Tattoo Age

Saan tatuointi tänään, ja se saa minut tuntemaan villisti emotionaalinen. Olen ollut saada paljon työtä viime aikoina, kaikki alueet, jotka ovat melko huomaamaton; vatsa ja selkä, reidet ja kylkiluut, raajojen takaosassa, sisäinen kädet - liikkuvat alaspäin kohti polvilleni nyt. Näyttää siltä, ​​että ihmiset eivät ajattele olet tatuoitu jos pidät kädet ja käsivarret ja kaula ja kasvot paljaaksi, ja sitähän olen menossa, eräänlainen näkymättömyys ja stealth omalla tatuointi kokoelma. Tämä on (hieman) salainen taidetta minulle ja niille, jotka ovat onni ovat nähneet sen, ja myös aarteita taiteilijoiden rakastan ja nauraa ja nauttia jakaa elämäni kanssa. Kun tatuointi minua, olen sinun ikuisesti, tavallaan. Me tullaan ikuisesti kytketty, koska olen teidän kankaalle ja tehdä ihana työ osaksi minun väistämätöntä loppua. Ja koska olen hyvin valokuvattu ja kuvattiin ja HD selattava ja Canon 7d'd ja YouTubed ja Vimeo'd ja maalattu ja piirretty ja paloiteltu - sekä puettuja ja joskus unclothed, työsi voi olla ikuinen. Haaveilen yhtenä päivänä, että minun tatuoinnit on emblazoned lasi koteloitu vaha hahmo Museum of Natural History, rinnalla näyttö minun bongs, DVD: t, digitaaliset tallentimet, rikki kitarat ja banjot ja lukuisia puoliksi täynnä, lukukelvoton muistikirjoja ja että olet voi painaa nappia kuulla katkelmia minun komedia. Kyllä, tämä on unelmani.

Paras näytä tatuointeja ja tattooers on hämmästyttävä Tattoo Age on vice.com . Taiteilijoista ovat tähtien, kuin nero, visionäärejä ja vallankumouksellisia. Lisäksi siellä ovat valoisia ja mielenkiintoisia kommentteja ja cameos taiteilijoilta, jotka ovat tehneet työtä minulle, kuten Don Ed Hardy, Eddy Deutsche, Chris O'Donnell - ja taiteilijoiden kuolen saada työtä kuin Henry Lewis <3, Grime <3 < 3, Freddy Corbin, Dan Santoro, Mike Rubendall, Troy Denningin - helvetti - kaikki mukana näyttelyssä. Toivoisin enemmän ihoa. Taiteilijat - Tervehdin teitä! Mahtavaa työtä Chris Grosso ja vice.com !!! Ei voi odottaa Season 2!5 Comments. Lisää sekoittaa ...

  1. Suuri postitse! On hämmästyttävää aikaa tänään! Tulen ehdottomasti tsekata "Tattoo Age." Minulla on neljä ja ei voi odottaa päästä toiseen.

    Rakastan työsi btw. Se on niin ihana nähdä vähemmistö naaras Rockin 'se tällä alalla. Olet niin inspiraatiota.

    ;) xo h

  2. Olen taiteilija ja jos youd kuten itse ikuisti kehon ja kaikki tatuoinnit ...... im valmis haasteeseen !!!

  3. Mielestäni nainen, joka nauttii kauneus piilotettu muste on uskomattoman seksikäs salaisuus. Malleja ja kokemuksia takana luoda jokainen uusi lisäksi ovat todella henkilökohtaisia, ja olisi edelleen oma, jos päätät pitää ne sellaisina. :)

  4. Pingback: wpcontent.net

Jätä vastaus