Yak Yak Yak

Tässä on minun Tiibetissä vuonna 2000 17000 jalkaa. Olin todella sairas korkealla. Ihmiset, jotka asuivat siellä tehdään kaikki rahansa turisteja, jotka dizzily kiipesi Himalajan ottaa kuvia kun hämmentyneenä pienten, hyvin sisustettu yaks. Toivotan kuva ei katkaista kaveri vieressä Jak. He olivat todella upeita ihmisiä, jotka asuivat siellä. He olivat katettu pöly ja tuhka, joka toimi sekä vahva aurinkovoidetta ja kun ne eivät ole käyttäneet meidän kuvia, ne mietiskellen. Rakastan tätä Jak. Se näyttää Ralph!

Tiibet 2000

4 kommentit. Lisää Mix ...

  1. M ... oli, että Yak pitempi ennen kuin sait sen? ... Se oli? <3 Sinä !! .. = :)

  2. Halusin vain antaa sinulle aikaisin Hyvää 41. syntymäpäivää, Margaret. Pitää tehdä, mitä teet. Olkoon sinulla parhain syntymäpäivä koskaan, ja rakastaa kitara kakku. Olisin halunnut penis kakku itseäni, mutta järkähtämättömän ja se oli tarkoituksenmukaista. Paljon rakkautta perheen Austinissa, Texasissa. Rakastamme ya!

Jätä vastaus