My Body

Olen tanssia paremmin. Se kaikki paranemassa. Kehoni tuntuu hyvältä. Ei niin kipeä ja shokissa, koska se oli. Louis ja minä myös hauskaa tiellä, minun Cho Riippuu Tour , joka on suuri. Toivon, että hän voisi tulla kanssani koko ajan.

Uskon, että tämä koko DWTS kokemus on pakottanut minut kehoni ja olen rakastava sitä. Tämä on mitä ihmiset täytyy tuntea koko ajan. En asu ruumiissani normaalisti. Se on kuin on merkki ylös, "Back in 5" - hieman kello varustettu liikkuva käsissä, mutta en oikeastaan ​​koskaan tule takaisin. Asun pienessä tilassa yllä, syvällä pääni, kuten minä olen vuokrata tilaa, mutta eivät omista sitä. No, se on aika tulla alakertaan.

Outoa olla elimistössä. Minulla on tapana yrittää paeta sitä niin paljon kuin voin. Jos minun täytyy istua jonnekin hetken, Tarvitsen kirjan tai tietokone tai minun karhunvatukka tai iPod. Kun Syön haluan katsoa televisiota. Kun olen täällä, haluan olla siellä. Minulle, "autopilotti" on "päällä." Voin helposti tatuoituja tuntikausia, koska en tunne sitä. En ole minussa. Silloinkin, kun joku muu on minussa. Eikö se ole surullista?

14 kommenttia. Lisää sekoittaa ...

 1. Margaret, olen niin onnellinen puolestasi. Näytät uskomaton ja mielestäni tanssi on juuri sellaista luovaa liikuntaa, joka sopii sinulle! Olet tosi inspiration- kovaa, lahjakas, älykäs, ja aina hauska. Kiitos, rokkaa aina ja pitää voimaa! (Nyt mennä ulos ja voittaa se meille Korean sistas!)

 2. Joskus kehoni tuntuu huone talossani joka ei koskaan saa käyttää, tai että tila takana kiuas, joka et ole koskaan kerran puhdistettu. Kunnes aloin joogaamalla En koskaan ostanut ajatusta, että fyysinen keskittyminen voi teroittaa henkistä keskittymistä, mutta nyt pyydän, että yhteys mieleni ja kehoni.

  Kun kuulin ensimmäisen kerran olit tekemässä DWTS En todellakaan saada sitä, mutta nyt näen, että te kaikki olette noin yrittää uusia asioita ja laajentaa itseäsi ihmisenä. Toivottavasti innostaa paljon meitä laiska sisaret ei tarvitse odottaa aloittaa tuon matkan!

 3. Olen ollut siellä. Mutta kun se tuli käsitellä minun bulimia, jouduin uudelleen. Kun se tuli yrittää olla terve sukupuolielämää raittiina, jouduin uudelleen. Sen paljon paremmin täällä, ... kaikki se! ;)

  Minä uskon sinuun Margaret !!!

  Love Love Love

 4. Margaret, voin todella liittyvät tähän virkaan.
  Sivuhuomautuksena, olen niin onnellinen, että löysin blogisi! Ei vain sinä hilpeä, olet lahjakas kirjoittaja. Olen ollut fani sinun 16 vuotta (wow, en voi uskoa kuinka nopeasti aika kuluu!) Aion nähdä asut Torontossa ensi kuussa ensimmäistä kertaa ja en voi odottaa!
  Pidä bloggaaminen; olet loistava :)

 5. WOW! You verbalized jotain mitä en voinut koskaan oikein selittää, mutta tunnen olevani täysin. Olen niin iloinen olet löytää kehon ja polku on enemmän läsnä. Toivon, että voin tehdä samoin! <3 teille.

 6. Hei Margaret,

  Kiitos, että virkaan.
  Minulla on sama ongelma. Ehkä se on tekemistä rakastava kehon, tai jopa vain hyväksyä mitä on. Minä, kuten sinä, olen Aasian ja "iso luuton". Aina kamppailee minun paino ja yrittää tunkea "standardi" on f ** king uuvuttavaa! Olen aina haluavat seuraavassa hetkessä :( koska en pidä ajatella, milloin ja miten aion muuttaa. Läsnä oleminen sallii muutoksen tapahtua luonnollisesti. Se on sinun kaltaisiasi ihmisiä, jotka ovat todella inspiraatio, koska et vain ilmaista omia kamppailuja, mutta annat meille muille toivoa, että meillä ei ole antaa sen tuhota meidän tilaisuutemme on olla toimiva ja asianomaisten ihmisten!

  Rock on tyttö!

Jätä vastaus