30 Rock '28. huhtikuuta

Olen kovasti töitä kolmannen kauden Drop Dead Diva (meillä on hämmästyttäviä vierailevia tähtiä tulossa tänä vuonna, kuten Wanda Sykes, Kathy Griffin, Clay Aiken ja Lance Bass), mutta olen viime aikoina saanut nauhalle jakson 30 Rock ja jouduin niin paljon hauskaa setti! Tässä on minulle mahtava Juudan Friedlander . Hänen kirjansa on minun yöpöytä tälläkin!

En voi vapauttaa enempää kuvia, kunnes se lähetetään, koska se antaa liian paljon pois, mutta älä missaa sitä!

Minua ja Juudan

3 Comments. Lisää sekoittaa ...

  1. Vain katseli episodi. Toista olin kuin, "odottaa toinen, on se, että ... Voi luoja, se on." Ja sitten minun piti kelata sitä ja katsoa sen uudestaan, koska se oli aivan liian hauskaa. Mahtavaa työtä!

  2. Halusin vain sanoa, Mielestäni olet mahtava! Katsoin teidän komedia erityinen hetki sitten, ja en voinut lopettaa nauraa! Olen rakasti erityisesti teidän biisi "Eat Me Out" LMAO Pysy loistava !!

    Jeanine

Jätä vastaus