Tatuointi Ikä

Saan tatuointi tänään, ja se saa minut tuntemaan villisti emotionaalinen. Olen ollut saada paljon työtä viime aikoina, kaikki alueet, jotka ovat melko huomaamaton; vatsa ja selkä, reidet ja kylkiluut, raajojen takaosassa, sisäinen varret - liikkuu alas kohti polvilleni nyt. Näyttää siltä, ​​että ihmiset eivät ajattele olet tatuoitu jos pidät kädet ja käsivarret, kaula ja kasvot paljaat, ja se mitä olen menossa, eräänlainen näkymättömyys ja varkain omin tatuointi kokoelma. Tämä on (hieman) salainen taidetta minulle ja niille, jotka ovat onni ovat nähneet sen, ja myös aarteita taiteilijoiden rakastan ja nauraa ja nauttia jakaa elämäni. Kun tatuointi minua, olen sinun ikuisesti, tavallaan. Olemme ikuisesti yhdistää, niin kuin minä olen teidän kankaalle ja tehdä ihana työ osaksi minun väistämätöntä loppua. Ja koska olen hyvin valokuvattu ja kuvattiin ja HD selattava ja Canon 7d'd ja YouTubed ja Vimeo'd ja maalattu ja vedetyt ja majoittunut - sekä puettuna ja joskus unclothed, työsi voi hyvinkin olla ikuinen. Haaveilen yhtenä päivänä, että minun tatuoinnit on emblazoned lasi koteloitu vaha hahmo Museum of Natural History, rinnalla näyttö minun bongs, dvd, digitaaliset tallentimet, rikki kitarat ja banjot ja lukuisia puoliksi täynnä luettavissa muistikirjoja ja että olet voi painaa nappia kuulla katkelmia minun komedia. Kyllä, tämä on unelmani.

Paras keikka noin tatuointeja ja tattooers on hämmästyttävä Tattoo Age on vice.com . Taiteilijoita ovat tähtien, kuin nero, visionäärejä ja vallankumouksellisia. Myös siellä ovat valoisia ja mielenkiintoisia kommentteja ja cameos sai taiteilijoilta, jotka ovat tehneet työtä minulle kuten Don Ed Hardy, Eddy Deutsche, Chris O'Donnell - ja taiteilijat kuolen saada työtä kuten Henry Lewis <3, Noki <3 < 3, Freddy Corbin, Dan Santoro, Mike Rubendall, Troy Denningin - helvetti - kaikki mukana näyttelyssä. Toivoisin enemmän ihoa. Taiteilijat - Tervehdin teitä! Mahtavaa työtä Chris Grosso ja vice.com! Ei voi odottaa Season 2!5 Comments. Lisää Mix ...

  1. Suuri postitse! On hämmästyttävää aikaa tänään! Tulen ehdottomasti tsekata "Tattoo Age." Minulla on neljä ja ei voi odottaa päästä toiseen.

    Rakastan työsi btw. Se on niin hienoa nähdä vähemmistön naisten ROCKIN 'se tällä alalla. Olet niin inspiraatiota.

    ;) xo h

  2. Olen taiteilija ja jos youd kuten itse ikuistettu kehon ja kaikki tatuoinnit ...... im valmis haasteeseen!

  3. Mielestäni nainen, joka nauttii kauneudesta piilotettu muste on uskomattoman seksikäs salaisuus. Malleja ja kokemuksia takana luoda jokainen uusi lisäksi ovat todella henkilökohtaisia ​​ja pysyttävä omalla, jos päätät pitää ne sellaisina. :)

  4. Pingback: wpcontent.net

Jätä vastaus