Auta "Rikolliset: Musical!"

Margaret on suostunut olemaan osa " Rikolliset: Musical , "hilpeä lyhytelokuva kirjoittanut hänen ystävänsä, koomikko Kevin Avery . Jotta voisimme rahoittaa elokuvan Kevin yrittää nostaa 10.000 dollaria 90 päivää! Kyllä, sen kunnianhimoinen tavoite, mutta hän on jo kerännyt yli 2000 dollaria ensimmäisellä viikolla ja toivoo pitämään vauhtia!

Jos haluat tukea elokuvan, voit osallistua millään tasolla - vaikka vain muutaman dollarin. Lisäksi hän on ton hauskaa palkintoja eri lahjoitus-tasoilla, niin kiitän teitä tuestanne.

Jos hän nostaa varoja, lisäksi Margaret, elokuva-tähti David Alan Grier (Chocolate Uutiset, In Living Color), ja Rachel True (Half & Half, Craft). Päälle, että, Liam Sullivan, johtaja / luoja erittäin hauska ja erittäin suosittu kengät ja Let Me Lainaa että ylin musiikkivideoita, tullaan ohjaamaan!

Voit oppia lisää tai lahjoittamaan muutaman taalaa täällä - katso video Kevin, Margaret ja muu miehistö teki houkutella sinut!

Jätä vastaus