Nerdgasm

On löytynyt Beatles koe kirje kelluva noin, että juuri nämä rahat huutokaupassa. Ajattelin asioita, joita minulla oli noin minua uskomatonta ja singulaariarvon että menetin. Ei eetteripitoinen luonnon kuten nokkeluutta ja iloa ja lahjakkuutta. Nopeus ja terävyys kielen ei ole saanut hintalappu. Nuo asiat ovat arvon yläpuolella, mitä numeroita voi luottaa. Enemmänkin näitä kummallisia asioita, että olen päätyivät ostamaan että annoin pois helposti, että nyt mielestäni ehkä minun ei pitäisi olla, mutta ne eivät ole niin väliä. Ensimmäinen on Beatles levyt olin ostaa antiikki messut ehkä 30 dollaria. Ne olivat pieniä paloja todellinen levyt pojat oli nukkunut joka annettiin kuten markkinointimateriaali 1964. Olin kaikki neljä Beatlesin levyt fragmentteja sinetöidään lasisiin ikään kuin ne olisivat reliquaries, pieniä, pyhä kappaletta marttyyrikuoleman pyhien käytetään osoittamaan tai ylläpitää tai vahvistaa pyhyyttä kirkkoon, jos niin voi olla. Levyt ripustettu ympäri kotini joka oli kirkon mies tai kirkko rakkauteni tai kirkko rock and roll, mutta kyllästyivät heitä, ja he ottivat liikaa tilaa, ja tunsin muuttunut jotenkin puolivälissä elämä mod rokkari, kuten Virginia Woolf Orlando ja että halusin jotain muuta. Annoin nämä levyt pois ensimmäinen henkilö, joka veisi heidät ja korvataan Fab Four: n vuodevaatteet Jarvis Cocker juliste, ei että se sai minut enemmän rokkari, vaan se jatkuva ja ilmoitti lisäksi minun mod tila. Minun mod mahdollisuutta. Se on oikeastaan ​​enemmän rokkari, nyt ymmärrän, minun vanhemmilla päivillään ja viisaudessaan, pitävän Beatles, ja pidän niistä sitten vuonna 1964, kun he olivat todella kaunis rokkari. Joten ne levyt ovat poissa ja olisin rakastanut heitä minun aikuinen nainen suped jopa Super duper rock and roll palatsi tänään. Missä olet Beatles levyt? Ehkä minä kohtaavat sinua jälleen elefantti hautausmaa, joka on eBay. Meillä on kaikki päätyvät sinne ajoissa. Muu kohde value jouduin oli tarkoitus olla maksun kaupallisten tein aloitteleva nuori yritys nimeltä Apple 90-luvun alussa. He eivät maksa maininnoista sitten, joten sain uuden laatikossa edelleen kannettava tietokone, jota en koskaan ottanut kättelyssä. Tämän lisäksi suuri aarre, minulle annettiin varhaisen version Mac kamera, joka oli pohjimmiltaan prototyyppi eikä massatuotantona. Lahjoja annettiin minulle iso laukku, joka en ole koskaan avannut - kaikki koko 90-luvun laukku ja haudattiin alueet säilytettiin sinetöity ja sitten 2000-luvulla joskus annoin ne pois, tai ehkä jopa heitti ne pois Pique - sovitus siivous ja järjestys - pieni Hurrikaani Felix Unger - jotka laskeutuvat minun psyyke aina silloin tällöin. Puhun koskaan käytetty kannettava tietokone ja kamera Applelle ehkä 1990, vielä laatikoissa, vielä muovi, pieni lanka paperi juttuja tilalla powercords ja kaikki yhdessä, ja tiedän, että jos vielä luet tätä luultavasti vain oli jonkinlainen nerdgasm koko näppäimistön.

5 Comments. Lisää sekoittaa ...

  1. Hei tyttö olen yrittänyt tavoittaa sinua viikkoja. Olen Twitterissä ja minä seuraan sinua siellä sekä muussa paikassa voin. Me Twitterissä @ seka1954.
    Seuraa minua takaisin. Haluaisivat sinuun yhteyden.
    Seka

  2. Olen täysin kuulla teitä tässä. Nämä erät kerätä mystinen laatu ja tullut enemmän kuin rahaa. Olen niin ihastunut t-paita, jossa on kuvan päällä olin tehnyt. Käytin sen Edinburghin Fringe. Minulla oli niin hauskaa juominen ystävien kanssa. Joka kerta kun käyttää sitä nyt se saa minut hymyilemään. :]

  3. Eri tyylejä ja malleja Northface virtapistoke ovat nyt käytettävissä, jotta ranteeseen kaunis. Voit valita monenlaisia ​​halpoja Northface takit vertaamalla paljon täydellisiä ja upeita kappaleita. Nämä North Face Käsineet olisi mukavaa investointeja sinulle pitkällä aikavälillä. Nämä North Face myynti ovat loistavia ja osoittautuvat ihana sinulle, kun se saa sinut erottumaan joukosta. Reipas ja satunnaisia ​​North Face saat houkuttelee jokainen silmä väkijoukon ja tekee sinusta tuntuu enemmän luottaa.

Jätä vastaus