiset mahdollisuudet braker, ja siellä on jotain balletic ja nurinkurinen noin jarrutus en pointe. Tämä pyörä on hontelo mies jalat ja kädet useita tuumaa pidempi kuin minun. Haluaisin täytyy mennä Kiinaan ja on, että outo leikkaus, jossa ne rikkovat luut jaloissa ja laittaa levyt niin he vähitellen kasvaa yhdessä, pidentämällä raajojen ja lisäämällä korkeutta sekä mittaamaton kipua. Toipumisaika on arvioitu ole viikkoa, mutta vuotta. En ole varma, että voisin saada niin paljon aikaa pois töistä.

Ei kemia vaikka - jotain kiistatonta, että tapahtuu minun ja Forty-Eight, ja vaikka en tarvitse tehdä Freddy vetää yli ja siirtyä polkupyörää minua, koska olen paniikissa noin jalkani asentoon niin paljon, että en voinut keskittyä kaikki muut asiat minun täytyy keskittyä ajon, minusta tuntuu Forty-Eight voisi olla yksi minulle. Jotkut säätö Jalkatapit ja ehkä hieman puuhastelun ohjaustankoon ja tämä voi olla minun karju. Kyllä. Ehkä. Minun täytyy lopettaa kirjoittaminen nyt ja katsoa kuvia Forty-Eight verkossa. Jos sinulla on yksi kommentoida täällä ja kerro miten pidät siitä. Taidan olla rakastunut.

12-forty-eight-bs

7 Comments. Lisää Mix ...

 1. Upea, mutta en olisi mielellään ollut ratsastaa minibussilla muutaman kerran ympäri pinottu hiusraja ja burleski silti yrittää pohtia sen paikan aivan auringonlaskun risteyksessä rajoittuvien Los Feliz ja Silver Lake ennen törmäsin Akbar ja niiden needlepoint, virkkaus - taidekäsityön yö. mutta ottaen huomioon usein laittoi Junkies olen ollut elämässäni, olen niin kyllästynyt neuloja onko se roskaa acupuncturists tai Jimmy jack crack maiskuttaa etsivät laskimoon äiti Lode jossa i on lähettää niitä ennenaikaista ruumiinavauksia ja Wynton Marsalis . on ihana päivä. IHANIA moottoripyörä kuin varianssi teidän honda.

 2. Hei Cho! Olen ratsastus Harley 5 vuotta, ostin Nightster 2 vuotta sitten ja se on nopea hauskaa ratsastaa! Olen 5'8 "ja luulen Nightster on vain hitusen pieniä minulle, mutta minä ratsastaa helvettiin muutenkaan :) Se on alhaisin Harley tekee (takaisin kun ostin sen) antaa mielestäni ratsastaja parempaa valvontaa. Tarkastukset ovat sileät ja minusta tuntuu olen täysin InControl ajon. On paskamainen huomata - Tein kaatua kesänä ostin sen. En juonut (en koskaan ikinä juo ja ratsastaa, kuka vittu tekee sen?) Olin ratsastus joitakin hullu perse pyöräilijät, jotka olivat tavalla kehittyneempiä ratsastajat kuin minua ja yrittää pysyä. Nykyään pidän kiinni yksinäinen susi idea. :) Se imi. Road ihottuma, ei kypärää. Olin idiootti! Olen aina ratsastaa aivot ämpäri nyt. Mielestäni annoin itselleni lobotomia. vielä arpi minun kyynärvarren mutta aion tatuointi, joka pian kun minun toiseen käsivarteen tehdään. Anyway ... Saw 48 viime kesänä, näyttää melko viileä ja mitä muistan näytti hauskaa ratsastaa! Onnea ja turvallista matkustaa! - Wendy Minnesota

 3. Omg! Rasva hymy kasvoillani otti huoneen, tiedän sen! Lukeminen kuvaus ratsastus sai minut tuntemaan aivan kuvataan moto ratsastus kuten meditaatio, ollessa vain hetki, tunne jokainen osa kehon rakkaimman 2 pyörillä unelma Kone- mitä te ratsastaa se unelma kone. Cho? luet näitä? Tarvitsen merkki. Laita sana \ inkivääri \ näkyy seuraavassa blogissa! Olen niin rakastan moottoripyöriä!

 4. Yo Cho Vauva
  Olen ajanut minun Deuce 3 vuotta nyt ja olet oikeassa, että korkealle ratsastaa itse. Hanki että pyörä, tehdä joitakin modeja tehdä se täydellinen itse ja nauttia siitä, että iso kaunis Harley lihasten välillä reisien tyttöystävä

 5. Olen ajanut minun 48 4 kuukautta nyt. Ehdottomasti rakastava sitä. Oliko 2 Harley ennen 48, Springer Softail & Softail Deluxe. 48 on hauskinta. Minulla Vance Hines porrastettu lyhyt laukausta pakokaasujen, Screaming Eagle Heavy Huohotin & SE Virta komentaja. Se on erittäin nopea nyt n kappaletta erittäin kovaa. Mene ostaa 48, et tule katumaan sitä.

 6. 48 ... whats ei rakastat sitä? päinvastaiseksi ylösalaisin peilit, 90 eturengas, nosti maapähkinä säiliön koko koho esteettinen se on kuin märkä uni .. hyvin almost.Harley on todella tehnyt ympäri awesomely hauska ja houkutteleva pyörä. Kun aloitin ratsastus noin 3 vuotta sitten, Sportster 883 alhainen oli minun ensimmäinen ratsastaa. rakasti että pyörä. se oli klassisen retro Harley Style ja voisi zip kautta nightmere LA liikennettä helposti. Olen kuitenkin sitä mieltä, joiden laiha eturengas teki hieman Shakey on moottoriteitä. 48 sen rasvan eturengas säädetään vakaampi ja vakaa ratsastaa.

  jos olet tällä hetkellä ratsastus 305cc honda, 48 olisi täydellinen seuraava askel sinulle ja certianly auttaa rakentamaan luottamusta ja taitoa. Ainoa haittapuoli 48 on se, että se hieman puuttuu suspension. mutta jos aiot käyttää sitä zipping kaupungilla sijaan enää ratsastaa kuin tämä on pyörä.

  6 kuukauden ratsastus minun urheilullinen, tunsin olevani valmis käsittelemään isompi pyörä. thats kun minun iso Bessey tuli minulle. hän on upea charcole värinen (violetti metallihiutale) 05 Softail Springer Classic- että oli modled jälkeen vanhan inidan tyyli Harley. hän on vene, mutta hän on vakaa ja mukava. Olen vain 5'1 ja painaa 98lbs niin menee tyhjänä 550lb urheilullinen ja 750lb Softail oli varsin hypätä minulle ja kesti jonkin aikaa rakentaa luottamusta.

  Valitsemaa Olisi kiva ratsastaa kanssasi joskus jos ja kun saat 48! Olen ratsastaa yksin jota en tunnista ei ole aina turvallista, mutta tuntuu olevan haastavaa löytää muita lady ratsastajat ratsastaa. Yritin ratsastus joukko miehiä, mutta he ratsastivat liian kovaa ja nopeasti minun mukavuusalueen.

  Asun Sherman Oaks joten jos olet koskaan kiinnostunut buddying ylös .. haluaisin tietää!

  Onnea uuden Harley!

Jätä vastaus