Kuvia San Francisco Shoot

Joitakin kuvia SF ampua , kohteliaisuus Daniel Riedel:

sfphoto1.jpg

sfphoto2_1.jpg

sfphoto3.jpg

sfphoto4.jpg

sfphoto5.jpg

Tässä muutamia kuvia joita Mookey Goh! Oma maxi-me, Monistat, ja Herra Cockrings:

sfphoto6.jpg

sfphoto7.jpg

sfphoto8.jpg

sfphoto9.jpg

sfphoto10.jpg

sfphoto11.jpg

sfphoto12.jpg

sfphoto13.jpg

sfphoto14.jpg

sfphoto15.jpg

3 kommentit. Lisää Mix ...

  1. Pingback: Margaret Cho
  2. Hei Margaret,
    Yritän olla lyhyt, mutta minulla on kova aika tehdä se. :) Otan kuinka paljon rakastan, kunnioitusta, ja ihailen sinua pois tieltä. lol Olen nähnyt jokaisen teidän esityksiä, koska olen yksi, joka haluan ainakin kahdesti. Näin olen se, joka haluan 3 kertaa. Olet uskomaton. Saat minut nauramaan ja itkemään samaan aikaan. Kirjoitan tämän, koska olen järkyttynyt kuinka paljon kaveri valokuva näyttää minulle. Meinasin kysyä äitini jos olisin hyväksyttiin. Se on hullua. Hänen ruumiinsa tyyppi, hiusten linja, tyyppi hiuksia ja kaikki muu näyttää minulle. Kun näin hänen kuvansa, se oli kuin olin peiliin, todella. Olen hämmästynyt. Onko mitään keinoa voin saada kuvan itsestäni hänelle ?? Tiedän, että hän olisi yhtä hämmästynyt kuin minä olen. Näytin pari ystävääni hänen kuva ja he ihmettelivät samoin. Sanon sen uudestaan, mielestäni sinun ovat uskomattomia, älykkäitä, ja olen iloinen olet täällä ja osa minun maailmaa. Olen hopeing että onnittelen teitä: s tutkinnon saa minut hänen sähköposti osoitteeseen tai jotenkin osoittaa kuvani hänelle. lol Oikeasti, kiitos kaikesta ja en voi odottaa nähdä mitä muuta voit tehdä. :)

Jätä vastaus