Katettu

Sain vihdoin käsiini Beverly Yuen Thompsonin ihana dokumentti raskaasti tatuoituja naisia, "peitettynä" ja olin niin innoissani. Se on fantastinen elokuva ja sillä oli erityinen resonanssi minulle, koska se sisälsi melkoisesti aasialaisia ​​naisia ​​puhua kokemuksistaan ​​ja keskitytään erityisesti heidän vanhempiensa reaktioita.

Vanhempani ovat valmistautuneet minun tatuointeja, koska olin 12-vuotias, kun isäni työntekijää ehdotti, että hän antaa minun saada tatuoituja koska silloin voisin tehdä joitakin ystäviä. Joka on aina jumissa kanssani. saada tatuoituja, saada ystäviä ja tämä on ollut aidoin asia, koska monet ystäväni ovat tatuoijan ja raskaasti tatuoituja ihmisiä. se oli oikea yleisö minulle.

Perheeni on sekä hyvin hyväksy minun taidetta ja varoa sitä samaan aikaan. He tietävät se on jotain, joka on totta ja tärkeää minulle, mutta he kaipaavat minua kuin. He tietävät he eivät pysty hallitsemaan minua, ja he haluavat he voisivat. En syytä heitä. Voisinpa hallita minua liikaa.

Rakastan tatuoituja naisia, ehkä koska ne ovat hallitsemattomia, ne ovat itse siihen pisteeseen piirustus tunnuksia valtaansa iholle. Keskustele on omasta kehosta, joka elimistössä, väittäen itse. Rakastan sitä. Kun maailma on hälinää siitä, onko naisilla pitäisi olla mahdollisuus valita tai ei, kun se tulee heidän ruumiinsa, on tatuoitu on yksi näkyvimmistä valintoja kaikki.

Olen havainnut, että saan eniten häirintä, jossa ihmiset tuntevat omaa yli naisten elimissä. Etelä-Ranskassa on suuri rakkaus naisille että on kiistatonta, mutta että rakkaus tulee hintaa. Kun eivät vastaa stereotypia mikä tekee naisista rakastettu siellä, olet taholle pilkaksi ja valitus, tai kevyempi suoneen, uteliaisuus ja hämmentynyt ihailua toisten, jotka riippumatta siitä, mitä se tulee ulos, olet tuomitaan ja usein kosketti ja aina, aina hassled.

Suuressa osassa maailmaa naiset nähdään julkinen tila, vaihtelevassa määrin, ja lisää päätät, että tila on oma, näkyvimmin olemalla tatuoituja, se lähettää hälytyksen, että hiljainen sopimus rikotaan, ja sinuun sovelletaan mielipiteitä ja joskus väkivaltaisia ​​reaktioita, jotka pitävät itseään huoltajat mainitun julkisen tilan.

Se on jotain, että olen oppinut käsittelemään, mutta usein sen myös miksi peitellä, koska en aina halua puhua minun päätökseni on tatuoitu. Minun ei tarvitse vastata ihoni. ihoni on minun oma sieluni taloon, ja aion sisustaa sitä haluan. Minun ei tarvitse jakaa sitä kenenkään kanssa, koska tämä paikka oli rakennettu vain minulle. Ottaa vastatakseen sitä tai selittää sitä erityisesti tuntemattomille on epämiellyttävää, ei kaikissa olosuhteissa, koska ihmiset voivat olla mukavia ja ilmainen samoin, mutta en arvostaa arvioidaan, mikä lienee epärealistista, koska leikkasin melko Bella Figura ei missä menen ja mitä teen, minun flamboyance todisteena siitä minulla on tatuointeja esillä vai ei.

Beverly elokuva puhutteli minua syvästi ei vain siksi turhautumista tunnen mutta myös syvää rakkautta minulla on naisten tatuoijan - kuka tunnen sukua kuin naiset, jotka työskentelevät ja kukoistava, mitä on perinteisesti pidetty miehen ammatti. Se on aivan sama komedia, joten olemme sisaria varmasti. Olen pitkään rakastanut Vyvyn Lazonga liian joten on hienoa nähdä hänet täällä.

Toivon, että näen enemmän tatuoituja naisia ​​puhumme mitä se haluaa olla, keitä he ovat. Toivon, että voimme saada yhdessä ja iloita meidän rakkautemme taiteen ja itsestämme ja nauti kapinaan. Se on vain niin helvetin hienoa.

7 kommentit. Lisää Mix ...

 1. Mielestäni yksi mielenkiintoisia asioita, että ihmiset usein itsestäänselvyytenä on rinnakkaisreittien ihmisten elämää ja etuja ottaa, varsinkin jos olet tatuoitu. Kuin olisi tatuoitu johtaa usein ottaa ystävien kanssa tatuointeja tai jotka ovat luovan alan / ammatin.

