Kiitos Memoir Tattoo

Taide ajaa elämäni ja pitää minut menossa. Ajattelen taidetta koko ajan, muodin ja taiteen tekemisen, että taiteilijoiden, kerätä taidetta, on taideteos. Taide on kaiken ja lapsuuteni ja elämässäni yhteensä. Kasvoin noin maalarit haluavat olla heidän kaltaisiaan, haluavat saada tatuoituja heidän kaltaisiaan, ja olen nyt seurassa omaperäisimpiä taiteilijoita maailmassa ja tunnen minä kasvoin oikeassa, ja mielestäni minun 14 vuotta vanha itsensä olisi juuri viileä kuin vittu nyt ja olen ylpeä siitä.

Olen rakastua jokainen, joka on maali ja mustetta ja liimaa roiskuu niiden housut ja tatuoinnit ympäri aseensa. Kun näen vahvasti tatuoitu aseita, tiedän, että pidetään, ei välttämättä kirjaimellisesti, mutta abstrakti emotionaalinen tavalla. Tatuoidut kädet piirtää minua lähietäisyydeltä emme edes tarvitse olla koskematta. Hellyys roikkuu ilmassa. Rakastan raskaasti tatuoituja ihmisiä. Olemme yhdessä maa, kansakunta.

Miehiä ja naisia, jotka työskentelivät isälleni, joka olennaisesti nosti minut, oli saada koko kehon puvut Ed Hardy (ensimmäinen tattooer) ja Bill Lohi 80-luvulla - vallankumouksellinen tatuoijan joka muutti kaiken ja kohonnut verinen harrastus merimiehet ja Helvetin Enkelit luokkaan hienoa taidetta.

Minun etsiä oman vallankumouksellinen tatuoijan on tuonut minut eniten rarified piireissä - tapahtumat viettää päivää kuuluisuuden studiot kuuluvat herra Cartoon , Kim Saigh , Eddy Deutsche , James Spencer Briggs , Craig Jackman ja Shawn Barber . Olen onnekas kuin mitään en olisi toivonut, mitään, "Secret" voi ilmentyä. Ja tietysti kiitän Jumalaa joka päivä siitä, mitä saan tehdä, nähdä, olla.

Yleensä saan tatuoituja 3 vuoden jaksoissa, pysähtyen kolme vuotta ja sitten alkaa uudelleen ja sitten pysähtymättä. Tämä on minun 3rd kerralla. Tatuointi kasvupyrähdys, saan paljon tatuointeja, useita istuntoja, rakkaan taiteilijoita. Näemme toisiamme jatkuvasti ja prosessi saada tatuoitu niitä tuntuu hauska ilta ystävien kanssa, paitsi se yö - yö niiden uskomattoman kuvitellut ja sitten tehdään todellisia tiloja. Jokainen istunto on ikimuistoinen, tuskaa verenvuodatus vapauttaa endorfiineja, jotka ylittävät mitään huumeiden viihdekäyttö. Breaking ihoni pysyvästi upottaa kuvia on Transsendenttiluku kokemus. Olen korkealla kuin taivas tuntikausia jälkeenpäin. Tunnen Saan pitempi, kasvaa edelleen, kuten toistuvat unet olisin aikana minun iässä, laskevien ja laskussa. Olen kuuluvat taaksepäin autuuteen kuten Nestea syöksyä.

Muistelmateos Tattoo on paikalla monia ihmeitä tapahtuu. Se on kuin Lourdes tai Varanasi tai Mekka. Tulen Memoir Tattoo ja olen jalostettuihin Jos olisin kylpee Ganges. Olen aina jättävät tilava, ilmava studio tuntuu kuin olen huomannut enemmän itsestäni, olen tulossa lähemmäksi kuka olen todella tarkoitus olla. Nämä tatuoinnit olivat aina ihoani. Nämä lahjakkaat taiteilijat ovat, että saan tuoda nämä rehevä koristeet pintaan, ja olen koskaan niin kiitollinen.

