Everything Sunny All Time Always

Olin "30 Rock" viime yönä! Voit katsella episodi verkossa, alla.

Minulla oli niin hauskaa aikaa set ja minä rakastin miten se tuli ulos! Se on niin uskomaton näyttää ja kuten aina se on erittäin surrealistinen olla jotain, että olet jo fani! Myös pelissä Kim Jong-Il on pitkäaikainen unelma. Hän on minun Evita.

Joitakin kuvia joukosta:

19 kommenttia. Lisää sekoittaa ...

 1. Tämä on yksi minun suosikki jaksot tasalla! Hahmosi oli niin odottamaton ja virkistävä yllätys! Se oli hilpeä!

 2. Super-Margaret!

  Olin katsomassa, että episodi, ajattelu, "kuka tuo on hämmästyttävä Korean merkki näyttelijä, joka pelaa Kim Jong Il niin loistavasti ...." Ja sitten hyvityksiä se olit sinä !!!!! Loved it!

  Muuten, olen ollut super-fani vuodesta 1993, kun näin sinut käsitellä ryhmä opiskelijoita Stanfordin kutsusta Aasian-amerikkalainen Opiskelijat Assn. Ja sitten minä näin sinut Josie Juice Joint SF ja antoi sinulle "George Stephanopoulos Fan Club" painiketta.

  Odotan katsella kirkkaina seuraavat 50 vuotta! Sillä välin, tule takaisin New Yorkiin!

  Michael

 3. Olen kirjaimellisesti kirkui, kun huomasin, että soitit Kim Jong-Il. Luin edellisen blogin sinusta olemisesta 30 Rock ja oli niin innoissaan. Ja sitten olet pelannut Kim Jong Il ja maailmani oli täydellinen.

  PS olet sankarini - kaikilla rintamilla. Kiitos siitä, että ihana.

 4. Tämä on nyt suosikkini kaikkien aikojen episodi 30 Rock. Tein kaikki ystäväni katsomaan sitä toistuvasti kuin ärsyttävää vähän queer olen! Olit täydellinen, ja pelottavalta. En voi uskoa, että on vain 6 kommentteja tähän virkaan ... ehkä sinun lukea sen, ja meistä tulee parhaita ystäviä! Ei? No, et voi syyttää tyttö fer Yritän.

  Olet suosikkini sarjakuva koskaan. Koskaan. En usko, että voin tehdä koko "Olen One" näyttää ulkoa. Liian hauska, tyttö.

  Kiitos kaikille nauraa! Mwah!

 5. UR niin hauska ja voit tehdä mitään! Mielestäni tarpeeksi hiukset ja meikit matkimista kuningas Abdullah Saudi-Arabian kolminkertaistaisi rockia!

 6. Hei Margaret,

  Olen ollut fani 30 Rock koska ensimmäinen episodi esitettiin, ja - tarkoitan tätä vilpittömästi - olet ollut ainoa julkkis vieraileva tähti, joka oli hauska show (olen yleensä notkua kun on vieras paikka, koska se yleensä tarkoittaa vähemmän hauska episodi yleistä). Ei vain ollut ulkonäköä hauska - se oli hilpeä!

  Rakastan sinua niin monia syitä!

 7. My Dear MC-edustat aasialaisia ​​naisia ​​kaikkialla kaikessa tunnelmia ja näkökohtia. joskus tunnen näkymätön. maailma on taipumus nähdä aasialaisia ​​naisia ​​vain koska he haluavat merkitä meille ja kieltäytyvät tunnustamasta meille ulkopuolella ruutuun. Menet Kaikki Power and Glory !!!

 8. Yhdyn jonkun kommentit ylhäältä. Olen ollut katsomassa 30 Rock sen perustamisesta lähtien, ja voit kirjaimellisesti sai minut pissalle minun housut nauraa niin kovasti (ei vitsi). Nopeasti eteenpäin KJI kuoleman eilen, olen ehdottomasti ollut teidän clip minun Facebook status. Liian pian?

  On enemmän hilpeä.

 9. Ehkä kaikkein hilpeä episodi 30 Rock toistaiseksi (joka on paljon sanottu koska show on johdonmukaisesti nero).

  Myyntitykit huijaus lopussa oli minulle nauraa ääneen. "Se kahvia crosers onry!"

  Erinomaista työtä!

 10. Hei, ei hänen isänsä suuren johtajan Kim Il-Sung heittää kiven ja pudotti imperialistista vakoilusatelliitti? Ja hänen kuvansa tiettävästi esiintynyt tortilla.

 11. Pingback: 100 Yoga aiheuttaa

Jätä vastaus