Kim Jong Il

Kim Jong Il on kuollut, ja vahvistus tämä on jotain olin odottanut, koska olen pitkään epäillyt, että hän oli todella kuollut vuosia sitten, ja että ihme Photoshop ja ulkoistettu Hollywood tiedottaja oli pitänyt hänet elossa, eikä niinkään sydämen ja keuhkojen koneita. Meillä ei ollut mitään keinoa todella tietää. Ei ole mitään keinoa tietää, mitä tapahtuu Pohjois-Koreassa ja mikä ei. Mitä tapahtuu Pohjois-Koreassa pysyy Pohjois-Koreassa. lisää täältä

Pätkän Margaret Cho Kim Jong Il, alkaen 30 Rock episodi "Everything Sunny All Time Always"

1 Comment.

  1. Olen ollut katsomassa paljon dokumentteja tästä asiasta, ja minä vain pysty käsittämään sensuuri, joita niille, pelko ne ovat kasvaneet tottua, ja uskon heillä on henkilö. Minulle komedia on yksinkertaisesti tragedia kertoi läpi kielen väsynyt sorron, joka haluaa helpotusta, joka on mitä vaikutelma tekee niin taitavasti. Toivon näkeväni enemmän teistä siellä, vaikka ymmärrän, että se ei voi olla tahdikas (ei, että tiedän paljon että!).

Jätä vastaus