Nathan Kostechko , ihmelapsi, joka tatuoitu kuolematon ja ihailtu Phoenix vasen käteni vuotta sitten töissä Memoir, joten tämä on jälleen yksi hyvä merkki, että olen tullut oikeaan paikkaan. Mitä Kim, Shawn, Nate ja Spencer vetää ihoni luo ja luo minulle. Brendan Rowe , vielä toinen hämmästyttävä taiteilija Muistelmat ja olen päivät varattu tehdä ääriviivat, ja olen niin iloinen, kun se törmäsi mitä pidän Justice League - vakavasti nämä kaverit ovat supersankareita tatuoinnilla (ihana Kim on Wonder Woman ilmeisesti Shawn on Teräsmies, Brendan on Green Hornet, Nate on Plasticman ja Spencer on Vesimies, koska väitetysti hän laittaa Aquaphor hänen hiukset) ja pystyä soita heille ystäväni - joka on suurin kehuskella kaiken aikaa.

Tulin studiossa eilen värikäs kimono syntymäpäivä lahja laukku odottamassa minua. Kim oli saanut minut macaron (herkullinen ja tietenkin he olivat melkein mennyt aikaa pääsin kotiin niin annoin mieheni yksi heistä ja tyhjä muovinen holkki, nam) ja kaunis punainen nahka kirjallisesti Journal Sacred Heart emblazoned edessä! Se on niin kaunis olen peloissani kirjoittaa sitä, mutta tiedän, että kirjoittaa tässä upea asia on muistuttaa itseäni jatkuvasti, että ajatukseni on aito ja rehellinen arvo.

Shawn antoi tämän maalauksen minulle minun 43. syntymäpäivä, ja se vei kaikki minun voimani eivät purskahti itkuun nähdessään sen. Myötätunto näen jokaisessa aivohalvaus hänen harjalla saa minut itkemään. Kun katson tätä maalausta, voin todella tuntea minun sielunkumppani pyörii noin minua - rakas kuollut koira Ralph - todelliseksi omistajaksi sydämeni - voin melkein koskettaa häntä uudestaan, silitä sitä uudelleen - siis toivon eniten on lemmikki hänet viimeisen kerran, kuten tein, kun olin myöhässä jotain. Haluan katsoa häntä katsomassa minua kiire ympärillä ja yrittää poistua talosta, jolla minut syvän punainen ruskea tuijottaa hänen juuriolutta silmät, ja ei väliä kuinka myöhään olin olisin aina ottaa hetki rakastaa häntä, tunne silkkinen turkki rintaansa välillä sormiani. Tunnen lämpöä hänen iso koira kehon ja muistan makaa lattialla tilalla häntä, kun hän kuoli, kehomme kuin kaksi "C: n yhdessä, yksi joka ympäröi muut, isoja ja pieniä. Lämpöä hänestä säteilevän tuoksinassa minua.

Shawn maalaus muistuttaa hyvissä ajoin, että koiran mahtava elämä. Katson sitä, ja muistan kun hän oli terve, kun hän oli niin vahva ja täynnä elämää, että minun piti tehdä sopimuksia muiden koiran omistajien koirapuistossa auttaa minua kiinni häntä, koska hän oli nopea ja vahva, ja olen voinut T juosta niin kovaa kuin hänen elämäniloinen nuori paimen mix elin teki. Tämä koira opetti minulle aarre tunne elossa, ja nyt kun hän on kuollut minun on elää kovemmin juuri hänelle. Tuntea sen. Arvostan sitä. Rakastan sitä. Kuten Rakastan taidetta. Ja Shawn maalaus tuo Ralph henkiin. Olen nöyräksi hänen lahjakkuutta ja anteliaisuus. Hän antoi minulle koirani takaisin. Hän nosti Ralph kuolleista kuin Lasarus kuolleista haudasta, ja tämä on taiteen voima. Tämä on mitä taidetta pitäisi tehdä. Taide on elämää.

ralph-watercolor- Shawn BarberJätä vastaus