  Joskus huomaan, että melko rajoittavia. Tosin jossain vaiheessa elämääni, ajattelin halusin olla tatuoijan. Mutta sitten tajusin, että olin työskennellyt kovasti tarpeeksi minun koulutusta, että minun pitäisi nähdä, mitä voisin tehdä ja minne voisin mennä sen kanssa. Plus Ajattelin, että rajoittamalla itse tuollaiset ystävä / sosiaaliset / kiinnostusta piireissä, elämä on liian rajoittava.

  Ei sanoa, että minulla ei ole paljon tatuoitu ystäviä ja tuttavia. Ja minä rakastan minua tatuoitu nainen. Mutta on jotain sanottavaa monimuotoisuutta. Ei ainoastaan ​​sukupuolten / suunta / seksuaalisuus ja ilmaisun tatuointeja ja vaikka mitä, mutta joka kattaa kaiken elämän kokemuksia. Se ei ole aina helppoa, vaikka. Kuten tieteellinen sisältö sielu ja sydän-lääkkeen suuri Yhdysvaltalainen lääkeyhtiö, löydän olen vain raskaasti tatuoitu nainen tieteellinen ihminen olen koskaan kohdannut med ed virasto maailmassa. Olen itse Toivotan oli enemmän raskaasti tatuoituja naisia ​​alaani. Ei ole mitään väärää, nörtti ja tarvitsemme lisää edustuksen ulkopuolelle luovan alan!

 2. Kiitos suosituksesta - elokuva on saatavilla Amazon instant katselu.

  Minusta tuli hyvin kiinnostunut tattooes useita vuosia sitten, mutta ei koskaan ottanut takapakkia. Kunnioitan taidemuoto ja taitoa siihen liittyvät kuitenkin erittäin paljon.

  Being Gemini, Mieleni ja edut ovat liian ohimeneviä haluavat pysyvästi muste jotain kehoni.

  Näen, kuinka ihmiset voivat tulla riippuvaisiksi neula onko se lävistys tai tatuointi ja se on vain yksi riippuvuus kuten ostoksilla tai ruokaa ihmisille varauduttava.

 3. Yllätyin mitä sanoit naisten elinten on julkista omaisuutta. Yleinen reaktio on usein "kuinka he voisivat tehdä omaa kehoaan?" Mutta ihmiset eivät ole immuuneja, että kaikenlaista syrjintää samoin. Yleensä mies, joka on tatuoitu pidetään ex-vanki tai pyöräilijä, tai ehkä rock-muusikko. On parempi täällä San Franciscossa, mutta keskilännessä jossa vartuin tatuointi, olet rikollinen varmasti. Rajoittamatta ulottuu minkäänlaista kehon koristelu. Näin leike, jossa voit mainita, että Playboy ei hyväksy tatuoituja naisia. Ruuvi Playboy, että lehden käytetään olla hyvä, takaisin fifties, sixties ja Seitsemänkymmentäluvun, mutta ei enää. Olen mieluummin uuden lehden, joka juhlii kaikenlainen seksuaalisuus, eikä pelkää tuoda meille kaikille uuteen suuntaan, joka kunnioittaa kaikkien elinten ja mitä päätämme tehdä kehomme. Et ole valtavirran taiteilija, olet kärjessä, joten miksi olla mainstream lehden? Luo oma lehti!

 4. Onnellinen olla elokuvassa ja olla ystävä ja tatuoija Beverly Yuen Thompson. Tämä nainen oli sidottu ja päättänyt tehdä elokuva, joka tunnustetaan naisten tatuointi teollisuudelle. En ole varma, mitä hänen motivaationsa oli tuolloin, tai If oli vain aihe college, mutta tämä elokuva on osoittautunut yhdeksi suurimmista dokumenttielokuvat kertaa. Koska 30 + vuoden veteraani tatuointi, minusta on sydäntä lämmittävää ja viihdyttävä ja valaiseva. Luettelo naisten tatuointi teollisuuden, onko tatuoijan, tai keräilijöille, on lajikehityksellisen. Kiitos Beverly kuittaukset meille aa kollektiivinen.

 5. Rakas Margaret,
  Rakastan sinua ja olen ollut suuri fani jo vuosia. Näin teidän näyttelyssä Pgh takaisin vuonna 2002 ja se oli silloin, että minä katsotaan teille yksi minun sankareita. Olin noin 21 ja kamppailee hyväksymisestä kehoni ja oli juuri alkanut tunnistaa kuin feministi. Sanoit kaiken minulla oli tunne, mutta ei ollut sanoja vielä ja sait minut tuntemaan kuin olisin ollut tärkeä ja houkutteleva maailmassa, joka ei.
  Monta vuotta myöhemmin olen tullut vahvasti tatuoitu ja oppinut tatuointi. Olen saanut tällaisen hyväksynnän omalle kehon läpi ja mitä olet sanonut täällä blogissa on jälleen otettu kaunopuheinen ja koskaan totta sanat voimaantuminen ja kumpuava voima tatuointia kehosta. Kun luin tulin niin tunteellinen koska minusta tuntuu, että tyttö taas, että näki näytä kaikki nämä vuotta sitten ja kuuli oman totuuksia puhuu joku, että ihailen suuresti. Kiitos.

Jätä vastaus