3 Comments. Lisää Mix ...

 1. Olet Makin 'minut nälkäinen!

  Margaret, olen juuri saanut tämän hetken kertoa Rakastan sinua kirjoittamaan. Olen ollut fani ensimmäisestä hetkestä kun näin sinut -vuotiaille sitten! - Pää heitetään takaisin, kutsuvan "Mor-!", Kuten teitte, että hauska vähän äitisi. Voisin mennä ja luettelot kaikkien nokkeluutta rakastan sinua! Mutta sinun kyllästy, joten Haluaisin vain sanoa olen innoissani löytää blogiisi ja kiitollinen mahdollisuus lukea ja kommentoida, ja sitten pudota takaisin Cho-riveissä, Shakin 'minun sotasaalista sinun jumalallisesti eri rummutus!

  Ajattele. Viisi minuuttia sitten ette edes tiedä minä olemassa. Rakastan internet.

 2. Se ei ole totta eikä hyvää pyydystämään rikollisia olemalla loukkaamatta ja uhraa vapauden ja asioihin niin paljon kuin syntisiä ihmisiä ympäri maailmaa. Lisäksi se on epäeettistä ja laitonta luoda kansallisen lainsäädännön laittaa pohjan ja oikeuttaa tällaisen teko. Se on epäeettistä luoda kansallista lainsäädäntöä perustuu tahtoon joidenkin yritysten ja tähtensä joidenkin yritysten. Jos laki on luotu, se on luotava perustuttava toden teolla yleisö ja REAL KOKO JULKINEN tähden.
  Huomionarvoista, Internet ei ole vain säiliö by-lain-suojattujen tuotteiden, mutta myös IS:
  1. universaali väliaineessa rajoittamaton virtaus ajatuksia ihmisistä ympäri maailman
  2. Yleispalvelun paikka rajoittamaton ajatuksia vaihto ja ajatuksia jakamista ihmiskunnan
  3. universaali kanava rajoittamaton puhua ihmisten keskuudessa ympäri maailmaa
  4. universaali kanava ja virtuaalinen paikka ihmisen rajattoman kohtaaminen ja ihmiskauppaa
  Siksi SOPA ja PIPA ehdottomasti ei voida soveltaa. SOPA ja PIPA ovat muotoa egoistinen-Will Enforcement.
  Lisäksi tuotteet yritykset ovat suojattu nykyisten lakien henkisen omaisuuden. Mikä on tehdä, on vain lainvalvonta perustuu voimassa olevien lakien.

 3. henkilönä, joka tunnustetaan määrin teollis- ja tekijänoikeuksien on vaarantunut, ja väärin, siellä on runsaasti Ymmärrän tästä "lainsäädäntö" 's lähde. vielä, rakastan työsi paljon ja uskoisin, että nautit ansaita palkkaa työstäsi pystyä ilonpito ihmisten kanssa Los Angeles ja muissa paikoissa toisin paska hanke, jota olen ollut mukana, että parhaiten kuvata ihmisen ihmiskaupan, narkomaanit, crack päät tai kirroosi ja sipulia uskonnollista suvaitsemattomuutta. kuitenkin, että Länsi-Euroopassa vajaa vuosi joitakin radikaaleja faeries yhdessä varianssi eri taiteilijoiden tai maanviljelijöitä sekä Hodge podge buddhalaisten piittaamatta homofobia, rasismi, seksismi, sovinismi, ja ihmiskaupan, se on ollut mahtavaa olla Yhdysvalloissa on muistutettu typeryyttä että tuli tauti kautta väärinkäytöstä tekniikkaa. on ollut myös Genevessä ihmisoikeuksien liittyviä kysymyksiä homofobiaa jotta puhua ihmisille YK sekä Amnesty Internationalin, unohdin kuinka siirtomaa jos ei suorastaan ​​nuoren asiat voivat olla Internetissä, koska en ole ollut sen välitön kulttuuri useita kuukausia ... ..once on jälleen ensisijaisesti luonnossa tai ihmisten kanssa kasvotusten, vaikka jotkut olivat käyttäneet väärin / tekniikalla kun makaa väite, jolla ei ole signaalia. LOVE työsi Margaret mutta se on huvittavaa nähdä tämän kiima teknologian käytön, mutta, missä määrin kulttuurienvälistä vuoropuhelua tai vaihtoa ei tapahdu. Työskenneltyään teknologian melko vähän, muistan kun palasin todetaan asumisen jälkeen Aasiassa 2,5 vuotta - Japani oli lähinnä sushia ja muuta oli mitätön suhteessa suurempi kulttuuria. Internetistä on tullut, että ihmissuhde mitätön ulkopuolisten tuotantojen missä se on uskomattoman nuoren niin monella tavalla. LOVE työsi - kiitos nauraa. maapähkinä galleria liity sivuston saa minut aina nauramaan, mutta ei tavalla, komediaa, mutta tavalla pidätettiin kehityksen ja harmitonta mitätön, että on tullut internet. kiitos.

Jätä vastaus